Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
simo_al_jaafari spune:
fetelor, la medic, laborator, eco...avem prioritate ca gravidute. ar trebui sa fie si un afis cu treaba asta. spuneti-le macar pe unde mergeti. la greturile pe care le-am avut atat mi-ar mai fi trebuit sa ma tina si la coada aia imensa!ca le demonstram un lesin. si asa abia asteptam sa ies afara la aer.
PRIVILEGE 12+ Mara/Matei
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
jadi spune:
Ioana vezi ca te cauta fetele pe dincolo si daca te intereseaza taman am postat ceva frumos de Medlife dincolosha ca sunt super inspumata!
peseu: si eu am 2 kile de data trecuta plus inca 4 de acum, deci 6 in plus!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
olguttza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Multa sanatate Olgutza, eu zic sa incerc sa faci ceva pentru imunitate, stiu ca oscilococinum e bune si e si recomandat in sarcina!
osciloccoccin am luat la inceputul sarcinii (ca si alte produse homeopate), cand aveam doar nasul infundat si tuseam de-mi sareau plamanii...n-a avut niciun efect. si chestia asta mi-au spus-o si medicul de familie si dr. mea: ca e egal cu zero.
si apropo de tinute de gravida: io am o salopeta care ma scoate din toate belelele, ca si vreo 3 fuste lungi si pe elastic - astea sunt salvarea mea pana s-o desprimavara de-a binelea.
Ioana, multam de urari!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
15+
De la nunta...
AndraZ spune:
Simo, noi ne-am ales numele astea chiar de anul trecut, din primavara....de cand inca nu visam sa reusim sa devenim parinti atat de repede. ne doream mult copii si astea au fost numele care ne-au placut. Matei parca este o obsesie pt mine. Nu stiu de ce pt ca nu cunosc pe nimeni cu numele asta, dar daca va fi baiat va fi Matei Alexandru, iar daca e fetita va fi Mara Teodora. acum ce vrea DD. eu as vrea baiat ca sa imi treaca obsesia de Matei, dar nu-mi pare rau nici de fata. sanatos sa fie bb ca facem copii pana iese si un baietel.... Poate facem pereche. Ar fi nostim ca tu sa ai baiat si eu fetita sau invers....
Andra
14+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
X-ray spune:
hai sa va zic ce nume de fetita a iesit cand am scris numele sotului:Alina.i-am comunicat si mi-a zis ca asta e soarta ,deia suntem impreuna ...e o figura...
alina 14+
Kariris spune:
alina vad ca tu la 14 saptamani stii ca ai fetita. Oare mi-o zice si mie Iosup ce am la 14 saptamani? ca merg la el la eco morfo.
lachi 11+
Ioana75 spune:
Lachi, fara grija, Iosup zice sexul de la 12 saptamini. Mie asa mi-a zis la primul copil, si a avut dreptate.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
jadi spune:
Lachi sigur iti va zice, e maestru in a spune sexul copilului si nici nu prea greseste,
Deniss
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
andicu spune:
Hello.
Alina, si noi visam acuma sa ajungem in Japonia si in Brazilia.Oricum, anul asta stam pe brazda si de la anul, sigur e si bebe in formula de vacanta. Cat despre crosetat, si eu am avut pasiune pt andrele, si chiar mi-ati dat o idee, ca-mi plac f mult puloverele astea la moda, gen rochita, peste fund, dar mi-e ca pana il termin eu , nasc! si tot cu fular raman in final, vorba lui Deni,parca!
Lorina, si eu dorm prost si mai am intepaturi pe laterale la burtica sau la baza ei, se pare ca se mareste uterul si se intind ligamentele si e normal sa ne simtim asa cateodata. Eu am nopti in care ma invart in pat mai ceva ca titirezul si ma si duc la baie din 2 in 2 ore ( culmea, mi-e mai sete in timpul noptii, cand ar trebui sa evit sa beau multa apa, dar nu pot).
Cum zicea si Deni, am o problema cu dormitul pe stanga, ma ia durerea de mijloc si amortesc, asa ca prefer dreapta si cu fata in sus, dar un pic orientata pe-o parte, nu stiu cum sa explic...
Deni, despre burta, si eu astept sa se uneasca stomacul cu burtica ; ma enerveaza la culme linia aia de demarcatie intre grasime si sarcina! eu am pus 5 kg pana acum, cred ca am depasit un pic limita, dar n-am ce face.
Olguttza, multa sanatate si sper sa scapi de stresul asta cu gatul! eu am avut nasul infundat pana acum 1 luna si din cand in cand dureri de cap, dar cica e normal. De vreo 2 sapt. ma trezesc ca-mi sangereaza nasul, mai ales nara stanga, dar nu mult ca sa-mi curga pe fata, ci cat sa simt ca e ud; cica si asta e normal...asa ca suferim ca n-avem incotro! dar si cand s-or naste bebeii nostri!
Nonni, Ioana, Cristina, felicitari pt carucioare! se pare ca deocamdata predomina baietii..
Lachi, la un eco bun poti afla sexul de la 12 sapt. Du-te si tu la Iosup, am inteles ca nu greseste!
Andicu 16+
Poze noi
olguttza spune:
ca mi-adusei aminte: pls, treceti si la mine in listuta medicul ginecolog: dr. IRINA PACU, Sf. Pantelimon. cu caruciorul mai asteptam putin. ah, si parola de mail...pe PM, daca se poate...
Edit: Andicu, si mie mi-a curs sange din nas de cateva ori...destul de abundent, as zice.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
15+
De la nunta...