Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

hai ca o sa bat putin campii pe aici ca tot citesc din urma si nu vreau sa uit cas mi se intampla des in ultima vreme.
Silvi sa stii ca Nan am luat de la Nestle(fara lactoza) un lapte acceptabil dupa parerea mea dar nu si dupa gusturile Ioanei.
Mie imi este o asa ciuda ca n-am respectat regimul alimentar de la inceput ca-mi vine sa-mi trag una in cap, am zis ca nu-i chiar grav si o sa teaca si asa cu laptic si alte prostii. Ca deja este a patra zi si ea pana la ora asta a facut kk de 4 ori. Deci am facut tratament degeabaaaa, intoxicata copila degeaba!!! Acum ma chinui sa-i torn niste smecta pe gat ca de bunavoie nici gand sa vrea, ii dau cu seringa de panadol.
Am vazut si eu pozele Andreei, Superba fetita imbracata intr-o rochie de vis. Davidutu chelios si Dia telefonista...am fugit ca ma maraie Ioana...

daniela13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

DAna am deschis acum siteul pe explorer ca eu folosesc opera. Pe explorer merge bine. Pe opera oare de ce nu?

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Multumim de aprecieri Mirela!
De abia astept sa-l tund pe Theodor ca-i intra parul in ochi! Dar nu-l tund 0 ma limitez la un 1.
Eu bucataresc deja pentru ziua lui Theodor! Noi il serbam sambata, desi ar trebui duminica. Asta e! Si eu mama nebuna in loc sa cumpar m-am apucat de gatit. Azi am facut bomboane Rafaelo, care au iesit f bine si niste foi cu miere, la care sper ca pe seara sa fac si o crema. Sper sa recuperez sapt viitoare cu cititul.
Andiaroro, si eu tot la un nou bebe m-am gandit!
Dana, sper ca esti mai bine!
Irinatunza, multumim ca ai intrebat de noi, poate reusim sa ne mai vedem cu fetele. Azi vad ca ai fost matinala

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oachi pot doar sa presupun. Probabil din cauza ca paginile sunt create cu FrontPage-ul Microsoftului sunt compatibile cu Explorerul.

Doina, spor la treaba.

Azi am vorbit si eu cu nasha Roxanei. Noi tot la petrecere pe 17 februarie am ramas, dar pe 7 tot ii fac un tort micutz si-o sarbatorim in familie.
Deja ma emotionez cand ma gandesc...

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

]La multi ani sarbatoritilor de azi, DIANA si RAZVAN NICOLAE. Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti parte numai de momente placute in viata.

Am citit ceva din urma, dar nu tot, ati scris asa de muuuuult.
Sanatate la bebelusii bolnaviori si la mamicile virusate.
Poze nu am apucat sa vad, dar recuperez eu azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana de France si eu tot la bebe2 m-am gandit! Bine ca ai intrat si ne-ai spus ca te si vedeam pe lista gravidutzelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI RAZVANEL IUBIT! SA AI PARTE DE SANATATE, NOROC SI MULTA FERICIRE!!

Eu sunt ocupata, pe la 18 imi vin musafirii, n-am apucat sa fac o baie si ma aranjez putin. Acum s-a trezit si fata, n-a dormit decat foarte putin azi, inseamna ca se va culca devreme.
Va las, ca plange.
Mersi de mesaje tuturor.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Distractie faina la party Diana si razvan!!!!

Andiaroro ne-ai pus pe toate pe jar...Bine ca acum esti ok.
Doina pui frumos si grasun e Theodor. Nu l-am mai vazut de mult.

Marco mi-a papat putin orez cu legume si smantana, cred ca 100 gr, si 100 gr. bulgarasi de branza cu fructe de la Milli.
Nu stiu de ce papa asa de prost. Poate mananca mai bine la masa urmatoare.

Am vrut sa iesim afara, s-a trezit tarziu, a intrat soarele si e frig. Plus ca si tuseste putin, asa ca nu ma risc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello ,acum am sosit acasa si pana pap sarmalele recuperez vreo 6 pagini p-aci,ca azi juma' de zi am umblat teleleu prin oras si n-am apucat sa citesc,vad ca ati scris nu gluma

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si de la noi,
Profit acum sa scriu un pic, ca vad ca voi atzi scris nu gluma- 7 pagini
Mira,ANAM si Daniela- sanatate multa kinderilor, sa treca repede peste probl de sanatate.Pupiciei!
Andiaro- si tzie sa itzi revii repede si nu ne suparam dc vii pe lista de burtici-pupici!
Mirela-bafta la homeopat maine si ai grija de voi-pupici!
Moni-pofta buna, ai aflat ce e cu biletul de la EMMA pt DIA?
DANA- sa stapinizti sanatosi mobila, sa va bucuratzi de ea, sa iti treca capul si multumim pt site- o sa trimit si eu azi sau maine pozele restante-pupici!
Ali, Anas,Silvi, Giova, Anasol, Oachi, Diana, Maraki si restul- va pupam si o zi faina!
EU sunt stresata s anur aceasca emma ca de dim ii curgea un pic nasul si a si stranutat de 2 ori in 2 reprize, i-am dat supozitor, ca desteapta de soacra aseara i-am zis aseara sa o tzina max. 30 min(aveam acte d eterminat si de aia nu am isit eu cu ea) si pt ca s-a furisat si socru afara au stat 45-50, am ieist eu sa strig la ei, maia les ca vroiam saiidau si papa- dar de azi nu mai ies ei cu ea(merg eu cu eala shopping sa nu stea nici numai in casa) afara, daca vor sa fac pe politaiul, o voi face, no prob.

Denisa
Denisa 16+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput