Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si io-s prin zona,cu tamponu' in gura si cu matzelele care ghiorlaie Doar se opreste naibii odata sa pot hali.Pana atunci mai bantui

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Despre geutate si inaltime are dreptate Moni ideal la varsta de un an trebuie sa fie undeva pe la 75 cm si 10 kg.Maximul la varsta de un an e dat 80 cm si 12800. Alain e un copil f inalt, in grafice apare mai inalt ca 97% din copiii de varsta lui iar graficul zice ca ideal la inaltimea lui ar fi 11886 si maxim 13600, el e cu ceva mai mare decat idealul....
Are dreptate Moni cu semnalul de alarma, nu e bine sa fie grasuni cei mici ca lor li se mareste numarul celulelor hepatice daca sunt obezi nu dimensinea celulei cum se intampla la noi daca ne ingrasam asa ca dupa aceea pot sa apara probleme. Eu uan nu-i mai dau lui Alain cereale in lapte de cateva luni exact din motivul asta ca nu vroiam sa ia in greuatet prea mult.Mie mi-a zis dr la vaccin ca e perfect normal dezvoltat doar ca are dimensinile unui copil de 2 ani s-a nascut lungan tare cu 58 de cm si acrescut mult anul asta.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic si la cine, pup toate fetele si merg la culcare ca nu mai pot sta pe scaun ca am servit azi 3 ore de stat nonstop la curs.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bee i-am mai dat dar imi dadea peste mana, acum de doua zile vad ca vrea...sper sa nu ma auda si sa se schimbe....Stai linistita cu fata, eu exact as as face...sanatoasa sa fie ca acum Doamne iarta-ma picioarele sunt asa cum ne e contructia genetica si dor nu pozam toate in Play Boy

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE si io zic sa stai calma cu picioarele,ca ele devin strambe abia pe al 14 ani,daca cresc brusc copii,mai repede si nu au suficient calciu in momentul ala.Cat am fost mica le-am avut super drepte,dar am avut norocul sa cresc brusc la 14-15 ani,adica in 1981-1985 in plina epoca de aur,cand era plin de calciu la toate cozile la care am stat si in bucatica de unt data pe ratzie si in toate alea pe cartela bagami-as piciorul in ea de epoca No ca am zis-o (nu-i aci "nostalgicu'" de husband sa ma auda,nu de alta, da' el avea pile ( un amic la UTC )si obtinea de toate fara sa stea la cozi ca prostimea )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DIANA,nu le-am facut la cuptor ci am amestecat totul pe foc la ragaz.au iesit bune spaghetele,dar cum dani nu serveste decat piureuri asa mai rare...
BEE,insanatosire grabnica,bine ca ati ajuns la timp si nu s-a extins viroza!
MONI,vezi sa nu te anemiezi,pune repede mana si baga niste cioco!
DENISA,ce program incarcat ai si tu,cred ca pici lata seara!pupicei emmei si sa se obisnuiasca mai repede

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Azi a fost o zi ok, sa bat in lemn, mi-a mancat oa varianta a papicii lui Toanca, cea cu malaiul, brocoli si ou,doar ca i-am pus pui, iar malaiul l-am fiert separat in apa cu lapte, a iesit foarte bun...am observat ca in perioada asta cu dintii, prefera mancarea la granita dintre solid si lichid, papa tot. Seara a mancat un iaurt si banana cu mar si biscuiti, asa ca sunt multumita.
Bee, nici Diana nu are picioarele foarte drepte, dar cred ca o sa se rezolve de indata ce umbla corect, ea cand umbla de manutza e cam cracanata, dar na, asta e. Zici ca a facut bronsiolita? Dar cum s-a intamplat? bolnavioarei!
Moni, nu bea lapte deloc, nici iaurt, nu bea cald si se opreste sangerarea. La unii e mai greu, dar n-o sa sangerezi pana dimineatza..e bine vascularizata zona de asta.
Giova, vazut pozele, nu si flmul, nu mi l-a incarcat..dar e un dulce baietelul..
Toanca, i-am dat ou cu zahar de disperare, ca de 3 zile nu a mancat deloc ou sau pui, ideea e ca o data pe sapt se poate, nu le face rau. Am si sirop de catina, e foarte bun, dar pediatra mi-a indicat sa-l dau dupa un an, deci sta in frigider bine mersi. Normal ca nu o s-o indop cu zahar...nici mie nu-mi place asta. Daca papa carnitza sau ou fiert, nu ii dau.
Am fost in Metro si Kaufland sa-i caut cadouri, n-am gasit nimik sa-mi placa, mai colindam maine. Oricum, sunt axata pe ideea de carticele, cuburi, din astea. Om vedea ce gasim.
Denisa, o sa se rezolve si cu gradinitza, stai linistita, ii trebuie si Emmei o perioada de acomodare. O sa se invete si o sa-i placa. Iar daca papa si de la altcineva decat de la tine, o sa pape si de la educatoare. A mea nu vrea sa manance decat din mana mea. Asta e o problema.
Asta-seara la culcare, ca de obicei striga dupa tata-su: tata, tata, la un moment dat zice: aida tata , la care am strigat in babyphone: mai, nu auzi ca tipa fata dupa tine?, a aparut si el si a stat cu ea pana a adormit.
Maine vreau sa-i fac reteta lui Toanca cu pestele si conopida, am cumparat ingredientele si ma pun pe treaba, desi daca urasc ceva pe lumea asta e mirosul de peste.., dar ce nu fac eu pt fetitza..
Ma duc la o tigara, apoi ma pun la un film..mai stiam ca vreau sa spun ceva, dar am uitat.
Va pe toate si o noapte buna sa aveti!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

MONI,ce-ai mai cu epoca de aur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Am citit putin din urma , asa ca sa vad ce se mai intampla.
Am vazut ca Denisa se streseaza mult cu cresa cu Ema. E usor cu sfaturile, dar cred ca numai ea stie ce e in sufletul ei . Pe mine una ma dispera gandul ca ar trebui sa o duc acum la cresa.
Moni vad ca sufera cu extractia de masea . Si eu m-am tot gandit ca Clara e mai inalta ca Diana dar sa stii ca si eu am masurat-o si tot 73 mi-a iesit .
si adica te faci sora cu Peter a lu Diana si cu noi nu ??? Ca noi suntem cea mai pana dintre toate
Am vazut ca lui David de Anasol ii place la gradi
Bianca felicitari pt nota luata !!!!
Bee of of bolnaviori Dar cum se manifesta domnule platfusul ca m-ati pus pe ganduri ? Ca si a mea e tare stramba la picioare .
Silvi , pupici la Alain , parca a inceput sa pape mai bine
Mirela
Acum sa va zic despre noi. Eu sunt in pragul unei depresii oricum . Multumesc ca m-ati incurajat dar situatia nu e buna absolut deloc. Pt bronsita aia nenorocita i-au dat antibiotic, v-am spus ca am ajuns joi la spital cu voma si diaree. Ei bine de atunci de joi din diaree nu s-a mai oprit face cate 8 - 9 scaune pe zi , si ii dau gelatina granulata si doar zeama de orez. Refuza sa mannace si stropul ce il papa trece prin ea imediat . I-am intrerupt tratamentul cu antibiotic si de fapt si cel de tuse si febra ce ii dadeam ca nu mai stiu ce sa fac. I-am luat ceva care sa ii refaca flora intestinala caci precis nenorcitul de antibiotic i-a distru toata flora. Ieri saraca atata a plans ca o durea funduletul . Pe scurt am hotarat sa ma duc la medic particular , si mai exat maine ma voi duce la un medic homeopat caci astia cu medicina lor o sa imi nenoroceasca copilul. Asa ca maine seara am programare , sper sa fie bine si sa o ajute ca barbatu-miu tot bombane ca nu are incredere in homeopat , dar eu in ce sa mai am incredere daca am copilul de 5 zile cu diaree si nimeni nu mi-o poate ajuta ? Ca sa nu va mai zic cum arata de trasa la fata si ce picioruse aschilabice are Mi-e si frica sa mai merg sa o cantaresc.
Astea de la noi, se pare ca pe strada noastra nu mai rasare soarele. Of daca om trece si de asta

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mai cum e pe la voi ca la noi bate un vant de te ia pe sus,iti fura palaria si ce straniu se aude ,vuieee

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

DANA,nasol ca nu ti-a trecut gripa aia,sper sa nu ia si fetele si sa o luatzi de la capat...
SILVI,ma bucur tare mult pt succesul inregistrat azi in privintza mancarii
AZAZ,inseamna ca in noapteaa asta nu mai urmaresti furnici...odihna placuta
ANASOL,tare-mi place de piciul tau,viteaz printre copilasii mai mari.`pupe mama pe el de sociabil
MARAKI,mai baga si tu un citat,ceva,sa aiba moni ce filozofa
GIOVA,AI lucrat la gradi?

Mergi la inceput