** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

MichiganPoohy apropo de 4 ani, si eu voi implini 4 ani cu iubitul exact in 1 iunie anul acesta adica foarte aproape de DPN daca nu cumva o sa coincida. Nunta insa nu am facut-o pe 1 iunie deoarece ne-a grabit putzin planurile. Oricum suntem tare fericitzi si va dorec la totzi asta!
In legatura cu indemnizatia eu nici nu are rost sa ma agit...sunt anul 3 si nu am carte de munca...deci Dumnezeu cu mila.
Altfel...bebe meu este foaaarte nazdravan, mai ales seara intr orele 8 si 10 are program de fortza cred. Chiar si acuma cand scriu simt cum salta burtica.
Va si weekend placut in continuare!!

Iuli22+,Nicolae Spiridon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... mi-a mai venit o idee... si am o intrebare... Daca cele care suntem cu DPN-urile pe la inceputul lui MAI, am naste mai devreme... unde vom fi trecute??? La mamici de martie aprilie... pe care nici nu le cunoastem???Sau vom fi tot in "clubul" asta??? Ca tare m-am mai obisnuit cu el...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Andradap, eu am DPN la sfarsitul lui iunie asa ca e posibil sa nasc in iulie, dar oricum noi tot la mamici de mai - iunie ramanem !!! am impartit impreuna prea multe emotii in saptamanile astea asa ca ramanem impreuna si la clubul scutecelor!
As vrea si eu sa-l simt pe bebe, dar inca nimic... ori eu sunt "nesimtita" ori bebe e prea lenes!!!!Pupici.

18+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai, ramane toata lumea aici, indiferent cand se naste bb. si dupa ce se naste ultimul bb ne caram cu toatele la clubul scutecelor. nu? asa-i frumos, asa se practica pe-aici
andrada, poate ne-ntalnim in spital, in salon, in sala de nasteri :))
pupici la burtici

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Andrada ,si eu ma astept sa nasc mai devreme de 11 mai(DPN-ul meu)...dar vreau sa raman tot cu voi, nu o sa plec de aici.

Michelle +25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Draga Andrada, stiu ca mi-ai dus lipsa, si eu Din pacate a trebuit sa plec din oras pe neasteptate, de joi n-am mai intrat. Sper ca te-ai distrat bine la petrecere - eu aseara am iesit cu niste prieteni dar mi-am dat seama ca nu mai am chef de muzica si galagie...Oare am imbatrinit???? Sa nu ma astepti nici azi de dimineata, e ziua sotului meu si iesim in oras, dar de maine sint cu tine, o sa te astept cu cafeluta virtuala la matineu

La multi ani Theolumi!

Fetelor, eu de ce nu mi-am trecut ziua de nastere? M-oi fi zapacit la inscriere, dar asa frumos cum urati voi, nu vreau sa ratez... E 20.04.1975, ma treceti si pe mine va rog frumos?

Ralucami, ala e iaurtul Kowai, de aia imi place ca e mai smintinicios. Din pacate la Tokyo e 270, poti sa crezi???? Varianta de 500 nu exista. Am incercat si Meiji si nu imi plac...Eu vreau lapte batut

Pepsi, felicitari pentru baietel!

Poohy, eu cred ca bebe e asa mic, si are inca asa mult loc, ca oricind se poate rasuci. De altfel, sint si copii la care li se infasoara cordonul ombilical in jurul gitutului tocmai inainte de nastere, nu? Plus ca, in zilele noastre, nu mai e o problema cum era prin cartile din 1800. Nu te ingrijora

Arthurana, eu sint faimoasa ca bebe al meu nu misca. De vreo 2 zile a inceput, dar e foarte departe de karatele pe care il fac bebeii altor fete. In doua nopti nu am dormit si atunci am simtit! Cred ca e mai mult activ noaptea, ziua doarme mai tot timpul (e adevarat ca eu si merg foarte mult pe jos, asa ca leganel-leganel, nici o pretentie sa sta treaz, las' sa doarma).

Acum ma duc sa sarbatoresc, dar sa stiti ca abia astept sa vad ce mai scrieti! V-am dus dorul peste week-end si am savurat cele 8 pagini pe care le-am pierdut.

Elteka

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la multi ani la toate fetele din ianuarie, ca vad ca am uitat pe citeva, scuze!

Flavia 20+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Neata fetele!

Am prins putin timp liber si am bagat ochiul pe la voi.

Andrada eu sunt pe la sfarsitul lui iunie (18) si dupa ce o sa nasc, tot la grupul asta de mamici o sa intru caci m-am obisnuit cu voi , suntem de la inceput. Asa mi se pare normal. Si am vazut ca asa au procedat si alte grupuri de mamicute: chiar daca unele dintre ele au nascut mai devreme au asteptat pana a nascut si ultima fata (activa) de pe listuta si abia apoi s-au mutat la "clubul scutecelor". Si am mai vazut o chestie faina : s-a facut o lista cu nr de telefon si in preajma termenului , chiar daca o graviduta era in spital sau nu mai avea net se putea tine legatura prin SMS macar. Poate facem si noi asa ceva !

Iri , Pepsi , Serbanela multumesc pt raspunsuri in legatura cu listuta pt bebe. Eu taman comentarii ca ale voastre voiam , caci asa daca incepi sa cumperi tot dupa listele de prin carti ajungi la faliment . ( de treaba cu sterilizatorul chiar nu stiam ca poate fi inlocuit cu un vas cu aburi )

Mica vreau si eu fasole cu ciolaaan afumat! Fasole fasesc si eu pe-aici de mai multe feluri, dar ciolan afumat nu, si mi-e asa de pofta de afumaturi de-ale noastre.

Elteka la multi ani sotului tau si distractie placuta! Da, eu gasesc iaurturi de la Koiwai si la 500g dar ti-am zis: 400 yeni cutia!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

noi am dormit foarte bine si mult, parca nu ma mai saturam de somn.si bebe o dormit odata cu mine...cred ca din cauza asta m-am si odihnit asa bine.
vad ca vorbiti de Clubul Scutecelor....aia astept sa ne mutam acolo si ,sigur ca le vom astepta pe toate gravidutele si dupa aceea ne mutam.
ralucami i-mi place ideea cu nr. de telefon in dreptul gravidutei...asa o sa stim tot timpul ce se intampla cu gravidutele care sunt in sala de nasteri.

LA MULTI ANI THEOLUMI!!!!

Elteka LA MULTI ANI sotului tau, si distractie placuta.

vad ca vorbiti de poznai cu mancare ...mi-am facut o salata verde...am pus de toate si cand sa ajung la zahar am scapat tot borcanelul....vai si amar.a doua zi m-am dus sa-mi iau salata ca bineneteles ca nu am putut-o manaca.

pupici

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hi burticutze,

Theolumi La multi ani!!!

Elteka ti-am trecut si data nasterii in listuta. La multi ani pentru sotul tau si sa iti traiasca!

Andradap hai sa ii lasam pe dr sa isi faca probleme cu placentele noastre si cu altele daca e cazul si sa nu ne mai agitam noi. Vad ca vrei sa nasti la Giulesti. Da-mi numele dr sa te trec in listuta cu ele.

Pauly si eu am patit-o da cu sare .

Ralucami imi pare rau ca ti-am facut pofta de fasole cu ciolan afumat. Uite iti trimit o portie virtuala.

Pupici,

Mica 24+

Poze

Mergi la inceput