Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Hihihih, fii-miu are 2 masele. Culmea e ca nu i-a dat stanga jos ci tot dreapta dar sus! Avem 7 dinti si 2 masele! Dar a fost cuminte la maseaua asta!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Acina Ai si tu dreptate. Dar vad ca unele gradinite au inventat grupa mini (imi place cum suna) care e de la 1,8 ani.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetili.
AM intrat doar sa va salut ca am de lucru de nu-mi vad capul si nu stiu daca mai apuc sa intru pe ziua de azi

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza gagici
Am facut si eu ochi ca sotul meu a facut de serviciu azi noapte si azi dimineata...
Iar se trezeste noaptea Dani, ii e umflata gingia jos, ar trebui sa ii mai iasa 2 dinti ca nu avem doar 6
Va multumesc tuturor pt urari Sambata ma asteapta un examen foarte greu, pe care nu cred ca o sa il iau pt ca stiu ce sunt in stare
Denisa eu am intrebare la tine, sper sa nu arunci cu rosii...
De ce ai mai mers la lucru pt o asha perioada scurta? Nu puteai sa iti rezolvi un concediu medical sau ceva? Nu era mai bine sa stai acasa decat sa mergi la lucru si sa o duci pe Emma la gradi? Oricum azi maine nasti si ma gandesc ca nu o mai duci pe Emma la gradi nu?
Anasebe, azi o sa iti pun si eu banii aia..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

AnaS sincera sa fiu e destul de greu sa-i dam la gradi fie ea si d-asta mini (suna dragut) .Ei inca nu stiu sa stea bine pe picioarele lor ce sa mai vorbesc de faptul ca inca nu vorbesc si nu fac inca la olita.L-as da pe Andrei la cresa sau gradi de la o vasrta asa de mica numai daca nu as avea incotro.Le inteleg pe saracele fete , Denisa , Anasol ca sunt ingrijorate cu acomodarea la gradi, la cat sunt ei de mici au nevoie de multa atentie.
Bianca bafta la examenul urmator.
Giova sunt niste smecheri picii astia.Dupa ce a crescut Andrei a inceput sa nu mai vrea sa doara in patut noaptea, vrea cu noi.Oricum il adorm in patul mare, apoi il mut la el.Inca sa trezeste peste noapte pentru bibe de lapte, nu pot sa-l dezvat , pana nu ii dau lapte face scandal.Iar pe la 5 dim nu mai vrea sa stea la el sub nici o forma si suntem nevoiti sa-l luam in patul nostru.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

DanaE sanatate multa , ai grija de tine.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor eu sunt rau de tot ca ast noapte m-a pus naiba sa ma uit la un film pe hallmark si binenteles ca nu m-am culcat decat la 1,30 iar la 1,45 s-a trezit Alain si si-a inceput programul de plans....pana la 4,30.A dormit doar intermitent, plange si dupa ce il iau in brate tace instant....sa fie dintii habar nu am ca eu una nu vad nici o urma de dinte nou nicaieri dar stiu ca sunt de cap de la fazele astea. I-am dat panadol pe la 4 si a dormit pana la 9,30. Acum bag cafea la greu ca am o durere de cap...
Ana_M eu zic sa nu mai stai pana vine mama ta cu smecta, sigur gasesti si acolo, sunt pliculete si le pui in ceiut.Si calciu carbonic e b bun, eu cand am avut pb cu Alain i-am facut la farmacie ceva prafuri cu furazolidon si calciu carbonic si f bine a mers dupa ele.Pentru refacerea florei mai e bun bioticsul si ecoflorina..daca i-ai dat antibiotic bioticsul e mai bun, tot asa pliculete.Sincer mie mi se pare ca in Spania sistemul sanitar e f deficitar, credeam ca mai rau ca la noi nu se poate dar vad ca se poate.Tu parca ii dadeai lapte de la Hipp, sa cauti formula fara lactoza pana isi revine complet, pupici de la noi.
Moni, vad ca tu ai avut pb pana noaptea tarziu, pupiic si pofta mare azi
Bianca spor la invatat si felicitari pentru examenele trecute.
Ingrid e tare dulcica Diana, pupici de la noi.
Mirela, cum mai sunteti voi, eu una astept cu nerabdare sa aud ca sunteti bine ca ai scapat si tu si Dani de probleme,

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce....
Pupici la toate fetele, revin mai pe seara....

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Pretul creierului

In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de
asteptari, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi pare rau ca
trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate
"singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca
experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama
d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In
sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?"
"Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel
de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din
sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii
zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor,
de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de
inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere
folosite, celelalte sunt ca noi."

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dana, multa sanatate si multumesc ca la retete ai trecut si retea de dovlecel a lui Toanca ca azi dinaia vreau sa ii fac la Dani .
Toanca

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput