Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Denisa, mersic de sfaturi. Acum cateva luni eram cam disperata, acum m-am mai linistit. Ma gandesc ca atat asimileaza el. Sa ii dau mai mult sa pape nici o sansa si asa abia papa cat ii dau. De n-ar face kk dupa fiecare masa poate ar mai pune ceva pe el. Dar oricum nu se vede ca e slab, tocmai ca nu e nici inalt, asa ca e bine proprtionat. Vedem la controlul de un an cum mai stam.
Anasol, e bine ca poti sta cu David la cresa, asa ii faci trecerea mai usoara in colectivitate.
Moni, acum se incarca cateva poze. Si na, acum ai cu cine te consola la greutatea piticei. Banuiesc ca noi stam mai prost ca voi la kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bai manechinelor ce aveti cu picioarele voastre?
Sora-mea a avut super picioare, dar din cauza innotului si le-a labartat putin.Mai e si slabanoaga...
Ale mele sunt super faine, dar sunt cam bulanoasa, sus, asa ca fuste pana la genunchi.
Denisa orice inceput e greu, si eu ma gandesc cu groaza, dar nu avem ce face.
Diana lasa ca pune Peter pe el, si de crescut, mai incolo ne dam seama daca vor fi inalti sau scunzi.
Anasol e misto ca e mama ta la gradi si poti sa stai cu el.
De eram si eu in Alba, e clar ca puteam merge la gradinita unde am, lucrat, si mama ce-i placea lui marco, iar eu mai stateam de povesti cu colegele.
Moni lasa mai maseaua si sangele ala. Iti sta capul numai la dulciuri si de-aia nu se opreste. Lasa ca nu patesti nimic dintr-atata sange.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA la 7 luni mandra mea avea 7,400 kg si 70 cm ,m-am uitat in tabel Si la un an avea in sfrasrsit 8 kg si cca 75 cm. (76 culcat,74 in picioare ) Asa ca nu stam mai bine Stam la fel .L-am gasit pe fratelo-ul Dianei

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Giova, chiar crezi ca se labarteaza picioarele de la inot? Credeam ca numai spatele, dar si picioarele...Ma gandesc la fiica-mea care face inot saptamanal...
In fine, sanatosi sa fie, cracanati, necracanati.

Link-ul catre poze. Nu inteleg de ce mi le-a incarcat asa pe zile ca doar le-am pus pe toate azi...Poate ca asa le-am avut eu in calculator, pe zile...
http://www.dropshots.com/diana12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Gagici- mersi de incurajari- doar ca vad ca nu sta prea bine- ma asteptam sa doarma mcar 2h-dar ea a vrut doar 1h si cica acum misuna pe acolo-le-am zis alora peste 1h sa opuna din nou la somn si sa ii dea desert la 3.30-4 max ce i-am adus eu, si mai are si innot diseara, dar ma consolez ca dc e o bag la 7 inca da si poi la nani, de..Faza e ca eu cred ca astea is incapatinate si nu vor sa ii dea jucarii ca sa pape, nu stiu ce sa mai cred.O sa le mai stresez cu un telefon pe la 3 si zece, ce sa mai.
Diana- asteptam poze si cum crezi tu cu papa.
Moni-pupici sa itzi treaca singerarea si sa te ajute vit.K.

Denisa
Denisa 16+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Diana si eu stiam de spate, dar uite ca ei numai picioarele i s-au cracanat. a facut 10 ani innot de performanta.
Acum ma uit la poze, dar ce naspa merge Drop-ul.

Am pus si eu un filmulet nou in Filmulete (3).

Acum m-a sunat sotul ca vine acasa. bagami-as ceva in el scarbici.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai,apropo de inaltime si greutate, n-am vrut sa va supar,dar citeam zilele trecute un articol unde scria ca bebeii la care greutate si inaltime sunt mai mult peste graficele alea,vor fi asa pana pe la 10-12 ani,dupa care se mai stabilizeaza cu inaltimea si p-orma se ingrasa bine,daca nu sunt paziti bine cu regimu' ... Iar cei mai piticoti,cresc incet pana pe la 14 ani si p-orma se inaltza si sunt mai silueti.
Eu personal am fost penultima la inaltime in clasa la generala (vedeam la educatie fizica ,cand ne punea in sir ) si glumea tati ca voi ramane micutza ca maicutza (bunica din partea mamei era scunda) Dar de la 14 ani m-am inaltzat si acum am bine mersi 1,70 cm. Frate-meu cam la fel si are 1,85 . Si suntem si cam slabanogi amandoi
Si va asigur ca a bagat mami (cea solida bine ,nu ca tati super siluet) in noi toate cele sa ne facem solizi ,da' tot degeaba! Ou cu zahar,miere de albine,Cavit forte ... si alte cele ce se dadeau pe vremea aia dar de pomana evident ..
Hopa ca am poze de vazut revin

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Bai Moni...ce mai zici atunci de nasicul mic? care are 7 kg la 3 luni jumate. am pus 2 poze la Marco in album.
Pacat ca nu am o poza mai de aproape, dar ala e umflat, umflat. Sper sa nu ramana asa. Cu toate ca nici tat-su' nu e tocmai siluet.

Si eu am fost slabanoaga, Clau la fel, si in prezent.
Marco mi se pare ca e ok, la 1 an cu 10500 gr.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

Si dav are 10.750 kg dar e cam piticot are doar 75 cm

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Eu zic sa nu va mai facetzi probl, ca ei au perioade si perioade, de aia e fiecare copil diferit si unic- mai stitzi ca se facea misto de Emma ca e grasa si babana si uite ca de peste 2 luni nu a pus 1 gr si are 81-82, ca e si tati inalt-1.85 si eu 1,69 sau 1.70.
Eu pina in clasa a 5-a eram bine, adica nici grasa si nici slaba si apoi am devenit silueta, tasu a fost emreu silueta, deci nu vad cu cien ar semana, ca si bunicii au fost ok ca copii, asa ca eu nu ma stresez.Vazut pe Peter,Ecaterina si Marco-dulci foc.

Denisa
Denisa 16+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput