Privita altfel???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Z., chiar ma intrebam ce mai faci...si zici ca esti privita altfel de barbati...
Nu de privirea lor sa te temi, ci de a nevestelor lor
Exista posibilitatea ca unii barbati sa fi fost mai mult prietenii sotului, plus varianta pe care o stiu ei privitor la motivele despartirii. Ceilalti nu vor sa para prea apropiati de o femeie faina proaspat libera, din bun simt sau de frica nevestei.
Este o situatie temporara, de care prietenii adevarati vor trece repede si fara probleme; cei care nu trec, nu-ti sunt prieteni si, deci, nu ai nevoie de ei.


poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006


"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wildemerci

O sa trebuiasca sa ma obisnuiesc, dar nu intelegeam de ce ma evita, era vorba de discutii absolut normale.Asta e. Eu incercam sa fiu absolut la fel.Nu au fost ei ft buni prieteni, oricum eu nu m-as impotrivi nici sa se mai intalneasca.
In general incerc sa imi revin din viata cam de telenovela, nu am incheiat inca divortul.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

atunci cand simti ca esti evitata incearca sa faci glume pe seama faptului ca esti femeie divortata. Situatia ta poate ii pune in incurcatura, eu personal nu cunosc pe nimeni in sau dupa divort si chiar nu stiu cum m-as comporta. Pe de o parte i-as intinde amandoua mainile, pe de alta m-as gandi ca daca se simte prost etc.etc. Incearca sa-i faci pe toti sa inteleaga ca esti aceeasi, ca momentan nu vrei decat sa te linistesti, ca nu-ti tb alt sot (mai stii ce e in capul unora??) si tot asa.

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput