Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 7
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by RO ANA
MamiLili s-ar putea sa ai matale dreptate, ca al meu cupil dupa ce rade dimineata 125ml mar cu morcov, la pranz se uita chioras la supa.Dar de-acus s-a ispravit...
Cu ultima propozitie m-ai dus cu gandul la "Balada unui greier mic". La asta te gandeai si tu?
Ca veni vorba de poezii, eu una nu puteam suferi poeziile "Gandacelul" si "Catelusul schiop" de Elena Farago parca. Pur si simplu ma faceau sa plang. Mai e cineva ca mine?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
eloise spune:
Lili, daaa, ce m-au mai marcat si pe mine poeziile si mai ales povestioarele lacrimogene din copilarie...pur si simplu mi-au configurat psihicul in sensul unei extreme sensibilitati pt fiintele neajutorate, slabe... Ma gandesc la Al. Bratescu Voinesti cu ale lui "Puiul" sau "Niculaitza Minciuna" sau "Moartea lui Hector"(????nu mai retin numele, era despre un caine batran, impuscat
), nu mai spun de Agarbiceanu cu "Fefeleaga"... mai, pur si simplu m-au termanat astia cand eram mica... de ce sa scrie ei asa ceva sfasietor, de ce?

Eu lu' asta micu' n-o sa-i dau sa citeasca asa ceva!
Edit: se numea "Moartea lui Castor". oricum, insuportabil de trist 
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Eu lu' asta micu' n-o sa-i dau sa citeasca asa ceva!
Nici eu! Pe mine m-au marcat foarte tare, mai ales ca-s mare iubitoare de animale si sufar numai cand ma gandesc ccc ca un animal ar putea fi chinuit. Andra, ai uitat sa nominalizezi "Moartea caprioarei" de Labis
.In alta ordine de idei, copilul meu linge canapeaua (din piele). Cred ca ma confunda cu ea.
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
itzy-bitzy spune:
Eu sunt fff suparata cu asta mik....inca face kk dupa fiecare masa...arata ok ca si consistenta insa am vazut iar niste firisoare/puncte microscopice de sange...fff mici aproape insesizabile dar ERAU ACOLO...astazi am si plans...pediatra zice s aopres alaptatul...
ca ar fi de la mine...offf eu voiam sa ma sfatuiesc cu voi toate si am citit zilele astea pe aici numai....m-am amarat si mai tare
s-a mai confruntat cineva cu asa ceva la bebei?
Ralu foarte haioase oitele stii ca imi plac de mor...iar berbecutul e suuper
Fetelor si eu plangeam de nu mai puteam l apoeziile si povestile/nuvelele lacrimogene...Ca tot ai pomenit de "Puiul" citem si plangeam..plangeam si citeam...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
mexxa spune:
saluare...
am intrat rapid sa va zic ca am vorbit cu Ignatica...este bine daca se poate spune...era tare suparata ca au chinuit-o cu internarea de dimineata pana la 11.30...apoi l-au chinuit pe micul Davis de a plans pana era desfigurat la fata....
..apoi ca sa nu fie suficient pana la ora 15.00 fost mutata in 3 saloane...
Medicul care se ocupa este tare scarbos, a comentat la Ignatica cand ia zis ca copilu e mofturos ca au stat atat pe holuri...cand a auzit asta madam doctora a plecat fara sa ii consulte...
dar a revenit dupa amiaza..
Maine ii vor face chestiuta aia dureroasa la puiut si miercuri vine acasa.
Va tin la curent cu toate amanuntele...
Acum am plecat ca plange bebelinu...
aa..schimbat listuta..pus listuta frumusica...
Pup mamicile si bucuriile
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

MamiLili spune:
Itzy, n-ai vrea sa mai ceri o parere de la alt medic? Nu-mi dau seama care poate fi legatura intre alaptat si sangele din kk...doar laptele mamei e steril. Ma gandesc la o posibilitate...in cazul in care Ana Maria a fost racita, se poate sa fi inghitit mucisori iar acestia au iritat intestinul...si de-aici firisoarele de sange. E doar o ipoteza.
Biata Ignatica...sistemul sanitar din Romania ar trebui 
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
itzy-bitzy spune:
Mamilili am mai cerut...l-a fel mi-a spus... si inca 2 asistente...desi mi-au spus asta de o saptamana eu tot am continuat ca asa am citit peste tot pe net...insa cred ca au dreptate....eu am fost deranjata la stomac si i-am transmis si ei...mie mi-a trecut dar ei vad ca inca nu
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Mirabelac spune:
Lili si fontanela lui David e mare dar n-a zis nik dr, cica se inchide ea... dar la coaste n-are nik. Si pe mine m-au marcat poeziile alea dar nu plangeam.
itzi nu stiu ce sa-ti zic de kk, dar ce legatura are cu alaptatul, nu ti-a zis?
mexxa multumim ca ne dai detalii despre Ignatica. Of, de s-or termina toate pt. ea si David.
Fetele care au puiutii cu pata mongoloida, le-a mai trecut? Ca la noi nu se vede nici o ameliorare. Sephora parca Matti avea, nu?
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Sephora spune:
Itzy imi pare rau,acum am vb cu pediatra si mi-a zis sa-i faci neaparat o coprocultura,poate sa fie o dizenterie,dar nu poate sa dea un diagunostic asa pe explicatiile mele,daca a fost constipata si au aparut astea inseamna una,dar daca ea a avut scaune numai moi si dese nu e ok cu firisoarele.Asa ca inainte de orice fa-i analiza.Daca nu ai unde mi-a zis ca o poti face si la ea (asta ca informatie)
Io mami de Matteo
eloise spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
In alta ordine de idei, copilul meu linge canapeaua (din piele). Cred ca ma confunda cu ea. [/font=Georgia][/teal]
....Itzy sper ca nu e nimic serios. Posteaza intrebarea la Parintii intreaba... poate au trecut mai mule mamici prin acesta problema.[/b]
Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre