Comori de nov-dec 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by miag

Desi nu imi place sa dau sfaturi fara a fi in cunostinta de cauza eu cred ca se mai intampla sa tresara in somn. La varsta asta copiii deja viseaza si nu consider ca ar fi ceva anormal, mai ales ca era fornait si oricum nu avea un somn prea profund si linistit.
Repet: imi rezerv dreptul 'de a bate campii' pt ca Roli doarme in patut si nu am sesizat sa tresara si nici foarte documentata pe subiect nu sunt.
Parerea mea este ca nu ai de ce sa te ingrijorezi- dar este o parere neavizata.
Pupicei.

Merci, asa sper si eu , sa nu fie nimic anormal.
Din cauza asta sunt si eu intrigata , daca nu dorm cu el, habar n-am cum face in mod obisnuit, si cand a mai ajuns o data sau de 2 ori in patul nostru, n-a facut asa parca (sau dormeam eu tun?). Intr-adevar de azi e racit si el cu acte in regula, am sunat cucoanele de acasa si mi-au zis ca scoate mucisori pe banda rulanta, sper sa fi fost asta cauza. Oricum, de dilie ce sunt , m-am apucat s-i mai dau si niste calciu.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

UM 02DEC - DPN 03 SEP

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by mikimi

UM 02DEC - DPN 03 SEP

... am inteles bine, nu? FELICITARI!!!!!!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:

UM 02DEC - DPN 03 SEP

URA! Brava, ce rapida ai fost! Sarcina usoara!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:

UM 02DEC - DPN 03 SEP

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Bravo MIKI!
sa ai o sarcina usoara si fara probleme.

Mergi la inceput

Roxana nici eu nu stiu ce face puiul meu cand doarme, se mai foiesc si ei, mai tesar, ca si noi, cred...mai ales daca ii si cu nasuc infundat...sanatate muuuulta

De acord si eu cu ce-a zis Mia despre spitale, desi n-am stat mi-e suficient ce vad cand merg la cineva sau aud...bleah...si mie mi se pare normal ca un medic care ti-a dat nr sau de mobil sa si raspunda la el. Si eu sun pediatra ptr un sfat si chiar ea mi-a zis odata, ca daca e sanatos ne auzim la telefon (noi mergeam sau venea ea lunar, chiar daca nu erau probleme), acum s-a marit si e altceva. Si noi am avut un episod de voma la 2 noaptea cand avea Vlad 7 luni, a raspuns imediat si eu acre-mi cereau miii de scuze...m-a linistit, ne-a zis ce sa facem fara sa fie nervoasa sau tafnoasa...am indraznit sa sun ptr ca asa mi-a zis "la orice ora"
Dana, e adevarat ca Iasul e centru universitar, da ce le mai plac si astora banii, moama-moama...si depinde mult si de ce medic esti tratat...uite eu la nastere, am avut parte de un tratament super ok, numai ptr ca eram pacienta dr mele, zau ca n-am prea cotizat la asistente si infirmiere...pana si pansamentul meu de la operatie era altfel , am stat intr-o rezerva (fara sa cer in mod expres...)...deci sa zicem ca inca mai au un pic de respect fata de medicii lor sefi

Acum iar ma gandesc la Miki, cum n-a zis ea nik

Onitza sanatate multa la amandoi...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

faceti loc, faceti loc
miki e pe primul loc
bravo miki, sarcina usoara si bb sanatos

roserbina, si ruxi mai tresare uneori si de cele mai multe dati cand tresare incepe sa si planga, eu cred ca viseaza ceva horror
cand era alex mic, mic de tot in primele lui zile de viatza, eram chiar la spital si tresarea dar puternic de tot doctoritza pediatra a zis ca are lipsa de calciu si i-am dat 10 zile ca fiole si ca prin minune i-a disparut "tresarirea"
nu cred ca este cazul sa-ti faci griji, mai ales ca nu se simtea chiar ok...poate sa fi fost din cauza ca nu respira klumea.
mihnutul si sanatate.
onitzama bucur ca paulica nu este grav bolnaviorsi sanatate multa si tie si lui...sa va faceti cat mai repede bine.
mialui roli si ma bucur ca este mai bine.
danetteeu din cate am vazut in BM etnia de care pomenesti este oricum mult mai civilizata decat in bucuresti spre ex...si in fagarash cand merg la soacra-mea si-i vezi pe strada...nu se compara...in bucuresti parca-s tupeisti rau de tot.
acum vorba otilieisi eu ma inteleg bine cu eidar cei cu care am intrat eu in contact sunt proveniti din familii bune...gen fam voicu si altii...eu atata timp cat isi vad de treaba nu am nimic cu ei...
va pup

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Va pup tare tare, cu voi am impartasit vestea prima oara, d'abia diseara zic la familie !!!
Insa, de 4 sapt de cand stiu (aprox de la revelion), ma chinui sa ajung la control la pomul laudat-Badiu de la Municipal, si de fiecare data ne-a dat teapa.Am avut programari la CMU, in fiecare miercuri a anulat ca era in spital, am fost si la spital si am stat pana pe la 9 juma seara si tot n-am ajuns la el...asa ca m-am intors cu coada intre picioare la Suciu al meu, care m-a primit fara programare, si am vazut si minunea si am auzit si inimioara.Asa erau toate semnele, doar ca aveam nevoie de confirmare...stiti si voi ca pana nu esti sigur...
Nu-mi incap in piele de bucurie, abia astept sa am burtika mare.
Va rog sa ma urmati cat mai repede !!! ca sa refacem iar gasca vesela in parcuri.
Va pup si va multumesc de urari.Dau sampanie ! fara gluma, o sa ma gandesc poate organizam o intalnire cu Bucurestiul si cine mai poate evident.Nu pentru burtika mea, evident ci de dor

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miki,felicitari.sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si un BBlus asa cum va doriti!

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Mey Oti stai ca eu n-am priceput,cum te-au furat la 18 ani?

Miki, dragutza, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos, iaca ca moni iti facu si poezia ...ce mi-ar place la intalnire cu voi...distanta insa...

Mergi la inceput