Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare ? Mai e vre-un bebica care e mai lenes in intors si rasucit ? Noi i-am luat aseara un fel de covoras din burete ( play mat ) si a reusit pt prima oara sa se intoarca, adica statea cu fata in sus si s-a rostogolit pe burta. A reusit "performanta" de 2 ori, mai mult cu avant, adica statea cu fata in sus, si-a apucat o shoseta si si-a luat avant si s-a intors pe burta.
Precizez ca daca il tin de manute merge prin casa in picioare cu viteza mare, cred ca de la premergator i se trage, ca tropaie cu el prin toata casa.
Insa cu intorsul asta ma dispera. Sper pe covorasul asta sa exersam mai mult.
Ii mai fac si masaj, ar trebui sa-i fac mai mult insa. E drept ca suntem si mai grasani ( 10 kg si 70 cm, cam scurtutz in lungime ).

Ralucis superba gagicutza ta

Doroti da, eu am facut CSIE in Buc. Dupa primii 2 ani mi-am ales secializarea Cibernetica ( din cele 4 optiuni ). Tu ?

Bya BUN VENIT !!!

Luana tocmai ce am admirat-o pe ghidusha-smecherusha de Hora ! Chiar sta singurica in picioare in tarc ???

Bebita06 si al meu se tot fatzaie la fel. Si eu trebuie sa-i schimb laptele, de fapt trebuia de la 6 luni...si am niste emotii...

of, s-a trezit,

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by mateialex

buna. Eu sunt Matei si am 7 luni si 2 saptamani. sunt noua in club

roxana

Buna Roxana si bine ai venit in gasca.
In cazul in care esti nedumerita de ce apar mesajele tale mai tarziu, sa stii ca asta se intampla doar la primele 10 mesaje, deoarece trec prin filtrul moderatorilor.Asa ca, grabeste-te si scrie 10 mesaje si apoi scapi de decalajul asta.
Scrie-ne mai multe despre Matei si despre tine.Si neaparat POZICI cu voi!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

imi poate spune cineva ceva despre aspiratorul elite psx888 din promotie de la carrefour? cel cu filtrare prin apa?? barbat-miu e in carrefour, spuneti-mi repede de stiti ceva, pliiiz!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

now it's official: fiica-mea spune al treilea cuvant, ca NUMIRE (adica stie exact ce inseamna)! HAM-HAM sunt topita de fericire. evident, lipsesc hashurile, adica e ..am-...am, dar o striga pe Nancy.

dianaR, cum stai cu igiena la locul de joaca (adica in toata casa)? noi avem o singura veste buna legata de asta: hora o apuca asa temeinic pe nancy de tot parul pe care il prinde (am pus-o sa promita ca, dupa ce ia par de la nancy i-l da mamei, sa il puna bine!), incat estimez ca in viitorul apropiat nancy nu va mai avea par deloc, i.e. nu va mai lasa nici un fir prin casa.. nu-mi fac eu prea multe griji legate de par, insa ma irita ca va trebui sa dam cu aspiratorul zilnic, cat de curand. voi (mame de copii si catei) cum faceti?

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

roxana, bun venit in livada!

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by mateialex

buna. Eu sunt Matei si am 7 luni si 2 saptamani. sunt noua in club

roxana

Buna Roxana,

Bine ati venit si tie si lui Matei. Da-ne mai multe detalii despre voi si Doroti te va trece in listuta.

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

now it's official: fiica-mea spune al treilea cuvant, ca NUMIRE (adica stie exact ce inseamna)! HAM-HAM sunt topita de fericire. evident, lipsesc hashurile, adica e ..am-...am, dar o striga pe Nancy.

WOW! FELICITARI!
LA noi inca nu au aparut cuvinte de nici un fel; nici cu sens nici fara; o fi avand vreo legatura cu lipsa dintilor

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

apropos de achizitii...
ce marca de cantar de bucatarie electronic stiti ca este mai bunicel; ca mi-e ca ochiometric nu prea mai merge si as vrea sa cumpar unul

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

ntz, ca daia n-avem nici noi! cred ca e mai smucita hora, asta-i tot. pai cu ma-sa cu limbarita cum voiai sa iasa?!

io tot cresc

Mergi la inceput

io stiu ca nu prea merita sa iei. pentru bucatarie ia-ti din ala de la magazinul ieftin, cu tas. eu am unul si sunt tare multumita de el, masoara din 10 in 10 grame, pana la 500. sunt si mai mari
si costa vreo 5 ron.

n-am luat aspiratorul, caci in pliant scria 1900W, iar acolo avea 1400W. dati-mi si mie niste sfaturi, ce aspirator ar merita sa caut, al nostru e vechi si ugly, vreau unul BUN

io tot cresc

Mergi la inceput