PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Oncicu, sunteti tare frumusei!
Maryion, Radu este lesinat dupa suzeta asa ca noi avem trei (am avut patru, dar una a disparut) si de cate ori sterilizez ceva, adica pentru fiecare masa, sterilizez si o suzeta si o schimb pe cea folosita pana atunci. Au capacel, asa ca le mai inchid, insa de multe ori aterizeaza pe pat sau pe haine si apoi iar in gurita. Am chestie dintr-aia de agatat suzeta de hainute, dar este eficienta doar daca este bb in brate, sa nu-i cada pe jos. Acum, nici sa-i tinem sub clopot de sticla nu putem. Al meu oricum baga tot ce prinde in gura, mai ales jucarii si pe alea n-am cum sa le sterilizez, asta mai lipsea! Dar asa se face imunizarea, nu?
a.cicel, Bianca face deja la olita?!?
anasia, la cat mai multi ani fericiti impreuna!

La multi ani, Sebastian Stefan, Darius Daniel si Bianca Maria!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Tocmai ce am terminat si cafea nr. 3 dar pe asta am baut-o cu sotul care a venit pana acasa

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

mamaluidavid Cam multe -le ..Ai grija ..cei mult strica

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Hai ma mamidestefan ca nu-s asa multe,si oricum slabe
Emiliapop si gandeste optimist

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by oncicu

andreea intr-adevar erau private, mersi
Acum sper sa mearga:
poze"noi"

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete

oncicu
O mamica si un puiut tare fericiti...iata-l si pe tati
BRAVO..si multi pupicei la toti trei .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Anasia ca intotdeauna ma pot baza pe tine...
caz rezolvat...mercic

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

she wolf
tweety, unde sunteti?
bulinuta, am citit materialul trimis pe mail, , ce mancam.....

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mamidestefan hai ca mi-am facut un ceai maaaarer de tot cu juma de lamaie si 2 lingurite de lamai...sa vedem efectele...sper macar sa ma ajute sa nu iau raceala de o colega care e bocna si care nu vrea sa plece acasa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

mamidestefan merge!!!!!!!Multumesc,abia astept sa fac.
Stefania eu incepusem sa beau cafeaua dimineata dar mesajul l-am trimis dupa vreo 4 ore ca m-a tinut Aina ocupata.

Andromeda si Aina(05.07.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

m-ati omorat cu torturile; am facut tortul de mere al norocutei, a avut maaare succes la sot;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia si eu am avut aceeasi reactie...de aia v-am trimis si voua...nu intelegeam io de ce nu exista fanta in america...ei bine aucm stiu ca e cancerigena...

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

mamidestefan hai ca mi-am facut un ceai maaaarer de tot cu juma de lamaie si 2 lingurite de lamai...sa vedem efectele...sper macar sa ma ajute sa nu iau raceala de o colega care e bocna si care nu vrea sa plece acasa

Poze

bulinuta27 Bun si asa ...
dar efectul e maxim daca bei lamiia simpla +miere ..si pe stomacul gol ...eu mai incercam si sucul de la o lamiie +sucul de la o portocala ..cind nu aveam miere in casa ..
v-am mai scris eu ca de cind am ramassi pina in zilele noastre nu am racit decit odata (intr-o zi friguroasa m-a apucat iesitul afara dupa o baie ..cu capul aproape ud ..ce mai inconstienta totala ..si asa am racit)
si asta pentru ca obisnuiesc sa iau cit pot de des lamiie cu miere dimineata ..sa nu mai zic ca nici greturi nu prea am avut in sarcina ..dar deja ma lungesc prea tare .

Mergi la inceput