Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vai ce greu a adormit Marco. cand il puneam in patut se trezea si urla. l-am dus la mine in pat, am stat langa el si acum vad ca nu s-a mai trezit cand am plecat.
Of, of va fi foarte greu sa-l reinvat sa doarma singurel.

Bumbita pai nu am nici drojdie. si mie nu-mi iasa chestiile astea care trebuie sa le pun la dospit.
Lasa ca se descurca Clau, ia paine de pe undeva.
Cremvusti i-am dat de mult timp, dintr-ala de pui, ii luam pielita si lui ii place sa il dau in mana si-l papa singurel.
Of Bee, saraca Anuca. sper sa-i treaca cat mai repede. Si eu am auzit ca aerosolii sunt mai buni decat antibioticele. bolnavioarei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello fetele,
Eu is la job, nu prea is buna de nimic ca mi s-a rupt sufletul de dimi ca am lasat-o pe emma la gradi, am si plins in masina, dar asta e, pina nu incerc sa vad dc va fi ok si se acomodeaza bine, num ce face si sunt convinsa ca primele zile sunt cele mai grele- toata lumea mi-a zis asta si au dat copii si de la 9 luni la crese.
Educatoarele zic ca e ok emma, nu plingea acum 1h cand am vb, doar ca nu prea micnase de dimi si desi au incercat de 2-3 ori, au zis ca nu vroia si au lasat-o in pace, si ieri a facut la fel dimi nu a vrut si l-a prinz a mincat f. bine, deci e ok.I-am dus si mincare gatita de a ei si iaurt si borcanse care ii plac, ca in primele zil esa ii fie si ei si lor mai usor, mai vedem cum e cu somnul, dar e o schimbare si pt ea, in ce priveste ca altcineva o hraneste si o culca, astae , mi-e greu s dar sper s atreaca repede si ok.
Doina- ce mai face Tudor?
Daniela- cum se mai simte Ioana!
Moni- sper ca e o alarma falsa cu febra, oricum aia nu e febra, sub 38, parerea mea.
Anas- sa imi zici si mie te rog cand vin banii, hai ca nu te mai stresez.
Silvi, Andiaro, Florinini, Danae,Gioba, Bumbitza, Toanca, Acina, Mirela,si retsul-va pupam!


Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cu olita, sa inteleg ca mai toti fac la olita? Si noi am ramas codasi? Ana nu face la olita! Am incercat acum 2-3 luni, o data sau de 2 ori si clar nu era pregatita. Acum sta olita in mijlocul casei si eu ii spun "Ana suie-te pe olita" si Ana se suie/ Apoi ii spun "Hai sa facem kk". . Si-i repet cuvantul. Si tot asa. LA Ana mea fortat sau prin imitatie nu se poate nimic. PAna de curand nu puteam sa-i dau nici un fel de medicamente pe gura, cu lingurita. Dar nimic, nimic. Insa Radu, in fiecare seara, dupa baie ii da Vigantol+ Fe, picaturi si-i spune "bombo". Am incercat acum o saptamana sa-i dau Nurofenul in lingurita(Nu-s 2 luni de cand nu a vrut sub niic o forma sa-l ia). I-am spus "bombo" si fata a cascat o gura de vultur pitic. . Eu asa sper si cu olita. "O antrenez" pana la primavara, apoi mai vedem.
Si s-o mai laud? Azi la doctor, era si o camera de joaca pentru copii. Cu casute, cubulete, jucarii, etc. Si cativa copii. Ana mea a fost ffff cuminte. Se juca cu copiii, construiau. UN baiat mai mare nu voia sa-i dea cuburile, Ana le-a luat-o si cand am rugat-o sa i le dea inapoi copilului s-a dus si i le-a dat. E foarte generoasa si intelegatoare. Numai ca nu suporta nici un fel de constrangeri. Motiv pentru care toata casa arata ca un camp de lupta. Am convenit cu RAdu sa nu-i interzicem decat lucrurile ffff importante gen: prize si flori (nu suport sa se apropie de flori si sa le rupa). In rest, aprinde si stinge TV-ul, rupe carti, reviste, umbla cu papa prin casa, goleste dulapuri. Dar in general eu spun despre ea ca e cuminte foc, pentru ca intelege si asculta, desi nu doarme noaptea cum trebuie, nu mannaca mai nimic si niciodata nu sta ssi nu se joaca singura.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bee, sanatate multa Anei.
Denisa, trebue sa ai rabdare cu Emma. Poate era mai bine ca in primele doua saptamani sa o lasi doar cateva ore acolo. Sunt multe schimbari dintr-o data pentru ea. Si cred ca o scadere in greutate va fi normala in primele luni de gradinita. Daca tot ai socrii la tine de ce nu profiti in sensul sa o ia ei pe Emma in jur de 12 de la gradinita.
E important pentru un copil care e dat la gradinita sau cresa sa aiba un start bun.
Giova, lasa ca il reinveti tu sa doarma singurel cand o sa vina cu prietenele la usa.
Mirela, spaghetele cu branza si ou le-ai facut la cuptor si dupa aia le-ai dat la blender?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bee, multa sanatate la anushka!!! si foarte bine ca o tineti pe aerosoli....deci, la vara, obligatoriu la mare ....

denisa mi separe normal ca la inceput sa se acomodeze mai greu emma...dar oricum se descurca ff bine, din cate spui tu...bine ca se ocupa femeile de ea si insista cat de cat cu papa...da' nu ne-ai zis, cand te vede ca te duci sa o iei cum reactioneaza? sta cu toti copii sau are preferinte?

poze si filmulete sebi

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bee, codasul sectei asteia suntem noi. Parol, noi nici n-am vazut pana acum olita, dar sa o mai folosim...
Am vrut sa iti zic mai devreme de picioruse strambe. E important sa umble desculta cat mai mult, prin nisip, pietre, pamant. La vara cu ea cat mai mult la mare. Ii va face bine. Nepotica mea avea niste picioare nu strambe ci foarte strambe. Dupa vreo doua veri umbland cat mai mult desculta, acum are picioarele normale, o idee mai strambutze dar infinit mai bine de cand au inceput umblatul in picioarele goale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- socri nu o pot lua la 12, c anu conduc si nu vb limba deloc, si pleaca pe 10 febr, deci ar fi 10 ziel sa o ia, dar dc nu stiu sa faca lucrul asta, cumsa se duca?Pupicei si mersi de sfat.
Bumbi-am vazut-o ca misuna printre totzi copii , sunt doar 8, si nu stiu inca dc are preferinte, o sa aflu de la educatoare, treb sa am grija sa le iau si pe ele treptat sa nu creada ca nu le cred, sau le stresez.Pupici!
BEE- exact asa procedam si noi cu emma, stie de NU -la flori, cartzi sa nu rupa, dar mai scapa rar o pagina si cand porneste TV-s iaici ne mai incearca sa vedem dc suntem consistentzi in deciizi-dar nu des ne-o face.V-am pupat dulce!



Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee nici Marco nu e fan olita, nici n-am mai incercat din 5 ian.
Si el are acces peste tot, umbla la Tv, schimba canalele, imi inchide si deschide cuptorul cu microunde, ce mai peste tot umbla si are voie. Doar la flori nu-l las, si tot mai scapa si-mi rupe cate un fir, si mor nu alta.
Diana atunci ne va scoate pe noi afara din casa.
Denisa cum ti-au zis si fetele e putin greu pt. Emma. Si eu vreau sa-l duc, dar pt. inceput doar pana la 12, si pe urma sa vedem, depinde de el cum se acomodeaza.

am pus cateva poze noi, la semnatura.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Diana Stai linistita ca nici noi nu avem olita si nici ca-i cumpar in curand. Eh, asta sa fie problema.


ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Diana, offf, daca era numai dupa ochii mei, la cate am tras cu fata, nici ca o mai duceam la doctor si din cauza picioarelor! A vazut-o socrul sambata si ne-a spus "ortoped". Eu si Radu, am zis ca n-o ducem la nici un "doctor de picioare", nici gand, c-o ducem la mare si se corecteaza. SI azi o vede doctorita (la care am fost pt tuse) si ne trimite rapid la ortoped.. Platfus, picioare in X, etc. Cum o fi sa aiba si picioare in X si sa fie si cracanata, io nu pricep, dar asa e. La vara o luna stau cu ea la mare (Irina si March, pazea ca venim!). . Am lasat-o si desculta si incaltata, am dus-o si la mare, am tinut-o si la soare........EU is optimista si stiu ca manechina mea va avea picioare drepte (asa zice si ta-su, deci pe el il cred).
CE am mai vazut din ce s-a scris. Ou crud cu zahar pentru anemie. Da e o solutie. EU mancam in disperare in copilarie. LA Ana n-ash mai aplica metoda, din mai multe motive: 1. nu ou crud. 2. nu zahar (strica dintii). EU anemica nu mi-s (sa nu zic ca-s de-a dreptul grasa), dar dinti rai am. Eu una as aplica remediul: catina cu miere (unde gasesc eu catina acum?).
Baie Anei ii fac zilnic. II place si se distreaza. Si-i fac baie si bolnava. DE ce sa nu se simta si ea bine? Noua nu ne prieste o baie buna cand suntem raciti?



Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput