Mamici de martie-aprilie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Offf...de chiauna ce sunt am vazut ca scriu numai aiurea.....da intelegeti voi
Pupici
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Buna dimineata fetelor!
Loradin stai linistita nu e chiar asa.Iti voi povesticum a decurs operatia mea:in primul rand cu o zi inainte de operatie nu manca decat lichide(iaurt, supa)iar dupa ora18 bei doar apa. in ziua operatiei nu bei si nu mananci numic si asa scapi de clisma si de voma.Eu am intrat in sala de operatii la 11 si am cerut rahie ,mi-a facut 1/2 di ea si ii iesea lichid in seringa asa ca a hotarat sa faca alta rahie ,dupa cea de a doua cand sa taie si-a dat seama ca nu a prins,deci a facut imediat o generala.In timpul operatiei mi-a scazut tensiunea si ma intubat.M-am trezit la terapie intensiva pe la 2.30(14.30) iar pe la 4 (16) mi-a adus copilul sa-l vad.A doua zi pe la 12 m-a mutat in salon si mi-a adus si fata.De alaptat eu am intrebat asistenta de la mamici si mi-a zis sa nu alaptez(ii dadeau lapte praf, pe care la adus sotul meu, cu biberonul si glucoza) darin a treia zi cand a venit pediatra de garda ma certat ca de ce nu alaptez si i-am zis ce mi-au spus asist. iar ea a spus ca trebuia sa intreb asist. de la nou-nascuti si a pus imediat o asist sa ma invete sa alaptez (pana seara zici ca alaptam de o viata) si in a 4 zi am plecat acasa.
Deci stai linistita totul o sa fie ok.

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Ellamiss si eu am probleme mari cu spatele. La mine durerea se lasa si pe picior si este un chin mai ales noaptea dar nu numai. Eu aveam dinainte probleme dar acum durerile sunt insuportabile. Apropo de kg am luat in jur de 5 de nu este de la ele.

Sunt curioasa ce o sa iti spuna dr. tau pentru ca eu mai am pana merg la consultatie.

LA MULTI ANI fetelor care isi sarbatoresc ziua de nastere in aceasta perioada. Si eu sunt o varsatoare de februarie (17 februarie).

Valentina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Paula 75 eu cred ca o sa mearga peste min.3 ani Eu sunt la a treia cezariana si te rog sa ma crezi ca inainte sa raman gravida ma lua vantul cu 40 de kg pe care le aveam dar dr mi-a masurat cicatricea si in primele sapt de sarcina a urmarit unde este prinsa placenta sa nu fie pe cicatricile existente si cu ceva mai multa odihna se poate(eu nu ma odihnesc deloc si am ajuns in sapt 33+ fara nici o probl.

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Continuarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia28 spune:

salut la toate!
vin si eu la raport cu ultimele noutati. joi am fost la dr. de familie sa imidea reteta gratuita (pt elevit) si concediul prenatal.iar in olus ea mi-a facut vaccinul antitetanos in mana. a zis ca asa se face si ca e pt copil.sper sa fi avut dreptate. m-a durut un pic locul dar acum mi-a trecut.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Dragi burtici,

Tin sa va multumesc pt. incurajari. A fost asa cum am banuit, stresul bata-l vina. Bebe este bine, nu e nimik ingrijoator. Va multumesc ca mi-ati tinut pummnii.

aici muzica clasica pt. bebei de dat jos

quote:
Originally posted by yoyoyo

Buna burticutze!

Sunt o burtik din mai-iunie si as vrea sa va intreb si pe voi ca la subiect nu am primit nici un raspuns ....
V-ati confruntat cu astfel de neplacerii in sarcina, as vrea sa stiu mai multe daca ma puteti lamuri si pe mine.

"Buna tuturor.

Am 23 de saptamani de sarcina iar acum 5 zile mi-am facut un examen ecografic si sunt foarte ingrijorata ca bebelusului meu i s-au detectat batai ale inimii usor aritmice - extrasistole (rare extrasistole ventriculare).
Am fost chemata pt. un al doilea examen ecografic peste 2 saptamani. Tin sa mentionez ca in noaptea dinaintea ecografiei nu m-am putut odihni mai deloc, apoi la lucru a fost o zi cu mult stres iar bebelusul a fost foarte activ toata ziua de dinanitea ecografiei.
Ar putea fi aceasta explicatia?
Ati avut astfel de intamplari?
Va rog din suflet sa imi spuneti care sunt cauzele care produc aceste extrasistole,daca se vindeca in timp sau daca au urmari grave in evolutia viitoare a bebelusului?
In speranta ca imi veti raspunde si ma veti linisti , va multumesc anticipat !

Sanatate multa!

salve"

sarcini usoare in continuare

salve

salve

Mergi la inceput