Dieta de 13 zile (daneza) 3
Raspunsuri - Pagina 26
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
vin si eu in gasca, am 90 de kile si vreau sa slabesc sa pot fii frumoasala vara cand voi iesi cu Alex in parc
fetelor, eu nu am telina aici, si vaca o inlocuiesc cu piept de pui ca de nu
Azi am mancat un pic de psanac, ca era asa rau
mami si alex
Olim, ce rezultate ai avut cu dieta? Cat ai reusit sa slabesti?
Criss si Alex (11.05.2003)
ingerasu spune:
Ideea de baza a acestui regim consta in faptul ca pierderea kilogramelor se face schimbarii metabolismului organismului si aceasta nu se realizeaza decat prin respectarea exacta a regimului, cantitati si alimente. Spun ca am patit-o pe pielea mea, am slabit 5 kg si apoi am revenit la cele anterioare inceperii regimului in conditiile in care mananc de fel putin si "sanatos". Daca nu puteti sa mancati alimentele respective sau nu le gasiti mai bine nu le mancati dar nu inlocuiti cu nimic altceva.
Uitati mai jos din regulile acestei diete.
Această cură durează 13 zile, de aceea este (destul de...) grea, dar foarte eficientă.
Dieta aceasta schimbă metabolismul (asimilarea nutritilor de către organism), al cărui efect face ca după cea de-a 13-a zi să se poată mânca normal, fără a se lua în greutate în următorii 2 ani. Nu este una din curele dietetice normale, ci una care ajută la cresterea puterii arderilor si a metabolismului. De aceea are influentă si după întreruperea curei.
Dacă cura se face punct cu punct, fără să se sară de la regim, se poate pierde toată grăsimea de prisos din corp (7-20 kg). Cura trebuie urmată timp de 13 zile - nici mai mult, nici mai putin. Dacă în timpul curei se bea o bere, un pahar cu vin, se mănâncă o bomboană, gumă de mestecat sau un pic de mâncare în plus, ÎNTRERUPE IMEDIAT CURA, căci nu mai are nici un efect. Cura se poate relua după o jumătate de an, dar nu înainte. Dacă nu s-a ajuns mai departe de a 6-a zi, cura se poate relua după 3 luni.
Dacă cura este urmată punct cu punct timp de 13 zile, nu se permite reluarea curei sub nici o formă următorul an. Se recomandă reluarea curei numai după 2 ani, dacă este necesar.
Dieta trebuie respectata punct cu punct, nici mai mult nici mai putin!
Nu se schimba nimic in dieta, cantitate sau alimente!! Nu este obligatoriu a se manca intreaga cantitate de la o masa daca nu se poate dar nu trebuie depasita, adica mai bine mai putin decat mai mult.
Nu se inlocuiesc alimentele, ele sunt stabilite intr-o anume combinatie si o anumita cantitate astfel pentru a se arde grasimile!
Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
alexxa22 spune:
Vreau sa ma alatur si eu grupului,daca ma primiti...Am 60 de kg si sunt deja in a 4-a zi de dieta daneza...vreau sa slabesc si eu in jur de 10(asta pana la vara,nu neaparat acum) si asta e primul pas spre reusita sper.Momentan,cu un iaurt si o felie de paine la activ,imi e foarte foame...dar rezist pana diseara(adik vreo 3 ore ink) caci nu vreau sa renuntz!Chiar am vointa de data asta!! :D
alingarcia spune:
As dori sa incep acest regim de joi,as vrea sa stiu daca este cineva cu mine pentru a ne incuraja
alingarcia spune:
imi doresc din to sufletu sa revin la greutatea mea de dinainte,apropo greutatea mea este de 67,inaltimea de 1,62,regimul acesta am sa il incep de joi,vreau sa am pe cineva alaturi de mine
ile77 spune:
Buna
Vreau sa ma apuc si eu de dieta de LUNI
Mai vrea cineva sa inceapa luni, sa ne sustinem reciproc??
Am 70 kg si vreau sa ajung la 60.
Am slabit anul trecut 10 kg in 4 luni,insa intre timp le-am pus la loc.
Deci mai vrea cineva sa inceapa dieta de luni*????
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
ile77 spune:
Buna,
Am inceput si eu cura azi.
E tare nasol ca sare peste micul dejun, mai ales ca ala e cel mai important.
Am reusit sa maninc citeva linguri de spanac ,ouale si rosia.
Mi-e tare foame si ma simt cam lesinata.
Abia astept cina .
Vad ca miine pt prinz e mai multa mincare....uf.
Sper sa nu imi pierd curajul.
Dar cred ca o cafea tot mai beau.....cite calorii sa aiba.
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
xerxe2005 spune:
De azi incep si eu dieta.
Sper sa ma tin de ea, sa nu inlocuiesc alimentele, sa nu el schimb ordinea, adica sa am putine scapari. Nu stiu cat voi reusi, dar incerc.
http://good-times.webshots.com/album/563789222OBlizr
ancadm spune:
Sotul meu incepe de azi dieta asta, dar vroia sa afle daca cele care ati tinut dieta mai demult ati pus inapoi sau nu kg pierdute!
Spor si putere in lupta cu kg!
Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
Mirrella spune:
Buna,fetelor.Am tinut si eu dieta,si am dat jos aproximativ 6 kg.Din fericire,(sau nu ),eu pot manca aproape orice,si am reusit sa o tin ca la carte.Partea proasta e ca pofteam la orice nu era permis,mereu eram cu gandul la mancare,si e cam greu sa te abtii mai ales cand esti cu prietenii,sa nu poti gusta nimic si sa bei doar apa.
Ca un pont,eu am inceput dieta de marti,asa ca duminica am papat si eu o masa mai bogata ,adica "jumatatea de pui"-la mine a fost o pulpa fara piele si o jumatate de piept la gratar.Mi-ar fi fost cam greu sa ma abtin de la gratarul de duminica in familie,daca as fi inceput dieta de luni,duminica ar fi fost chiar ziua in care se mananca doar seara.
Am terminat cu dieta in urma cu o luna,si vad ca nu am mai pus la loc nimic.Mananc aproape orice,dar poate nu asa de mult ca inainte de dieta.
Cred ca daneza disciplineaza un picut organismul,mancarea fiind putina nu mai poti manca pe urma asa mult,si ne obisnuieste sa nu rontaim intre mese.
E cam greu de tinut cand esti la servici,e aiurea sa vii cu pachetelul constand in oua fierte si morcov ras
Eu as vrea sa mai tin o data dieta,la mine chiar s-a simtit,se vede foarte mult la haine diferenta.Poate incep si eu de marti.