Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

gio , elena mvl, criss multam ptr. gandurile bune , si eu sper sa fie cat mai repede

catalina te-as fi ajutat cu mare drag dar eu nu am ajuns inca sa scap de burtica , deci habar nu aveam
ce sa faci la bb sa se potoleasca , bine ca ai reusit , trec si colici astia

aiska ma bucur ca ai aparut si cu bb in brate , banuiam eu ca te-ai dus sa nasti........
FELICITARI SA-TI TRAIASCA BEBELINA SI SA VA BUCURATI DE EA O VIATA , ASTEPT POVESTEA NASTERII

alinuk arati tare bine , ce mamica frumoasa are bb teo........o sa se mandreasca

anis iubita zau ca esti de admirat cata vointa poti sa ai , se vede ce mult ti-ai dorit bb

nadiutza eu te inteleg iubita , si eu am insomnii si vise aiurea , numai ca la mine sunt doar vise ca apa
nu s-a mai rupt .......hihihi

bine ai venit diacriss , felicitari ptr. burticuta, ai nimerit bine printre noi

alinuk cred ca-ti vine si tie sa-l papi de dulce ce e ca doar el stie de unde sa pape din mami
ti-a lasat un semn de iubire

fetelor ma lasati cu gura cascata si eu tot aici sunt adica acasa cu burta cu tot
FELICITARI SHINE SI MONICUTZ , SA FITI FERICITE ALATURI DE BB

fetelor eu mi-am cumparat chiloti din piata si camasa la fel si le voi transforma in unica folosinta dupa aceea
numai sa ajung acolo , ca bagajul e gata de mult

41+3

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anis si Gio

Aveti dreptate cu sanul de sete si de foame.

Dar ce sa fac daca bb meu papa cam 100, max 120ml laptik??
Sa las pt masa urmatoare in ultimul? As putea sa fac asa doar ca mi-e teama sa nu se reduca productia in felul asta.. si atunci zic ca e mai indicat sa golesc sanii si sa-i dau lui bb mai mult lapte grasutz care sa-i tina de foame decat din ala apos.

Ma gandesc sa scot laptikul apos doar din unul ca sa pape bb si "apica" din cel in care nu scot.

multumesc fetele pentru complimente....dar va spun un secret, desi nu m-am cantarit si nici nu vreau sa o fac decat peste o luna, cred ca am inca vreo 10 kg mai mult decat aveam inainte

pup mamici, bebici si burtici!!

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

fetelor care deschideti capitol nou? care vrea sa nasca maine, poimaine?

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Va asteptam la un nou capitol (AICI)

Mergi la inceput