Donatia de organe

Donatia de organe | Autor: Lemoni

Link direct la acest mesaj

In ultimul timp am auzit de moartea a 6 persoane(foarte tinere) ,trist dar adevarat! !!!!!!!!Si am vorbit cu ai mei ce simt despre donarea de organe in caz de accident domane fereste, ar fi ok cu ei sa le donez organele???
Raspunsul lor a fost ca "Da " dar nu stiu ce as face in aceasta situatie intr-un fel poate as face niste oameni fericiti! in altul parca sunt trista ca in lumea cealanta .............cineva nu are inima(numai un exeplu) ! avem oare nevoie de ea?
Astept raspunsuriile voastre.Imi pare rau ca am atitea intrebari!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Desi vad ca am 9 visitatori nimeni nu a raspuns!!!! Sunt tare dezamagita oare voi nu va puneti problema asta ?? pe mine ma macina in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andali spune:

Pe lumea cealalta nu mai avem nevoie de ea, ca am avut-o destul in viata asta si ne-a dat Dumnezeu posibilitatea sa facem cat mai multe lucruri bune cu ea:) Asa ca in lumea cealalta, nu vom pleca cu nimic din trupul nostru numai sufletul.
Concluzia e ca daca organele mele ajuta alte persoane sa traiasca atunci le dau cu placere. (dar numai dupa moartea mea, ca acuma mai am si eu nevoie de ele)

Mergi la inceput

esti o dulcica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andali spune:

merci:)
Ps: Ai un pic de rabdare ca o sa raspunda si fetele ca numai ce aparu subiectul, adica numai acuma il vazui eu...dar e f. interesant!!! Ma duc sa il votez:)

Mergi la inceput

mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Chere lemoni,

Si aici se vorbeste mult despre donn-ul de organe si se mediatizeaza din ce in ce mai mult. Teoretic eu sunt pentru, daca ceva din corpul meu poate salva o viata, as fii mandra. Eu i-mi doresc sa fiu incinerata, deci nu prea as avea nevoie de mare lucru... Cum am spus teoretic....Si sotul e de acceasi parere in cazul lui, dar nu in cazul meu. Ultima data cand am discutat despre asta, am ramas muta de uimire....sub nici o forma...eu nu donez organe, nimeni nu atinge son amour...Suna egoist! El insa vrea sa doneze! Voila!

Cum am spus e teoretic, caci nu cred ca e posibil ca eu sa donez organe atat timp cat eu sunt purtatoare sanatoasa de hepatita B.

poze si iar poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Si eu sunt pentru, atat pentru mine cat si pentru sotul meu. Asta, daca s-o gasi ceva bun!
Pe langa aspectul practic,imi face bine la moral ca ceva din mine sau dintr-o fiinta iubita mai exista, pe undeva in luma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Categoric si eu zic DA...iar pe lumea cealalta parca se ducea sufletul, nu tot corpul (oricum nu pot sa ma gandesc acum la cum o fi acolo si de ce nu am luat precautiile necesare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

categoric da, m-am gandit de multe ori la asta si chiar vroiam sa ma interesez undeva cum se poate face asta, stiu ca afara, in alte tari exista un fel de card care se poarta asupra ta intotdeauna si atesta ca esti donator di ce fel de organe poti dona...stie cineva mai multe despre asta? din Romania ma refer. bun subiect

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si noi suntem de acord amandoi sa sonam ce mai este bun din noi.Ca doar ce om face cu ele dincolo

Mergi la inceput