Copiluti de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hello din nou!
Mickyyy sunt socata cat de bine vorbeste Daria !!! Bravo!!!
Si pentru imbracat la fel! Si Bianca se imbraca mai mereu cand gaseste cate-o haina de-a ei si nu numai, dar mai mult de pantaloni si papucei n-a reusit, o tinuta intreaga nici vorba.

Flore multumesc, imi imaginez o atmosfera atat de calda si placuta la voi in casa cu 2 copii micuti, mi-a ramas in minte un Patrick pufos in niste minusculi blujeansi...Cum spunea si Mickyyy, instinctele noastre sunt amplificate fata de soti, cam cum sunt animalele fata de oameni, ce comparatie am gasit si eu, dar pot spune ca am avut un somn foarte greu inainte sa-l nasc pe Andreas, daca taiai lemne cu drujba langa patul meu nu auzeam, iar acum simt si cum creste iarba
Mayei sa treaca repede. Bianca si-a facut in noiembrie un semn in frunte si am crezut ca se va estoompa, dar nu numai ca inca se vede dar a crezut de cuviinta sa se loveasca din nou acolo.

Crissu caracteristica predominanta a gemenilor e curiozitatea, mereu in cautare de ceva nou, se plictisesc foarte repede si pentru asta trebuie stimulati, nu au rabdare...

Cornelia am tot vrut sa-ti spun: poti sa duci cardul la un lab.profesionist si chiar daca pozele sunt sterse le poate recupera de pe el, am patit-o si noi. Cum te mai simti?
L-am vazut pe tunsulici, are mutrita de smecher, mi-l imaginez un adolescent cu vreo cateva tipe in jurul lui, va fi oare si Bia una dintre ele?
N-am stiut ca esti la scoala, ce an?

Andra epidurala la cezariana (daca nu sunt complicatii) e mai indicata decat generala, in primul rand semnele vitale sunt mai usor de urmarit si iti auzi puiul imediat ce vede lumina zilei. Eu am avut 3 epidurale, dar ultimele 2 mi-au indus o stare de bine cum nici nu-ti imaginezi. Nu mai vorbesc de refacere care e mult mai rapida.

Daniela am vazut pozele voastre de ianuarie, ce domnisoara s-a facut printesa ta, imi place cum sta cocotata la geam, mananca si admira peisajul si ce tatic mandru are...dar pe tine nicaieri nu te mai vede omul...a, si-mi plac pozele de pe balcon, vreau si eu sa ma joc fara griji...si fara bani (oricum nu-i am)

Nelia gata examenul? Cum e cu degetelul?

Sa nu va socati ca mai arunc cu cate-un raspuns anapoda, dar citind din urma cate-putin am impresia ca sunt la curent cu stirile.

Cred ca urmatorul lucru ce-l voi face e sa-l cos pe Nane (Andreas) de gatul sora-sii, tocmai ce s-a trezit si chitaie dupa el, asa ceva...parc-ar fi frati , ca un catelus, numai dupa el.
Va pup

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

In cazul in care va era dor de problemele noastre , va dau un raport scurt: Maria are ori varicela, ori o alergie alimentara urata rau (o sa aflu azi maine ), Stefan si-a scrantit piciorul si... si-a daramat dulapul pe el. Acum nici nu stiu daca e de ras sau de plans, ca habar nu am daca e bine. Mama spune ca are niste semne pe el, ca a zis ca il doare spatele, dar totusi cel mai rau se vaita de piciorul scrantit anterior. Maine vine medicul, daca nu ajung intre timp iar pe la urgenta .

Mama nu e prea bine, Doru e bolnav si el din nou, eu sunt santoasa tun, dar cu nervii prastie. Cireasa de pe tort e corpul de control, care ne va veni pe cap incepand de luni, ca si asa erau prea linistite treburile la servciciu .

Mickyyy, printre picaturi ti-am auzit fetele cantand Ghita. Ti-l dau pe Stefan sa faca un duo sau trio .

Andutzy, felicitari pentru baietel! Multa sanatate!

Am vazut ca a revenit Elisor!

Pupici! Multa sanatate tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elisor, daca o tine in ritmul asta, or sa fuga fetele de el .

Eu, din lipsa de ocupatie , m-am inscris la un master, dar sunt abia in primul an si cred ca aici o sa si raman, dupa cum stau lucrurile in prezent.

Sa va zic ce imi raspunde Stefan : "Nu veau, auzi?" sau ii spun sa faca ceva si el raspunde: "Nu ched"

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gata, am terminat pe saptamina asta, ca la cursul din seara asta nu am decit o tema de facut. Dar saptamina viitoare am doua revizii, la doua cursuri!. Dar am zisa ca nu ma mai stresez, ca am avut o saptamina de vis... urit, cu atitea pe cap. Am luat 84% la suta la examen, si puteam sa iau 90% daca nu ma trezeam sa schimb raspunsul la doua dintre intrebari in drum spre catedra, ca nu eram sigura pe ele, asa ca am zis ca decit sa fie raspunsul care mi-a venit din prima, mai bine mai stau si ma gindesc ca sa-l gasesc pe cel bun. Si ce credeti? Erau bune primele puse si le-am schimbat, din exces de zel. Dar oricum, e nota mareee!

Am citit rapid ce ati mai scris, trebuie sa o duc pe Tudora la gradinita, sa ma intorc si sa o iau pe Agata, sa-i dau sa manince si poi la doctor, cu degetelul... sper sa fie bine totul sub bandajul ala urit.

Cornelia, dar ce se intimpla acolo la voi!?! Ca oricit de optimista sint eu de felul meu, obosesc numai cind citesc despre cite vi s-au intimplat si vi se mai intimpla inca in ultimul timp. Cred si eu ca ai nervii prastie, saracuta de tine. Iti trimit macar niste incurajari, ca altceva nu prea stiu ce sa-ti spun.
Gabitzam, am vazut Andrei frumooos! S-a schimbat si a devenit un adevarat barbatel. Arata ca un copilas de vreo trei ani si are un chip atit de sugubat...
Elisor, ce bine e sa te mai vedem pe aici. Mi-a fost dor de tine! Si chiar ma intrebam ce s-o fi intimplat de nu mai apari.
Florentina, cunoastem si noi relaxarea totala a tatilor! Macar al meu e sincer si cind era Tudora mica nici nu accepta sa stea linga ea, pentru ca nu o aude plingind si doarme stresat ca se poate chiar urca pe ea... el, care de altfel are un somn foarte usor, aude orice. Eu, in schimb, care aveam un somn tare greu, acum m-am educat atit de bine, ca in orele (si asa extrem de putine) in care dorm nu aud nimic... in afara de copii. Trece trenul, vecinul bate de se aude la trei blocuri, ciinii latra in curte, sub geam, copiii tipa cit iti tin gura in joaca lor... si eu dorm. Dar e suficient sa aud un scincet de durere sau un plins, ca sar ca arsa fie noapte, fie zi. Si s-a intimplat sa ma trezesc si din instinct, adica sa dorm, fetele sa fie cu tati bine-mersi si sa ma trezesc exact intr-un moment in care uneia dintre ele ii era rau sau erau pe punctul de a fi in primejdie, in joaca lor. Pe bune! In schimb mi s-au atrofiat atitea alte chestii care functionau bine sau chiar foarte bine inainte de a avea copii... nu mai spun de creier. Va aduceti aminte de toamna, cind ma plingeam de dureri crunte de cap si ma luam la misto cu efortul intelectual prea mare!?! Sa stiti ca asta era de fapt! M-a durut capul vreo patru luni de am plins de durere, ziceam ca am tumoare, ca am nu stiu ce... Acum nu ma mai doare... deloc! Si am constatat asta simbata, la ziua unei fetite (ne-am intilnit vreo patru mamici cu familiile, toate de aici de pe DC!), cind a venit vorba despre dureri de cap si cauzele acestor dureri... pe mine nu ma mai doare capul! Nici macar inainte sau in timpul ciclului. E oare un semn ca mi s-a mai trezit creierul nefolosit!?!
Mickyyy, nu-mi vine sa cred!!! Cea care cinta Ghita e Daria!??! Eu credeam ca e Malina... Cit de corect vorbeste! Noi sintem tot acolo cu capitolul vorbit, nici un progres, nici in romaneste, nici in engleza, doar ca intelege acum chiar tot in ambele limbi.

Si legat de progrese, am avut o surpriza placuta aseara de la Tudora. Are vreo patru carti cu animale de tot felul, pesti, insecte etc. astazi vreau sa-i iau una mare, cu toate la un loc, ca vad ca a facut o pasiune pentru ele. Si de cind era micuta de tot ne tot uitam pe ele, apoi le numim, mami le imita pe toate asa cum poate. Aseara, o intreb unde e leul si mi-l arata (pentru prima data). Incurajata, intreb si de zebra si de maimuta si mi le arata pe toate, pina si gindacii i-a aratat... si pestii, si pasarile... tot! Dar cu atita siguranta de parca face asta de cind lumea! Apoi am trecut la cartea cu cifre si tot asa o intreb unde e 1,2,3... pe toate mi le-a aratat. Si citeva dintre litere si apoi tot ce am intreabat-o, timp de aproape jumatate de ora, imi arata... Asa, dintr-o data, stie tot!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

nelia, stai linistita, cea care canta ghita e Malina , o fi vorbind Daria mult, dar sigur nu vorbeste asa de clar. Am incercat s-o prind si pe Daria cantand ghita (ca ii stie tot refernul), dar in afara de ghita, te-astept diseara portita.....n-am mai scos nimic de la ea !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mikkky dar ce bine vorbeste Daria, a mea cinta doar pu-pu-pu, pupaza din tei

Elisor eu nu apar in poze, ca n-a invatzat soatza cum functioneaza aparatul si nici nu cred ca invatza curind . Cit despre balcon, cind doresti sint aici, te astept in vizita

Cornelia sanatate multa la totzi bolnaviorii

Nelia nici noi nu stam bine la capitolul vorbit. L-a suparat ieri seara pe tat'su si el i-a spus in italiana "porca-vaca", asta nu stiu ce inseamna prea bine, la care ea incruntata i-a raspuns cacalaca si a mai incercat intr-o seara, cind eu i-am spus ca-i dau una la kur, asta a fost greseala mea ca am folosit cuvintul, se chinuia sa spuna cul . Gata, mi-am revizuit vocabularul ca cine stie ce-o mai ieshi din gura ei, cind o vorbi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
numai a mea nu vorbeste?

sunt lesinata de oboseala. azi ne-am intalnit cu o tanti, posibila bona. posibila pt ca nu stie daca se va descurca cu distanta, ea stand in Dr Taberei. vedem peste 2 sapt cand poate incepe "munca". si pt 10 ore a acceptat 5 mil.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ce copilasi vorbaretzi aveti!!!...a mea e mutulica de-a dreptul, doar pe limba ei turuie si ne cearta in rest cuvinte inteligibile n-a mai adaugat de mult la vocabular.
Daniela, simpatica principessa ta! si a mea e mare ecscroaca sentimentala! "porca vacca" inseamna ceva de genul "vaca murdara", noua ne mai scapa "porco cane" sau "porca miseria"...inca nu ne imita la capitolul asta.
Cornelia, of, iar probleme! sanatate la toata familia si aveti grija de voi!
Florentina, pupam buba Mayei sa treaca repede. si tati al nostru rar o aude pe pitik, se pare ca au ceva lipsuri in programare fatza de noi.
Monu, succes cu bona!

mai voiam sa raspund la cineva si nu-mi amintesc...ma streseaza si asta mica si mai am niste treburi de rezolvat pana vine sotul (inca la servici!) asa ca va las...revin maine.
Pupam!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Va salut cu drag!Primiti membri noi?
Eu sunt Miki,am 27 de ani si sunt fericita mamica a unui printisor nazdravan de un an si noua luni.Pe puiut il cheama Luca Andrei si este nascut pe data de 4 mai 2005 fiind un tauras veritabil.
Va multumesc anticipat daca ma veti primi in grupul vostru!

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Binenteles ca te primim in grup, Miki, cu tot cu taurasul Luca-Andrei Te trec pe lista acusica

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput