Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mexxa - super haioasa replica sotului tau!
UsorLili - si voi ati fost de coma cu ccc conversatiile de dupa nastere

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

A propos, mi-a trimis cineva un link in care se descrie o metoda de a-i invata pe copii sa adoarma singuri. Din pacate e in rusa. Daca stie cineva rusa si e interesat pot sa vi-l trimit. Daca nu, o sa incercsa-l traduc, in masura timpului disponibil si-l postez.
MamiLili - Furazolidon contine antibiotic? N-am inteles din ce scria in prospect.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna dimineata si de la noi!

MamiLili n-ai sanse sa ma intreci cu ninsoarea, o sa-ti arat eu niste munti de zapada de aici.....Apropo cum se mai simte sotul tau?

Sephora ma bucur pt Matti ca a iesit bine analiza! Si la Bianca ii tremura barbia , la 3 luni doctorul ne-a trimis la un fizioterapeut dar cand ne-am dus avea deja 4 luni tremuratul incetase. De atunci nu mai tremura deloc.

Roxanae sa nu mai zici ca Sarah nu-i draguta, eu chiar le-am admirat pe fetitele tale de cate ori ai postat poze cu ele. daca n-are lacrimi probabil e infundat canalul lacrimar. Prietena mea de aici a avut la unul din ochii fetitei ei. dar au lasat-o pana la 1 an cand de fapt s-a desfundat singur canalul, ziceau ca daca intervin la varste mici poate fii periculos pentru ochisori. Se poate face si masaj poate iti arat pediatrul cum.

Eloise si Gety am admirat 2 puiuti tare dulci!

Itzy sper sa fie bine de-acum inainte pt Ana-Maria. Deci nu-i mai faci analize?

Adriana si eu sunt de parere ca mai bine faceti tratamentul, altfel o sa te gandesti tot timpul la problema asta.

Matza mea toata ziua ma miauna la cap si s-a facut obraznica rau ca imi scuipa in lingurita si ma improasca cu tot ce papa ea

Pupici

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Neataaaa!!!!

Ce mai faceti mai mamicilor??? Am vazut ca va laudati care mai de care cu bebici frumosi foc! Eu am o idee Ce-ar fi sa facem un album pe prima pagina care sa contina albume cu cate o poza reprezentativa a bb-ilor nostri in fiecare luna. Sa incepem cu ianuarie de exemplu si sa avem album ianuarie unde fiecare sa puna cate o poza (doar una ca sa nu fie prea mare albumul). De ce zic asta, pentru ca eu spre exemplu (si tind sa cred ca mai sunt fete in situatia mea) intru mai rar si imi si merge netul prost, dar vreau foarte mult sa vad cum arata bucuriile noastre si mi-e tare greu sa deschid la fiecare albumul si sa caut ultimile poze!
Ce ziceti?

Am vazut ca vorbeati de apucatul jucariilor! Pe mine ma distreaza fii-mea ca daca scapa jucaria din mana se intoarce imediat dupa ea de pe spate pe burta si se intinde si se chinuie sa o ajunga, dar numai daca a cazut in partea dreapta, daca ii cade in stanga nu se mai intoarce dupa ea
Si ne mai laudam cu ceva...... Da, da suntem iepuras cu un dintisor de trei zile Deocamdata suportam relativ bine, adica mi se trezeste copilu noaptea si se foieste in pat maraind mai mult, ea care imi dormea neintrerupt de la 10 seara pana pe la 5 dimineata! In schimb cam ioc pofta de mancare!
Am pus o poza noua pe paginuta si am mai scris ceva prin jurnal pentru cei interesati si cu timp!

Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Sintem bine ne-au trecut petele aceleai rosii, de fapt imediat ce i-am dat calciu dar m-am tot uitat sa nu cumva sa ii mai apara.

Azi iesiti afara??? am aceeasi pb ca si ieri

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Monique_new- da, iesim, ca si ieri - de 2 ori cate 2 ore

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Cristina, eu stiu rusa.....da incoace, desi copilu meu adoarme relativ singura dar mereu e loc de mai bine, deci baga lincul! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Felicitari dintzozaurilor mici si scumpi!!!!!!!!!!!!...La cat mai multi!!!!!!!!!!!!
A noastra e super maraita...nu doarme linistita noaptea...isi freaca pumnul de gingiutza...toate simptomele...sa vedem acum cand o fi sa fie
In rest suntem ...zic eu...foarte bine...am luat in greutate aproape 300 gr. in cam 2 sapt....de cand am introdus si laptele praf
Problema acum e ca se cam intzarca...nu mai suge decat noaptea si rar dimineatza...dar daca asa e ea fericita...atunci fie cum vrea ea
Acum papa 5-6 mese pe zi in felul urmator:

ora 4:00-aprox. 100 ml. de la tzitzi
ora 7-8:00-aprox. 140 ml. de la tzitzi
ora 11:00-cam 120-130 ml. biberon jumi juma lapte praf si laptic de la mami
ora 14:00- cam 130 ml.la ptic din nou aceeasi combinatie
ora 18:00- cam 130-140 ml. laptic combinat
ora 22:00- cam 130-140 ml. laptic combinat

Mai face fitze cateodata si nu vrea nici de la tzitzi...nici de la bibe...dar per total e super bine...parca ia din zi in zi tot mai mult in greutate.
Dupa ce am crezut atata timp ca e constipata...saracutza...ea nu avea ce face...acum face in fiecare zi...chiar si de doua ori

Doar ieri si alaltaieri a luat in greutate 80 de grame

Va pupam dulce

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

katiafelicitari pt iepuras

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

katia- ti-l trimit pe PM

Poze

Mergi la inceput