Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca stiu, dar cum s-a si invatat asa il si dezvat. deja sunt tot mai propusa pe el.
La inceput adormea la el in patut si cand se trezea noaptea il luam cu noi.
acum de 3 zile nu mai adoarme singur, decat leganat sau la noi in pat.
Irina .
Bumbita eu nu am avut probl. cu dormitul. dar uite ca din cauza dintisorilor, ne-a prins slabiciunea si se prosteste acum mare. dar il dezvat eu n-avea grija.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, fain tare carutul pt papusi . Si eu i-as lua sabinei ca am vazut aici jos la magazin, dar cred ca deocamdata e cam mica pt asa ceva.
Eu am vazut la Billa un fel de mocheta formata din bucati, ca un puzzle. Cu numere pe fiecare bucatica. Si bucatile le poti asambla ca sa formezi cuburi uriase. E faina , zic eu. O sa-i iau de ziua ei. Am vazut ca are Theo de Doina .
Chiar asa, Doina , ce mai faceti ? Cum merge cura ? Si ce mai face frumosul iesean ?

Anasol, te destrabalezi la greu acolo la Vaslui. La gradinita nu mai mergi ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anasebe, pus si noi banii pentru mariuca. l-am rugat pe tati si s-a dus el! imi poti da confirmarea pe PM cand iei tu extrasul de la banca, te rog?

poze si filmulete sebi

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Denisa, ce show ai avut si tu cu soacra. Am vazut pozele cu Emma ursulica.

Bumbita, . Bine ca n-ai greturi si bine ca ai reusit sa scapi de alaptat.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gata si pranzul. Tibi a mancat mancarica de fasole verde cu un pic de usturoi si carne de pui.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cica Diana are 37,7 asta dupa ce i-a si dat de dimineatza nurofen,ca era cam miorlaita Sper ca nu incepe iar! SAu o fi din cauza ca s-a agitat la greu? Zice ca e super rea Si mami nu poate veni saptamana asta decat dupaamiaza la ea.Ghitza e turbat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco inca doarme.

Moni sa nu zici ca incepe iar Diana cu febra. O saracuta de ea.

Eu am un film la care ma uit, si mor de draci ca din cauza vantului DIGI meu se tot cripteaza .
Si nu am nici paine, si mi-e groaza sa iesim pe vantul asta sa luam.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

cap. nou

Mergi la inceput

Moni, ce curios ! Sper sa fie de la ceva dinti

poze Sabina

Mergi la inceput