Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

PUFY ce faci,pe unde umbli,te tin pufisorii ocupata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Itzi din pacate nici noi nu iesim la plimbare( desi pana acum au fost foarte putine zilele in care nu am iesit), dar Andrei inca mai tuseste si pana nu e refacut 100% nu ma risc.Cand o sa iesim la plimbare o sa te anunt poate reusim sa ne cunoastem.

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Am mai adugat niste poze la albumul cu iarna pt cine vrea sa le vada. revin mai tarziu ca ma un pic de treaba!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

VAUVA eu sunt dependenta de soare si caldura, nu cred ca as rezista psihic la o asemenea vreme;cand ma trezesc si vad ca e soare afara sunt plina de energie si vesela,in schimb cand vad ca e intunecat sau chiar ploua nici nu-mi vine sa ma dau jos din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Cri19
Am uitat sa mentionez ca stau la et.2 si de fiecare data cand ies cu Emma la plimbarica tre` sa urc si sa cobor scarile de 2 ori. Intai cobor carutul(uf uf uf) apoi urc sa iau copilul care sta in scaunelul care il atasez carutului(iar uf uf uf).Incep plimbarea deja obosita.Si cand ma gandesc ce ma asteapta cand inchei plimbarea imi vine sa-mi dau pumni in cap.Dar asta e. Riscul meseriei de mama!

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE PE 28!!!

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

la multi ani bebeilor nascuti intr-o zi de 28!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

La Multi Ani bucuriilor de 28!

Lakioana, ai o scumpete de fata.Iar pozele de dupa baitza sunt mortale.

Cata, eu am nascut prin cezariana, alaptez si menstruatia urata a venit de luna asta, adica Maia nu implinise nici 2 luni cand a venit . Dar scurgeri cum spui tu nu am avut si nici nu am.

Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Fetelor ce credeti ca face piscotul meu acum? se chinuie sa isi prinda piciorusele cu mainile si nu poate decat sa le atinga si e foarte suparat chiar plange.

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare si duminica placuta!

Roxana am vazut-o pe DEEA mica cititoare de DC
Lakioana, Reby este pur si simplu cuceritoare cu acea coafura dupa baitza. Si Vladut tot asa arata, dar parca el are perishorul mai rar acum, inca nu s-a regenerat.
Alexxia, si Vladut se rostogoleste pe o parte si apoi nu se lasa, isi face vant si ajunge pe burtica. Dar odata ajuns pe burtica, sta ce sta si vrea inapoi pe spate, dar nu mai reuseste sa se intoarca, si tzipa dupa ajutor

Avem 4 poze noi

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput