PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

fetelor, Timeea tocmai a facut un kk cu bilute k oita, ce naiba mai inseamna si asta?

Ramoon,no problem.A mancat ceva ce-a legat-o putin mai mult decat de obicei,dar asta nu-nseamna ca e constipata.Si mai ales daca are scaun zilnic,la 2 sau chiar la 3 zile

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Misimica faza cu saritul ca mingea vreau sa-ti spun ca e exercitiul preferat a lui Alex, numai sa na tina muschii. Oricat ar fi se obosit sau plangacios satitul ca mingea are rezultate spectaculoase in sensul ca instant incepe sa rada si se binedispune. la topaitor.
Am scris si eu ieri si aveam 2 intrebari:

1. Daca mai e vreo pirsicuta care mai are inca capul turtit la 6 luni?

2. De la cat timp tr sa incepem sa le dam la bb mancarea pasata mai mare?
si somn usor pentru cele care se pregatesc de culcare

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Misimica vroiam sa spun topaitoare. Scuze. De regula scriu in graba (se si vede dupa cate litere pap) asa ca sper sa intelegeti ce scriu si mersic de intelegere

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2

Mergi la inceput

Bibi,imi pare rau ca nu ne mai scrii.La un moment dat,te-am zarit si ma asteptam sa mai revii.La fel si cu Cristina-Ioana.

Andra,o sa apar si io cu fimuletze noi.

Fetelor,am un car de nervi.Nu ne merge liftul de 3 zile.N-ar fi o problema dac-as sti ca-n cateva zile e functionabil.Spre marea mea uimire,azi am aflat ca nu va functiona 2 luni.Ce misto!S-a furat din casa liftului o piesa care costa 7 bulioane si nu stiu de ce tb sa asteptam atat.Nu urc decat 4 etaje cu un tanc de carut.De coborat nu-i asa mare problema.

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

tweety e supe tare clarutza ta
sta fff bine in fundulet si isi face singurica de lucru
spune-mi te rog de unde i-ai luat cartea aceea din material???? ca bianca este fan carti si reviste si ma gandesc ca pe-aia nu o poate manca

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucians

quote:
Originally posted by Ramoon

fetelor, Timeea tocmai a facut un kk cu bilute k oita, ce naiba mai inseamna si asta?

Ramoon,no problem.A mancat ceva ce-a legat-o putin mai mult decat de obicei,dar asta nu-nseamna ca e constipata.Si mai ales daca are scaun zilnic,la 2 sau chiar la 3 zile

Imi pare rau ca n-ai mentionat daca Timeea a facut kk-ita cu bilute dupa alte zile de absenta a scaunului.Asa ar fi sigur vorba de constipatie,dar Dariei rar i se-ntampla sa faca mai gros si-apoi normal,ea avand 2,3 scaune pe zi.Din acest motiv,ti-am zis ca-i posibila o dereglare de scaun ,de scurta durata.Sanatate la pitica.

5-6 luni

Mergi la inceput

buli am gresit
sunt cea mai buna mamica pentru tzoanca mea
ideea e ca ea acum chiar mananca...nici nu stiu de ce am zis ca nu pot sa ii bag pe gat ca acum s-a reglat mititica, doar ca nu ia in greutate fff bine
oricum azi a venit pediatra si ne-a zis ca e fff bine si ca asta e ritmul ei
am vazut ca scriau unele fete ca au luat copii cam 1 kg pe luna in primele luni
oricum la inceput se ia mai mult in greutate
acum ar trebui sa ia cam 500 g pe luna
si din ce in ce mai putin in lunile urmatoare
ne-a mai spus ca de-acum trebuie sa stea in fundulet aproape toata ziua cat este treaza, si cand oboseste sa o las pe spate
dar ea se lasa intr-o parte
am observat ca si in carut sta intr-o parte
asa stau si ai vostri??
ne-a mai zis sa ii dam lichide la fiecare masa de solide, ca ii putem baga de toate in alimentatie dat mai puin ciuperci, fasole boabe si varza
ii pot face piure cu putin unt, branzica de casa, peste, orez, sfecla rosie
daca imi mai aduc aminte va mai spun
mai srieti si voi ce va spun doctorii - mai facem si noi schimb de infos
tweety hai sa ne relaxam in grup - clacam si noi, bine ca o facem pe rand
dariana sa ne spui cu ce ai combinat orezul si daca l-ai facut cu blenderul. ai avut succes cu el???
alexia la carti scrie ca dai lapte de vaca dupa un an dar eu cred ca se refera la laptele nepasteurizat
oricum noua ne-au recomandat pediatrii si nu cred ca a avut niciuna dintre noi curajul sa intrebe pediatrul daca are voie sa dea sau nu.....asa ca daca ei ne-au recomandat noi ne supunem si le dam
oncicu mie mi-a zis sa ii dau 2,5 sau 3 ml de doua ori pe zi
eu nu cred ca a fost coincidenta, pentru ca de doua saptamani ma kilarea la greu. la noi din prima seara a avut efect
oncicu tu cum faci branzica??? am notat mai multe variante si nu stiu ce sa fac
pediatra mi-a zis sa ii dau branza milli dietetica

ramoon nici eu nu am timp de prajituri si crede-ma ca este primul tort facut in viata mea (chiar prima prajitura), dar l-am facut fff usor si ffff repede, sincer*
m-am gandit ca la un an o sa ii comandam tort mare si acum as putea sa ii fac eu ca merita.....a aparut in viata noastra
scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

OANAALEX-1.la piersicuta mea s a inchis fontanela foarte frumos. 2.iar cu mincarea pasata mai mare cred ca trebuie incercat cand vor ei sa accepte,la sclifo a mea nu i place nici macar piureul mai gros,decat daca il subtiez cu supa.Iti spun din experienta mea de mamica de doar 6 lunite.Poate stiu alte fete mai bine sa ne invete si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Adelapop, am pus pe langa orez, tot ce pun de obicei la pureul de legume, adica morcovi, tzelina, pastarnac, patrunjel, dovlecel, ceapa (am scos-o dupa ce a fiert) si carne de vita, ulei. Toate cele le-am blenduit si a iesit ca un pure mai gros din care a papat cam 10 linguritze; avand in vedere ca e prima data cand i-am dat zic eu ca e binishor. Retzeta era de la lucians.
Insa nu i-a placut suculetzul de caise de la Hipp; eu am crezut ca pe astea cumparate o sa le devoreze, dar se pare ca problema nu e cum gatesc cu ci ca el este sclifosit.
SimonaU, se poate si o listutza cu bebei baietzei cu silueta? Darius dupa cantarul doctoritzei are 7100 iar dupa al meu (de adultzi) are 7500.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

dariana mama pai de-aia nu mananca puiul tau asa cum ai vrea tu
cum saii dai 8-9 mese???
sucurile nu se pun ca o masacompleta
fa in asa fel incat sa ii dai 2 mese de lapte dimineata si seara si intre 3 mese de solide: fructe, legume, iaurt/brazica, amestecate si combinate intre ele dupa imaginatia ta
ia-o treptat....la 3 ore cateva zile, apoi la 3,30 si tot asa
miti ce scumpica esti...si eu vreau sa fie supla biencutza mea dar cand o fi mare nu acum . ce mistoaca esti la 53 kg la inaltimea ta
eu am vazut clar ca daca nu mananc nu am lapte si inca ii dau san
ma streseaza rau ca sunt grasa dar nici la san nu vreau sa renunt

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput