Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 29
irinatunza spune:
Bianca, spor la invatat si bafta la exam !
Eu cred ca ma bag la somn . Nu mai rezist. Se vede ca iese babaciunea din mine la suprafata.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Bee spune:
Nu-i corect ca eu nu eram pe faza cu problema! Si eu aflasem raspunsurile, inainte sa citesc ce a calculat Moni. Bianca, doar o veste proasta pentru tine, degeaba stii raspunsurile ca pentru cei de clasa a 3-a rezolvarea e toata distractia. Si cum ei nu stiu ecuatii, se apeleaza la "metoda grafica" aia cu segmente si segmentele. Brrrrrr. Ce mi-a amarat mie viata o veverita care tot cara niste alune. CAta lipsa de imaginatie sa faci probleme cu numere! Mai bine scorneau si ei mere, pere, Gigei sau Ionei cu mere/pere/bomboane sau bani.
Cat despre secretiile nazale.......DOctorita la care am fost mi-a folosit in fata termenul neacademic. Io o intrebam: "Si ce are fata?" si femeia: "........", adica secrtetii care numai nazale nu erau ca erau direct in piept, in nas nu.
. si la somn cu mine, nu inainte de a ura sarbatoritilor de azi
LA MULTI ANI DIANA SI RAZVAN NICOLAE! Sa fiti sanatosi si norocosi, ca frumosi si iubiti sunteti.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
irinatunza spune:
Da, Bia, o las sa faca un an si dupa aia. Tie cine ti-a dat dozajele acelea ? Ca sa stiu si eu la cine sa intreb. Ca pediatra mea e cam muuuuu in privinta naturistelor. Nu crede nik.
poze Sabina
monica70 spune:
BIANCA daca urasti matematica ai pus-o,ce frast cautzi la conta?
Sa vezi tu ce materii sexy bazate pe mate urmeaza 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
BIANCA uite vezi BEE e inginera si deci super buna la mate,ai gasit omul de baza
.Si da,la scoala ei calculeaza altfel,nu cum facuram noi urgent cu ecuatii 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
Da, da si eu stiam s-o rezolv fara probleme, dar nu am fost pe faza, INcercam sa fac nani, dar nu am putut.
Bee Mie imi placea varianta cu segmentele.!!!!!!!!!!1
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
irinatunza spune:
Si pentru ca tot am trecut pe 31 ianuarie, o sa urez si eu sarbatoritilor de azi toate cele bune .
Diana de Ingrid !!!!!!!!!!!
Razvan de Astery
Sa cresteti sanatosi, sa fiti mincaciosi, sa aveti noroc si tot ce va doriti !!
poze Sabina
monica70 spune:
LA MULTI ANI DIANA SI RAZVAN !
CA MAINE CINE STIE LA CE ORA APUC SA INTRU 
VA ZIC SI EU NOAPTE BUNA!
MONI
de
Bee spune:
Imi place mie matematica, dar asta asa mai "superioara". EU una cu segmentele nu m-am impacat. Explica taticul meu creierului meu necopt, cum devine treaba, dar tot la ecuatii in clasa a 2-a ma aducea. IAr eu copil silitor, refuzam, ca "nu asa se face", desi clar ca ce-mi explica tata era simplu. EU am avut o maaare pasiune pt matematica la viata mea. Si ce folos? O ajunge Ana in clasa a-2-a a 3-a, m-oi muta la tara si cum n-o sa vina nici un meditator la asa o distanta, sa vedeti ce-o sa o meditez eu urgent.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia