Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)
Raspunsuri - Pagina 29
carminabulina spune:
Buna seara
Acum am terminat de citit cele aprox 11 pagini si iar nu mai am timp sa scriu ca-mi sufla barbatul in spate.
Aseara am aflat foarte tarziu rezultatul, am intrat doar la umanitare ca era ceva urgent de rezolvat.
Raluca
.
Vreau si am s-o fac poate chiar in seara asta, sa va multumesc personal pentru toate gandurile frumoase.
Nu este extrauterina
. Este o sarcina de o saptamana (ha ha ha) conform numarului de hormoni. Marti dimineata merg la spital pt. un chiuretaj. Am vazut filmuletele cu timeea si vladut...adorabili.
Revin cat pot de repede.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
LYLY809 spune:
Bulinuto, bine ca macar nu-i extrauterina. Eu si Alec te pupam ca sa treaca repede.
Ama, felicitari pentru Sebi mergaretz.![]()
Macar la un capitol stam si noi bine; dormim noaptea tun. Rar se trezeste si-i dau sa suga un pic ( singura masa primita de la mine).
A! Si este un dansator de exceptie. Sau o sa fie
Cand il tin de subtiori danseaza in fel si chip. Muzica e viata lui, din cate am observat... De rostogolit ne rostogolim binisor. Nu ne intereseaza etapele intermediare cu tarasul si mersul in patru labute. O sa mergem direct, pe proprille noastre picioare, cand vom fi in stare.
Pupam livada! va dorim WE cat mai placut cu putinta![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
miti2004 spune:
Lyly chiar ma intrebam pe unde sunteti, dar saraca de tine si cu servici, stiu ca e mai greu.
Carmina sunt alaturi de tine, imi pare f rau ca nu a fost sa fie, insa bine macar ca nu e extrauterina. Te rog mult dupa treaba care o sa urmeze sa fii cu capul sus, sa nu te mai gandesti. Am o matusa care abia a iesit la pensie si a fost asistenta, moasa toata viata. Si ea a zis ca sarcinile oprite in evolutie sunt asa pt ca embrionul nu era "bun" ...acum, nu stiu ce sa zic, gandeste-te si tu asa si sa-ti revii cat mai repede.

miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
carminabulina spune:
Si acum va spun sincer ca ma simt ca la oscaruri
, pacat insa ca nu am castigat nimic ba din contra.
Inainte de toate vreau sa va spun ca imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar incerc sa nu fac din asta tragedia vietii mele...incerc sa ma gandesc ca mi-a intarziat ciclul cu aproape 3 saptamani si gata...dar dar, isi mai baga cineva coada...
Stati sa va povestesc ceva: duminica am fost in vizita la una dintre prea frumoasele noastre ciresi. Mama cireselei s-a gandit ca fiind insarcinata as merita, de fapt nu eu ci bebe, o prajitura Krem a la Krem. asa ca a facut-o iar eu m-am dus sa o iau. Buuuun. Aseara mai era o bucatica mica in frigider si am luat-o sa o mananc si atunci baang, iar m-a izbit realitatea: care bebe? nu-i nici un bebe aici
.
Sau alta: de ziua mea am primit de la alte 2 mamici de cirese o crema pentru burta care va creste sa nu faca vergeturi. Acum ma dau in fiecare seara cu acea creme si vreau nu vreau imi amintesc. Asa cum a spus si Doroti-e un gol acolo, ideea ca ar fi putut fi dar nu a fost si cum ar fi fost daca....
Stiu ca sunt fete care stiu exact cum ma simt si fete care intuiesc cam cum ar fi. Dar asa cum ati spus si voi, faptul ca-l am pe Mihnea este un adevarat medicament. Si stiu ca marti o sa treaca cu totul.
Este adevarat ca m-a speriat perspectiva unei extrauterine si poate de aia acum sunt mai linistita. Plus ca azi sotul ca sa ma mai inveseleasca (ca eu sunt normala dar pana cand raman iar singura
) m-a intrebat daca mai vreau sa incercam sau sa ma lase sa ma linistesc. Pai eu am sa ma linistesc doar daca o sa-l tin in brate pe "fulguletul" meu de nea, cum spunea July. Am sperat ca anul asta de ziua mea sa-mi fac cadou o sarcina si asa a fost. Acum sper ca la anul de ziua mea sa-mi fac cadou un bebe si poate asa va fi. Ei si atunci nu s-ar fi putut asa ceva ... si insarcinata anu asta si cu copil anul viitor de ziua mea
si atunci s-a intamplat asta (ce glumeata sunt
).
Intr-adevar viroza a fost cea care i-a dat in cap, embrionului meu minuscul, care s-a imbolnavit ca nu era vaccinat
.
Si acum gata. Sincera sa fiu am ramas profund impersionata de voi. VA Multumesc ca ati fost alaturi de mine, m-a ajutat enorm, mai ales ca eu sunt o fire mai simtitoare.
Daruiesc si eu o floare virtuala (nu o sa pun dativul): Arabela(si tie multa sanatate), DianaR, miti2004, adriana, amiss-zip, CamiM, Virgi, Dolcebaby, Doroti, marrycalu, CameliaT, JulyP, Puiudana, Cocutica, gicutza, Ioana, Magda, 26Octombrie, Steluta, Oana.iat, arleena, zax, gabi25, ildi25, Raluca, daryana, mikiion, Lacramioara.Sanatate multa!!!!
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
DianaR spune:
S-a trezit fie-mea si acuma bantui pe net...
Carmina, n-a fost sa fie de data asta... Tin pumnii stransi pentru urmatoarea incercare.
Mihaela, lapte cu cereale la mine inseamna lapte de-al meu cu cereale fara lapte sau cereale cu lapte facute cu apa si date cu lingurita. Eu i le dau pe la 10 ca Timeea se culca dupa 11.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
CamiM spune:
Salutari livada!!
Raportam cu mandrie:
1. inca o cireasa care se ridica singurica in picioare..![]()
Sa va spun procedura: mami pune una bucata Sofic pe jos, cupilul se agata de ce are la indemana se chinuie putintel si apoi hopa sus e gata in picioare si cu un zambet larg pe toata fata de zici ca a cucerit Everestul cel putin. Sta ce sta asa dupa care oboseste si se tranteste multumita in fundulet .. ca nu stie sa se aseze.Mance-o mama pe ea de gogoasha!!![]()

![]()
2. cireasa nostra se da singurica jos din pat: se intoarce pe burta se taraste inapoi ca racul pana ajunge la marginea patului, balangane putin picioarele in gol apoi se lasa sa alunece usor in jos si se agata de marginea patului sa ramana in picioare dupa care se uita la usa si la mami .. ca si cum intreaba si de aici cum procedez?![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by virgi
DianaR - povestea cu ceaiul am acceptat-o fara sa stau prea mult pe ganduri si m-a bucurat enorm ca o sa-mi scap copilul de un chin cu o parere oficiala de data asta, stiind de acasa ca orice copil trebuie sa bea ceai. Imi aduc aminte si acum momentele neplacute din copilaria mea, cand mama imi dadea ceai cu forta, ba mai mult mi-l baga zilnic in geanta cu care ma duceam la gradinita. Cand am auzit ca aici ceaiul este interzis copiilor, mi-a parut rau ca nu m-am nascut aici
Si daca tot mi-am adus aminte de neplacerile din copilarie, a mai fost ceva care m-a marcat: " dresurile pentru copii". Ciorapii aia imposibili care se mai gasesc si in zilele noastre, care mi-i dadea pe sub pantaloni uneori. Cat am suferit din pricina lor!!!

rad eu dar ma regasesc in povestea asta ca si familia mea este obsedata cu ceaiurile.. nu imi puneau la pachet dar mereu era o "ocazie" buna sa mai beau un ceai( esti obosit, te doare burtica, ai racit.. aici erau tone de ceai.. bleah!!). stiu ca sunt bune dar si acum prefer o cana de lapte uneia de ceai.
Acum cu Sofia m-au tocat sistematic la cap rubedeniile din tara sa ii dau copilului ceai..
ca asa se da.. uite ca eu nu ii dau si gata!!Cu dresurile cam aceeasi poveste si ma enervau teribil dar cu cine sa lupti!!

Cami &
Sofia poze Sofia
CamiM spune:
Dana multumim de buna dimineata.. ce zambet cuceritor!!
Aura
merci furmos de incurajari.. Sincera sa fiu eu nu ma gandeam ca e ceva in neregula cu Sofia, ma temeam mai degraba ca fac eu ceva gresit. Acum insa gata ..sunt ok!!
Super dragute povestile cu Nicoleta!!
Miki de gura lumii m-am saturat .. sa vezi ,chiar si aici unde oamenii nu prea isi spun parerea de obicei in legatura cu lucruri care nu-i privesc, am auzit tot felul de comentarii. Nu mai departe de acum vreo doua zile, eram la coada la supermarket si cucoana din fata se uita la Sofia zambeste , ma intreaba cat are dupa care zice ca e foarte draguta si "mare"( nu comentez ca m-am saturat sa ma explic..
), iesim din magazin si intru la posta unde tipa de la ghiseu aceeasi conversatie in mare numai ca zice .. ahh dar nepoteii mei au cam tot atat si sunt mai mari
Oana felicitari Alexandrei pentru al doilea dintisor!!
Daryana imi pare rau dca atrebuit sa treci prin asa lucru urat. Mie cand am facut mastita( Sofia avea cam 2 luni) mi-a prescris medicul cefalexin..( nu stiu daca ii zice al fel in romana sau nu) si a zis ca e ok sa alaptez in timp ce il iau.
Insanatosire grabnica iti dorim!!
DianaR am vazut filmuletele.. superbe..
ce fata frumoasa si isteata ai..
dulce de la noi!!Nu mai pomenesc si de faptul ca merge asa frumos si se ridica de zici ca n-are nici o treaba!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
A.C. super poze cu Deli-cioasa!!
Amiss ah ce zambet nastrusnic! Felicitari ca ai iesit cu bine( intelegem noi
) din stresiune!!
Ama felicitari
lui Sebitza Smecheritza plimbaret!!
Lacra pai si noua o poza noua cu Razacila sa ne pui te rugam//!!
micutului dansator!!
Carmina ne bucuram mult ca cel putin nu este sarcina extrauterina! Mihnea face treaba buna ca pari a fi ceva mai pozitiva in atitudine...e cel mai bun remediu !!
Cami &
Sofia
poze Sofia
26octombrie spune:
fetele destepte si cu multe deshte! n-avem doroti astazi, ce ne facem? poate cineva sa isi puna neuronii si degetele in functiune, respectiv pe tastatura, sa ne ia de-aici si sa ne puna frumos in livada, mai incolo, che capitol nou?!
dianaR,
sunt impresionata! nici nu stiu ce sa fac, sa "ma ranjesc", sa ma sperii de ce ne-asteapta.. fiica-mea merge de-a bushelea, insa nu cu viteza asta! la noi fundul nu ne ajuta, caci alunecam ca la patinoar, trebuie sa se traga in maini cumva, pe parchet. doar in pat avem viteza, da pana sa faca doi pasi o inshfaca ma-sa, sa nu cada.. nashpa.
m-ai convins, cand am vazut-o pe Timeea, trebuie sa cumparam mocheta.
ceva sfaturi din livada legate de mocheta? sugestii, preturi? stie cineva?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!