pt fetele din IASI!aviz amatoarelor de inot..

pt fetele din IASI!aviz amatoarelor de inot.. | Autor: Anc@B

Link direct la acest mesaj

Nush cum sunte-ti voi...dar pt mine cea mai mare pedeaspa e sa ma inchizi intr-o sala de fitness.....nu pot sa fac acelasi lucru care nu imi place la nesfarsit...
Eu as prefera inotul...sportul cel mai complex,nu?
fetele care is din iasi....HELP ME!unde as putea sa ma balacesc cat vreau?poate merem mai multe o data...
astept raspunsuri....PLSSSSSSS!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Stiam ca la hotelul Moldova au piscina.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Stiu ca a mai aparut o piscina ceva cu exercitii fizice undeva pe Karl Marx ... dar am inteles ca-ti trebuie aviz dermatologic ca sa te primeasca. De ce nu vii la topiul preteni dintotdeauna? Sunt multe fete din Iasi, poate stiu mai multe detalii.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

asa e cum zice lgireada..
cum urci pe karl marx, pe dreapta e Casa Alba sau ceva de genul asta..si acolo e piscina..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da da si eu am auzit ca undeva pe fostul Carl Marx este piscina, e adevarat ca iti trebuie test dermatologic ca sa poti intra, dar am auzit ca e destul de mica piscina. se face si gimnastica acvatica.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Auzisem si eu ca nu e destinata inotului, ci gimnasticii acvatice. Stiu pe cineva care merge acolo si e multumita ca a slabit un pic ...

Liliana

Mergi la inceput

viitoarea mea nasa mergea acolo, pentru gimnastica acvatica. ea s-a operat de hernie de disc si era recomandata gimnastica acvatica.
in general i-a placut acolo, singurele chestii care o deranjau erau: ca era prea inghesuit (venea multa lume) si se mai izbeau unul de altul si in al doilea rand i s-a parut cam scump. nu mai stiu exact ce pret era.

Mergi la inceput

1.2 mil 10 sedinte, asta daca nu ma insel!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Nu-i mai spuneti Karl Marx la fata ca poate o zapaciti ( cum am patit eu cand am fost chemata la un interviu pe acolo). Strada se numeste Lascar Catargi si e strada unde e TVR Iasi (mai la vale de fapt)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mess0804

Nu-i mai spuneti Karl Marx la fata ca poate o zapaciti ( cum am patit eu cand am fost chemata la un interviu pe acolo). Strada se numeste Lascar Catargi si e strada unde e TVR Iasi (mai la vale de fapt)

fostul karl Marx... mie mi se pare ca mai multa lume cunoaste strada dupa vechiul nume, decat dupa cel nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

quote:
Originally posted by mess0804

fostul karl Marx... mie mi se pare ca mai multa lume cunoaste strada dupa vechiul nume, decat dupa cel nou...

uite ca eu o stiu doar de lascar catargi si nu de carl marx asta o fi fost pe vremea bunicilor carl marx

interesant nu stiam ca in iasi este piscina unde se face gimnastica acvatica am vazut la tv la oana cuzino intr-o emisiune ca e foarte benefica si pentru slabit dar si pentru sanatate

anca deci cred ca iti ramane doar piscina moldova unde poti innota in voie

INGRID

Mergi la inceput