Dieta de 13 zile (daneza) 3
Raspunsuri - Pagina 20
roxanaz spune:
dodo, nu s-a stricat cantarul, asa slabesti la inceput, repede. ultimele kg sunt cel mai greu de aruncat
spor mult in continuare!!
Roxana
Candy spune:
Dodo, nu te mai cantari zilnic ca nu te ajuta la nimic. Oricum, greutatea e fluctuanta si rezultatele se vad numai la sfarsitul curei.
Am tinut si eu "Daneza" dar acu' e cam lunga ptr gustul meu, eu am de dat jos 'doar" vreo 5 kilute, asa ca merg pe disociatul de 4 zile.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
dodo2007 spune:
Roxana sper s-o tin asa cat mai mult mai ales ca eu am ceva kg in plus comparativ cu voi care sunteti niste sirenute pe langa mine. La mine greu este sa trec se primele zile si faptul ca vad ca se duce ceva ma face sa nu ma las. Azi sunt la ziua aia nenorocita cu telina rosie si mar. Si am mancat marul, dar ma tot uit la telina aia si cat mi-e de foame, nu-mi vine sa musc din ea. Oricum, ma culc devreme ca daca nu mananc telina, sigur m-apuca foamea aia mare.
Candy n-o sa ma mai cantaresc cateva zile ca sunt in perioada de azi. Si stiu ca atunci cand ajung la platou m-apuca toate alea si ma las. Ca doar n-am ajuns la toate kg astea pentru ca dau pe-afara de vointa.... Spor la dieta!
irina81 spune:
Se slabeste "bine" cu dieta daneza.Eu n-am dat jos decat vreo 3 kg pt ca mai dadusem inainte vreo 5 cu Montignac.Cu cat esti mai "grasuta" cu atat slabesti mai mult.
Eu telina cruda am razuit-o si am pus peste ea rosia taiata cubulete,
la fel am amestecat si iaurtul cu sunca; carnea cubulete cu salata etc.Deci le puneam la gramada si "intrau" mult mai usor.
Multa bafta la pierdut kg!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
dodo2007 spune:
Din ce in ce mai bine!!!! N-am rezistat sa nu ma cantarasc si azi! 78.6. Dar ieri am crezut ca mor de foame numai cu mar seara. Ca de telina n-am putut sa ma apropii nicicum. Si-acum ma doare capul de mor. Asta si din cauza ciclului .Stiu ca n-o sa tina scaderea asta rapida in greutate, dar macar este un start. Ar fi cu totul altceva sa incep un Scarsdale de la 70 de kg in loc de 82 ,nu? Acum visez frumos. Cred ca doar in 2 ture de daneza sa ajung acolo.. S eu fac combinatii d-astea. In seara asta, ziua a patra, o sa mananc o omleta cu branza de vaci in loc de ou fiert. Ouale fierte pentru mine sunt ca si telina. Necomestibile.
Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
Aveti mare grija cu "dieta daneza"....o groaza de persoane care au tinut-o, dupa terminarea ei, au pus la loc cu varf si indesat. Si eu m-am apucat sa tin dieta asta acum vreo 6-7 ani, dar am intrerupt-o dupa 3 zile la sfatul cuiva care o tinuse cu vreo 3 luni inaintea mea si care pusese la loc tot ce daduse jos + vreo 4 kg.
Daca totusi sunteti hotarate s-o urmati pana la capat, va urez sa aveti succes!
Sunt in cautare de o dieta adecvata persoanei mele....asa am dat de voi si imediat am recunoscut dieta pe care o incepusem candva.
roxanaz spune:
dodo fa omleta in teflon, fara ulei, si e ok. succes in continuare!
Ariadna conteaza extrem de mult cum mananci dupa ce termini dieta asta. normal ca daca te arunci in cozonaci si inghetate...pui la loc cu varf si indesat. eu dupa ce am tinut-o in primavara nu am mai pus la loc decat maxim 1kg, dar jos fara efort intr-o saptamana. m-am abtinut doar de la excese...fara prea mari limitari la mancare. eu cred ca totul depinde de putina educare
Roxana
dodo2007 spune:
'Neata.Am trecut cu bine si de ziua a patra. Am baut aseara un pahar de lapte ( nu mai puteam de arsuri la stomac ), dar in rest a fost bine. Azi peste. Stiu ca la toate regimurile e pericol sa pui tot la loc daca te pui pe mancat cand le termin. Asa am ajuns si eu la greutatea la care sunt azi. Dar nici cu 30 de kg in plus nu-i bine. Totul tine de disciplina pana la urma. Sper sa-mi fi venit mintea la cap si sa nu gresesc iar. De incercat trebuie sa incerc. Si vreau sa merg dintr-o dieta in alta pana cand ajung la greutatea pe care o vreau si , sper din tot sufletul ca , stomacul se va micsora si mergand dintr-o dieta stricta in alta mai relaxata sa imi creez si un regim alimentar mai sanatos. Oi vedea cand ajung acolo. E inca drum lung pana acolo.
dodo2007 spune:
Am trecut cu bine si de ziua 5. Azi 1/2 de pui. Nu cred ca o sa pot sa-l mananc. Mai mult ma bucur de painea prajita. aia imi lipseste.
Ariadna30 spune:
roxanaz, de acord cu tine. Totusi, sunt si diete care iti modifica in asa fel metabolismul incat macar o vreme (un an-doi) nu te ingrasi. Iti spun asta din proprie experienta; am dat jos 21 kg, folosind mai multe diete...dar asta in decursul unui an. Nu mi-am propus sa slabesc lent (desi asa e indicat), dar nu reuseam sa tin vreo dieta pana la capat, apoi faceam pauze de o sapt.- doua si tot asa. Cel mai usor am tinut "dieta cu iaurt" (5 zile se tine)....si am si slabit cam cat spuneau ca e posibil sa slabesti. O alta dieta cu rezultate multumitoare e cea cu supa de varza; insa eu nu suport ciorba aia, asa ca n-am tinut-o prea mult. Si, da, dodo2007, cu siguranta ti se va micsora stomacul dupa diete...si, implicit, pofta de mancare. Acum doi ani am tinut de vreo 2 ori dieta cu iaurt....si inca una timp de o sapt. si slabisem cat imi propusesem; ajunsesem la 53.5kg. Insa, in 9-10 luni am pus la loc 8,5 kg. Apoi, la 62 de kile, am ramas insarcinata...si uite-asa, in momentul de fata, am vreo 74 de kile.
Nu-i nimic...cu rabdare, voi scapa de ele. Important e ca piticu` e sanatos, ajung eu la greutatea initiala....nu-mi fac probleme. Mai greu e sa ma hotarasc sa incep dieta....odata pasul facut, lucrurile se simplifica.