Nou stil de viata (125)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

In legatura cu serifele, banui ca se pastreaza ordinea.
Adica, fiecare stie dupa cine urmeaza....iar cine nu mai vrea, n-are decat sa spuna.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor ce de autoprezentari.
Pt fetele noi sau vechi:
Noi suntem Mia-Roli-Tati, un trio de poznasi cu bune si rele, cu incercari,reusite si uneori nereusite, cu suisuri si coborasuri.(Pe care in mare parte le-am impartasit cu voi la momentul in care s-au petrecut).
Suntem o 'echipa' care va citim cu drag, de fapt mami Mia citeste si povesteste cu drag juniorului si lui 'tati mustaciosul'.
Mami Mia are undeva aproape de 30 de ani, iar juniorul 2 ani si 3 luni.Pe tati il cunosc de o viata, o viata care si-a gasit sensul in Roli.
Si eu si tati lucram in domeniul telecomunicatiilor si suntem mai mult pe drumuri, lucru care sincer nu imi mai place foarte mult pentru ca ma tine departe de Roli, dar asta este..merg inainte si incerc sa ma impart cum pot mai bine.
Asta este tot.
Pupicei.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

io-s de acord cu Carmen, mai ales la ce scria in pag. 18 din topicul trecut...dar si cu ce spune ea in general

va salut
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mephala tu ai shrifia in sange, asa ca ce-ar fi sa te mai incrii o data?? Multumesc pentru reteta pentru peste. Si chiar te gandesti sa te intorci la Monti?

Tzuni cred ca Lola chiar e indragostita de Pantera ta.

An_k multumim frumos pentru noul capitol.

Olo 3 luni de notice??? wow! Aici sunt 2 Weeks notice si basta. Ati vazut filmul?

Fetelor e abia 11 si mie deja mi-e foame. Asa ca m-am luat o carafa de apa cu lamaie langa mien si mai bantui pe net pana se trezeste fiica-mea. Apoi afara la aer curat si plimbare pe jos.
Abia dupa aceea o sa ma mai gandesc la masa de pranz.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Eu ma pregatesc sa inchei ziua de munca. Ma duc acasa sa fac ceva bun de mancare ( ficatei de pui sau friptura de vita).

Pranzul meu a fost salata de pui de care va spuneam de dimineata.

Despre mine, nu prea stiu ce sa va spun. Sunt casatorita de 4 ani si jumatate, am aproape 28 de ani, nu am inca copii(dar ma gandesc la asta). M-am nascut si am crescut in Bucuresti...am fost un copil cuminte si ascultator cand cand la 23 de ani m-am maritat si mi-am suparat parintzii...ca de, eram prea tanara si nerealizata profesional si material....

Acum s-au linistit ( parintzii )...

Altceva, ce sa va mai spun???

Pupici,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Zuziliceo,

meniul e ok . Da-i inainte cu tupeu.

Ruxandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Zuziliceo,

meniul e ok . Da-i inainte cu tupeu.

Ruxandra

, muah! ca dulce mai esti. Si cum ziceam am stras tare cu apa cu lime si vad ca a inceput sa-mi placa. Deja am baut 1/2 l in decurs de 30 min. Si parca nici foame nu-mi mai e chiar asa.

Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Eu spre deosebire de Puskin, sint taman in mijlocul zilei de munca, asa ca mai am ceva ore pana termin...noroc ca-mi place ceea ce fac.

Ieri au venit la scoala niste tipi sa-i invete pe elevi cum sa sara coarda, asa ca mi-am adus aminte de copilarie....ce mai saream si eu coarda, cica daca nu exersezi zilnic inima inceteaza sa-ti mai functioneze pana ce va inceta sa bata intr-o zi, asa ca m-a pus pe ganduri, eu care eram nu pana demult total sedentara . In plus am facut si vreo 5 minute de skipping impreuna cu ei, si am crezut c-o sa-mi dau duhul

Partea buna e ca de 2 zile imi fac exercitiile constiincios in fiecare seara plus greutatile de rigoare, meniul din seara asta e legume cu peste...sint nerabdatoare sa vad rezultatele.

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, avem capitol nou.
Si zici ca Lola citeste? Mai, ce matza desteapta, stie limbi straine...

Roxa, ma bucur ca esti de acord cu mine.

Zuzilici, vezi mesajul meu referitor la serife. Facem prin rotatie...la nesfarsit. Cine nu mai vrea, zice 'pas'....

Cat priveste Hay, regulile sunt aceleasi: proteinele nu se combina cu lipidele (grasimile).
Cam asa:
Proteine
Carne rosie, pui, branza, oua, peste, soia, iaurt

Fructe: mere, caise, cirese, coacaze, agrise, grepfrut, struguri, guava, kiwi, lamaie, lime, lychee, mango, pepene galben (a se consuma singur), nectarine, portocale, fructul pasiunii, pere, ananas, prune, zmeura, capsuni, mandarine
Legume: linte, boabe de soia, fasole
Alcool: vin rosu si alb, cidru

Alimente neutre
Vegetale, salate, seminte, nuci, plante, smantana, unt, ulei de masline
Legume: toate legumele verzi si radacinoase cu exceptia cartofilor si trufelor albe
Alcool: whisky, gin

Amidon
Biscuiti integrali, paine integrala, ovaz, paste, cartofi, orez, miere, dulciuri
Fructe dulci: fructe foarte coapte: banane, curmale, smochine, struguri dulci, stafide
Legume: cartofi, cartofi dulci, trufe albe, dovleac
Alcool: bere

Reguli de baza:
- Permis: proteine si alimente neutre;
- Permis: amidon si alimente neutre; amidon -de preferat, in cantitati mici, ocazional
- Interzis: proteine si amidon
- Se pot amesteca vegetalele cu fasole sau linte, dar in stare cruda;
- Legumele, salatele si fructele constitue baza dietei;
- Proteinele, amidonul si grasimile trebuie consumate in cantitati mici;
- Se consuma doar grau incoltit;
- Sunt excluse alimentele rafinate precum faina alba, zaharul alb, margarina;
- Intre mese trebuie sa fie o pauza de cel putin 3 ore, daca se consuma alt tip de alimente;
- Fructele trebuie consumate singure la micul dejun sau cina (fermenteaza in stomac si digestia nu se poate desfasura in bune conditii).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, vezi mesajul meu referitor la serife. Facem prin rotatie...la nesfarsit. Cine nu mai vrea, zice 'pas'....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Si-atunci cum de numai esti trecuta in listuta sherifelor? Ca eu am cerut sa fiu trecuta si is. Altfel cum mai stim care-i ordinea rotatiei daca nu suntem in listuta?

Multumesc pentru toate info despre Monti! Nu stiu de ce am impresia ca special pentru mine ai facut acest efort de-a sintetiza principiile lui. Asa ca mii de din partea mea, a Isabellei (pentru flacaii tai) si mai ales a lui tati care abia asteapta ca mami sa mai slabeasca un pic.

Elefantica

Mergi la inceput