Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 15
marchplayer spune:
ma mai bag si eu putin pe aici...mai am cinci pagini de citit si ajung si eu la zi. Am vazut ca subiectul serii a fost greutatea puiutilor. Din cate am citit si eu stiu ca greutatea ideala la varsta de un an este in jur de 10 kg, baieti sau fete nu conteaza. Ioana are 10.200 si 79cm. Nu cred ca-i grasa sau desirata ca doara tasu are 1.92 iar eu 1.72 asa ca are cu cine sa semene naltuta.
Denisa sper ca a trecut cu bine prima zi de gradi a Emmei. Eu zic sa nu-ti mai faci probleme cu cat si cum mananca. Intr-un final se va obisnui ea.
Diana frumosi copii ai. sa va traiasca. Si precum ziceai si fetele nu te mai stresa cu greutatea si inaltimea, precum vezi exista si corespondenti pe aici pe la noi![]()
Bumbita tu tot mai dai sa suga la Sebi? Cand il intarci definitiv?
Giova frumos foc Marcolino si imi place cum va jucati voi doi.
Moni ti-a trecut maseaua? Ai trecu la cioco??
Mai bine las aberatiile si plec sa-i fac papa Ioanei care inca mai face kk moale si destul de des desi facem tratament, asta ar fi a treia zi. partea proasta este ca eu n-am putut sista laptele asa ca regimul alimentar a fost compromis. Cred ca ma duc sa cumpar niste lapte fara lactuloza.
M-am conversat putin cu Pufumic azi si poate isi fac timp sa ne bage si ei o vizita. Vladimir inca nu merge in picioruse dar promite ca-si da drumu repede si de vreo saptamana papa suuuper bine. Are si el 8 dintisori. va pupic.
daniela
13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Biancas spune:
Toanca,a iesit buna tocana aia de dovlecel, numai am pus unul mic ca nu stiam ca se zdrobeste asha
. Am pus si marar cu toate ca eu nu gatesc cu marar. A mancat Dani si i-a placut
. Oricum el nu e prea pretentios la mancare.
Anasebe, ti-am trimis si eu banii.
Azi e ziua sfintilor,Grigore, Vasile si Ioan
, la multi ani tuturor.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:

Am fost harnicutza foc azi si inca mai sunt 
TOANCA asa ai tu mult de lucru? 
Si eu am si mai mult 

si acu monteaza astia centrala de la Romtelecom e vraiste p-aci sunat toate ,fac probe ca la circ 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
ralirali spune:
Bee, dar nu ai posibillitatea sa imprumuti un aparat din ala de aerosoli? Cand a fost strumfa cu laringita aia groaznica de se sufoca si ne-am dus cu ea insusficienta respiratorie, ne-a imprumutat doctorita ei un aparat de aerosoli acasa si ii faceam la 6 ore. Atunci am ajuns la concluzia ca un astfel de aparat si-ar merita investitia, doar sa il ai acasa..e minunat si la simple raceli sau viroze si pe noi pur si simplu ne-a salvat atunci. Si acasa era mai bine, unul sufla in trompeta sau ii arata prin carticele si celalalt tinea masca. Spre sfarsit si punea ea masca daca o prindea pentru ca si-a dat seama ca o ajuta. Si inca ceva superutil aflat tot de la drita ei care e sef de sectie pe terapie intensiva...aeroslo cu ceai de musetel, adica daca nu ai posibilitatea sa pui ceai de musetel in umidificator, umpli cada cu apa fierbinte si torni o oala de ceai concentrat de musetel si stai acolo cu copilul cat de mult sa inhaleze aburii aia.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
anasebe spune:
Bianca Te rog spune-mi pe mess sau intr-un pm cati bani si cum i-ai trimis.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Giova spune:
Bee lasa ca trece si asta. Bine ca aveti masina si va puteti deplasa.
March i-ai zis lui Vladimir sa mai dea pe la noi?
ca mamica lui ne-a parasit cu totul.
Ingrid si eu vreau programul.
Eu l-am pus in patut pe Marco, sper sa fi adormit ca nu se mai aude nimic.
Am intrat sa vad preturile de unde mergem azi la cresa.
de la 8-12: 120 euro
8-13: 150
8-16: 170
8-18: 200 euro
Sunt cam mari, acum sa vad ce conditii sunt si ce ofera, sa vedem daca merita.
Am vazut eu pe site ceva, dar pana nu vad cu ochii mei....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
dana_ene spune:
Ma doare capul rau...
Nu mai pot sta in fata calculatorului.
Am rugat-o pe mama prietenei mele sa vina sa-mi faca niste Polidin.
Astery, iubita, dupa cum ma prezint nu cred ca voi fi apta pentru petrecere. Te mai sun maine dimineata, oricum.
Dar nu ma aventurez sa imbolnavesc copilasii
.
Daca ai sti ce rau imi pare...![]()
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
maraki spune:
quote:
Originally posted by szaboali
La multi ani tuturor celor care poarta numele de VASILE,GRIGORE SI IOAN sau diminutivele acestora
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
????????????????
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Giova spune:
Maraki azi e sarbatoare:
Sf. ierarhi Grigore, Vasile si Ioan.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
mirela10 spune:
DANA,eu stiam ca polidinul nu are efect in timpul bolii,ci trebuie sa-l faci mai inainte ,preventiv.ce rau imi pare mie ca nu poti merge la razvanel cu motzatele tale...
.dar sa te faci bine!mai bine baga niste miere cu lamaie
BEE,rezultatul la RMN,mi-l citeste dra chirurg cand ma duc la consultatie iar,cand nu se stie...sper sa fie decisiv ultimul consult,cu rezultatul la proba asta...cred ca e un chin pe voi cu aerosolii anukai,ca sunt oameni in toata firea care nu stau linistitzi...dar sigur o sa-i foloseasca.de asa ceva aveam si noi nevoie ...
SILVI,
sa-ti treAca mahmureala...bietzii de voi,nu mai poate sta cineva cu puiul s te mai odihnesti?
noi suntem mai binisor,tuseste mai rar,dar tot haraie din piept si mai are muci dar nu asa en-gros.ii multumesc lui Dumnezeu ca e mai bine!eu azi la 17.00 am intalnirea cu dr de la firma pt care muncessc,sa ma interogheze de ce stau in concediu medical
ALI,mai baga si matalutza doua trei cuvintzele...
ASTERY,esti in pregatiri?ce face big boss,?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)