Bucurii de sept - oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 22
putzuruca spune:
quote:
Originally posted by tasia
Sigur fiecare are dreptul la o opinie...eu doar am spus-o pe a mea si cum nu sunt moderator nu pot obliga pe nimeni la nimic...de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
De acord!
Mario-Fabian. Cum ii spuneti lui bb? Mario sau Fabian?Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)ALBUM DE FAMILIE

www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by alexxiaquote:
Originally posted by danidani74
Fetelor cu cezariana, ce exercitii fizice imi puteti recomanda ca sa mai scap de burtica?M-am saturat sa o tot vad in afara pantalonilor!!(am exagerat putin
)
Emma
Dana mamica fericita deEmma 5-11-2006
Poze noi
Si eu sunt interesata de ceva exercitii. CIne ne ajuta ?
AlexxiaRuty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
Cautati pe ODC ( cine are programul instalat) Winsor Pilates...gasiti o gramada de exercitii ....
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
tasia spune:
Neamurile...Mario...prietenii...Fabi...si noi ii spunem "zaya mic" de la iepuras in rusa...iepuras mic. ![]()
Am citit si eu despre disputa cu copii care au cazut, cad si care or sa mai cada...adevarul este ca asa ceva este imperdonabil pentru o mama dar asta numai in relatia pe care o are cu copilul si sotul sau. Ei sunt cei care trebuie sa o judece pentru ce face bine sau rau si nu noi.
Important este ca fiecare sa scrie experienta sa negativa sau pozitiva pentru ca asa bebelusii nostri o sa aibe cateva zeci de mamici virtuale, cate sunt pe forum. ![]()
Din pacate aceste accidente se intampla si se vor mai intampla poate nu o data ci de mai multe ori...si nu cred ca trebuie sa judecam o mama caruia ii cade copilul din pat, fotoliu etc...oricine o poate patii. Sa speram ca sunt cat mai putine cazuri si sa incercam sa fim cat mai "alerte" si mai "atente"(scriu cu ghilimele pentru ca eu sunt baiat si am scris la feminin)...cand suntem in preajma lor.
Felicitari mamicilor care au patit-o si au povestit asta pe forum pentru ca este o experienta din care putem sa invatam "toate".
Greselile gramaticale nu sunt de condamnat pentru ca nu este un forum despre "cum se scrie corect" ci un forum despre bebelusi. Deci sa trecem peste aceste aspecte si sa tinem cont de ce este important...Corectarea greselilor de catre alt membru sunt de apreciat...
P.S. A scris barbatul meu ![]()
de
pozele noastre
mexxa spune:
in urma DESCOPERIRII prefer sa ma retrag de pe acest topic....e prea urat ce sa facut...imi pare rau ca mi-am deschis sufletul aici...
edit..: prefer sa raman aici....langa adevratele bucurii...
Sunt curioasa cine va ramane aici...
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

giuliella spune:
Hai ca sa imi spun si eu "opinia".
Nu o data mi s-a intamplat sa intreb ceva, sau pur si simplu sa incerc sa ma integrez intr-un grup care pare foarte bine inchegat si care nu accepta pe cei din exterior si rezultatul a fost ca nu mi s-a prea raspuns decat cu mici exceptii. Singurul moment cand imi mai vad si eu numele pomenit de cineva e atunci cans imi mai felicita si mie copilul cineva cand mai implineste cate o luna. Poate ca nu conteaza prea mult..dar tinand cont ca sunt de 1 an zi de zi si cateodata si noapte de noapte alaturi de voi chiar ma bucura ca isi mai aduce cineva aminte de mine macar in acest mod.
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
roxanae spune:

Am vazut toate pozele si aveti niste copilasi tare scumpei si frumusei.Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Despre noi - ce sa va zic?- Asa in linii mari suntem bine.Bebelina are 7,8 kg la 4,5 luni, insa am ajuns la concluzia ca nu ii place lapticul.Nu papa mai mult de 650 ml decat foarte rar insa mirarea mea cea mare este cum ia in greutate doar cu atat.
Eu nu mai alptez, din motive de sanatate -la mine- dar sincer ma doare sufletul cand ma gandesc la acest lucru si la eforturile care le-am facut pana acum.Cand vad ca voi alaptati la san imi vine sa plang pur si simplu.Dar asta e -viata nu e roz intotdeauna.
La pitic inca nu am inceput diversificarea desi acum papa, de o saptamana doar lapte praf.Am schimbat Milumilul cu Humana insa tot aceeasi poveste.Nu ii place laptele - nici de la san nici formula.Voi ce sfat imi dati? In greutate a luat zic eu bine, este vesela,jucausa , are colacei si niste falcute de imi vine sa o mananc.Sa se sature cu atat de putin?!
Daca mananc langa ea se uita cu o fatuca si ii curg balutele insa mai astept cu diversificarea pana la 5 luni.Atunci o sa incep usor, usor - mi se pare inca prea mica pt. papa,desi uneori imi vine sa cedez. ![]()
Mai sunt bebei care sa pape asa putin laptic? ![]()
si o seara buna.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
tasia spune:
giuliella...iti respect opinia...eu pur si simplu imi doresc sa citesc ceva mai practic decat sa citesc zecile de felicitari...mai ales ca nu mereu am timp sa citesc...pentru asta am si propus un topic special pentru asa ceva...
de
pozele noastre
tasia spune:
roxanae...parerea mea este sa ii dai san cat poti de mult...si al meu mananca putin si des si ma chinui cu el din acest punct de vedere...i-am dat sa linga la o portocala si cand i-o luam ma tot certa
. Pediatrul mi-a spus pana la 6 luni sa nu ii dau decat san daca am...Daca el este fericit inseamna ca esti pe drumul cel bun...
de
pozele noastre
MamiLili spune:
Mexxa, pacat ca s-a produs scindarea asta. Totusi, de ce sa te retragi? Atatea mamici de bucurii au fost alaturi de tine si nu ti-au gresit cu nimic, de ce sa le intorci spatele tuturor?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
mexxa spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mexxa, pacat ca s-a produs scindarea asta. Totusi, de ce sa te retragi? Atatea mamici de bucurii au fost alaturi de tine si nu ti-au gresit cu nimic, de ce sa le intorci spatele tuturor?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
m=am gandit mai bine si raman aici langa adevaratele bucurii...

de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

M-am saturat sa o tot vad in afara pantalonilor!!(am exagerat putin
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )