Mamici de ianuarie - februarie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna fetelor, si felicitari pentru cele care tin in brate bebelusii, si nastere usoara celor care mai au un pic.
eu sunt la mamici de mai - iunie, si am o intreabare.
care sunt sansele sa nasti mai tarziu de 40 de saptamani.
va intreb asta pentru ca nu stiu cum sa/mi iau concediu. Ma tot stresez ca nu cumva sa raman fara zile de concediu. mi/as lua concediu de prin 15 martie, DPN fiind undeva prin 17 mai.
multumesc mult.
25

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Pungi Avent???? vreau si eu ca am pompa Isis si as vrea sa montez punga direct pe pompa. Unde se gasesc?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata fetelor!

Cosmogirl, Albinutzza, felicitari pt bebici! Sa va intoarceti repede acasa! Sa fiti sanatosi!

Vas, nu stiu care sunt sansele sa nasti mai tarziu... Si eu am vrut sa-mi iau mai multe zile de prenatal si sa-mi las vreo 50 maxim de postnatal, insa dr care mi-a eliberat certificatul medical, n-a vrut in ruptul capului sa-mi dea mai mult de 63zile... Asta desi i-am zis de lege, etc... Acum depinde si de medic... cel putin in cazul meu asa a fost...

Cu concediul lui tati... Desi nu a facut cursul, o sa stea mai mult de 5 zile cu noi (are foarte multe zile de concediu de odihna)... eu una asa sper...

Loredana 39+2 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am dat o cautare dar nu am gasit pungi am gasit niste recipiente care sunt parca pahare.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna fete dragi,

Albinuto, felicitari mami, sa-ti traiasca Maria, sa creasca mare si mumoasa!
Kate, ce scumpic e Anelin!
Messa, esti belea!pai fa tu, pune la punct un sistem de gradatii la tate, patenteaza-l si da-l si noua, ca si noua ne-ar trebui, cel putin mie una mi-ar trebui maxim!l-ai cantarit pe bebe acasa?300 de gr de la greutatea de iesire din spital, nu?
Anca, bun regimul, asa am slabit in primavara 10 kg in 2 luni, devenise un stil de viata, nu mai aveam nevoie de ...bunatati.acum sunt disper, mi-am pus centura, in a treia zi ca primele 2 zile m-a durut ca naiba operatia, sper sa se retraga , ca atarna un pic jos, pana in op si am si sus, pe sub sani, ca a stat bebe sus.partea asta de sus nu stiu cum o s-o rezolv
Marybell,, tu intrebai de apa din cristelnita.Maare grija daca urmeaza botezul, nasa mea anul trecut a vorbit mult inante cu preotul, sa fie cald in bis, a ales biserica cu aer cond si fetita tot a racit, din cauza apei, ca era calaie;si viteza mare la impachetat,pe bune, ca asta mica a racit rau de tot atunci.

Alina, iubita, nu te grabi, crede-ma, am avut momente in care mi-as fi dorit sa mai stau gravi.rabdarica, vine papusica.
Azi noapte s-a dormit bine pe aici, dupa baie, dar eu la 3 m-am trezit ca efectiv nu mai puteam, imi plesneau sanii si ma dureau ingrozitor, asa ca m-am muls vreo jum de ora.
am o intrebare: bebicii vostri sughit?al meu suge si la san tare lacom, cred ca uita sa respire si pe urma se zguduie tot de sughit.ii dau ceai cu lamaie, o lingurita, dar mi-e frica deja la fiecare alaptat.Poate vine prea mult lapte?dupa lamaie nu prea mai vrea san si sta trist asa, mi-e mila de el.voi ce ziceti?

va pup,
Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Salina, acum la 14 merg la control si o sa am vesti...multumesc

Fetele care cautati pungi AVENT: nu se mai fabrica!!! Pentru pompa de san ISIS sunt niste recipiente de stocare Via de 180 ml si 240 ml (refolosibile). Se gasesc in farmacii si in magazinele online cu produse pentru bebelusi.

Oana 38+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Marinar, , eu nu sunt vreo mare experta, iti zic si eu cum fac- ma mulg pana simt sanul moale si nu mai simt umflat de jur imprejurul sfarcului, ca stiu ca laptele vine de jur imprejur, ca niste raze si uneori pot ramane zone mai tari, asa ca ma apas peste tot ca sa se inmoaie bine.

Dar de pungi Chicco stie cineva?ca eu am pompa de la ei.

Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

vas, nu mai bine o reglezi tu cu un medical inainte de prenatal? Discuta cu medicul de familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

BUNA DIMINEATA!

MARINA - stai linistita ca nu ti se termina laptele nicicum. a mai zis cineva mai devreme... pe la 3 saptamani bebe incepe sa pape mai mult asa ca cere mai mult, trebuie o zi doua sa vina mai mult lapte. eu la inceput ii dadeam doar dintr-un san , apoi la urmatoarea trezire din al doilea. pana cand nu a mai fpst de ajuns. si am inceput sa i-l dau si pe al doilea... in 2 zile nu mai aveam sanii asa de umflati, ci laptele se imparte acum in 2 sani, si nu se vede asa ca inainte cand aveam unu moale unu tare
sa iti zic cum stii ca s-a terminat laptele... ai vazut cand scoti la inceput cateva picaturi de lapte, este de o consistenta subtire, mai apos. apoi pe la mijloc e din ce in ce mai alb. la sfarsit este galbui laptele, cu consistenta evident mai groasa. . eu cand o vad ca se opreste de tot, ba si din obrajori misca rar, parca nu ar mai avea putere, incerc sa scot o picatura de lapte cu mana si vad ca e cel de la sfarsit, din care se satura bebe cel mai mult. apoi o pun sa ragaie si ii dau din al doilea. pe asta nu il termina de tot dar continui tot din el la urmatoarea hranire.
o sa te obisnuiesti tu cu toate, sa fii atenta si o sa iti dai seama singura.

PITILACHE - mersi e bine , e cald aici din fericire. anul trecut am facut frigul rau de tot in ianuarie. anul asta parca a fost pe sufle3tul nostru caldura asta... dar cica din februarie vine vremea naspa si aici. sper sa nu tina mult...

YLIMIC - asa arat ... ca n-am terminat liceul? hihi. am 23 de ani si jumate , nu sunt chiar asa de micuta , da e de bine, mersi de compliment ! pupici lui Adam

AVENTURA - am avut 18 kile in plus dar asa mai mult m-am umflat, eram pufoasa rau, si acum mai sunt , ma apuc de mers mai mult . am dat cu ulei de migdale si apoi de masline, nu era vorba de hidratare ca am avut grija... doar e pielea mea asa, nu am ce-i face, ca eu am facut tot ce trebuie. asta e... vergeturi am facut dupa nastere in primele zile. m-au tinut aia la spital doar la perfuzie 2 zile, plus inainte nu am mancat o zi. si m-am desumflat brusc cred... acu vad ca slabesc si mai fac o vergetura. mai ales pe solduri si fund ca acolo am pus cel mai mult. cica se retrag un pic, sper sa fie asa, ce sa mai fac acum...

KATERINA - tare scump George Anelin. dooaaarme sigur! ce dragut e el acolo in pijamalute, si e mare

DACONST - bine ca l-ai dezvatat pe bebe sa stea in brate! si eu in primele zile eram disperata pe treaba asta ca venea multa lume pe aici sa o vada pe thea si vroiau sa o tinain brate, o mai si leganau ca vezi doamne... atat de draguta trebuie sa o si legeni ca pe papusi... uf. acum nu o mai dau din mana asa la toata lumea si daca o leagana careva le zic ca le-o dau la noapte sa aibe grija de ea cand o urla... se uita urat la mine, ca parca as fi scrantita dar nu ma intereseaza. eu stiu cel mai bine ce e bine pentru thea, nu ei, care pleaca , i doare in cur dupa aia, eu raman singura cu ea...
despre MASAJ- eu duc cadita cu schimbator in baie, fac caldurica si o pun pe thea la masaj. mi-a aratat mami ca trebuie sa vorbesc in continuu cu ea, sa ii atrag atentia de la masaj la inceput, sa o fac sa se relaxeze. si asa e, ii zic de toate, ne pitigaiem la voce si se uita la mine cu ochii maaaaari. eu o trag serios, nu doar asa mangaiala, si i place. incep de la obrajori, frunte, apoi maini, picioare , pe rand. apoi o pun pe burtica si-i fac pe spate , fundulet. sa incerci sa vorbesti mult, faci goange acolo, ce o fi...

revin ca s-a trezit la papat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Of, ca mult mai scrieti! Sa vad daca imi mai aduc aminte ce si cum...

cosmogirl si albinutzza - felicitari si sa va traiasca!
Messa - esti clar- irecuperabila! Tu si cea mai posomorata dimineata o faci sa zambeasca!
kate - bifez si eu la vizionare filmulet si mi-a placut mult!
sraluca - in spital la et 6, am avbut neonato pe dr voineasa, care mi s-a parut intreaga la minte. Ea spunea despre diversificare sa nu incepem mai devreme de 4 luni (mai precis dupa vaccinul de 4 luni) si atunci cu pulpa de mere (ca e mai la indemana). Faza cu sucul si apoi fiertura de legune si mie mi-a fost recomandata la matei, si pot sa spun ca a fost catastrofa!
amaya - iti tin pumnii! O sa fie bine!
catalina - si eu tot asa faceam la matei cu laptele muls, il colectam in borcan de 400 gr si il duceam afara la un pomisor. O fi bine, o fi rau...

In alta ordine de idei, raportez o noapte buna. Totusi, desi pe primul l-am alaptat pana la 8 luni, acum incep sa-mi fac griji ca as ramane fara lapte... Azi tre sa merg iar la Cta, si am reusit sa prestez 80 ml pt bb, insa as fi vrut si mai mult. Ce-i drept eu va dau sfaturi voua, dar mie cine imi pune sticla la gura, ca nu prea beau lichide

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput