Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 22
aiska spune:
Maria72 dupa cum scrii, pare ca ai de gind sa ne-o iei inainte la nascut mie si Oanei.![]()
Ai cronometrat la ce intervale ai contractiile sau nu te-au lasat deloc de multe ore?Daca sint din ce in ce mai dureroase du-te totusi la spital sa verifice dilatatia.

Monyyk Ai incercat cu plimbarile lungi,uta sau alte metode? Azi incep sa experimentez mersul pe jos cite 3 km in fiecare seara.Primul copil s-a nascut cu 4 zile mai devreme si speram sa fie la timp si acum dar se vede treaba ca are alte planuri.
Nu am contractii sau dureri decit rar de tot si deloc dureroase.La ultimul control colul era lung de 4 cm, usor moale dar inchis.Lasa ca nu ramine nimeni nenascuta.
Mihacarm2000 imi pare bine ca ai reusit sa vizionezi video clipurile.Ultra Bra este o formatie cu muzica destul de traditionala finlandeza, pe cind celelalte fac mai mult muzica pop cu influenta internationala.
Sabina
39+
mamica lui Aleksi Joel 
monykk spune:
aiska cu plimbari am tot incercat , utza-utza trebui sa mai incerc ,sotul din dotare
nu vrea si pace , cica nu vrea sa-l deranjeze pe bb

si cand vad ca toate vor sa o ia inainte ma apuca disperarea
mony
aiska spune:
Monyyk nici sotul meu sa n-auda de utza.Parca s-au vorbit intre ei!![]()
![]()
![]()
Bebele tau este coborit? Al meu nu, dar nu are importanta, Joel a coborit doar in ziua nasterii.
De inducere mi-e cam frica mai ales ca prezinta niste riscuri si nu reuseste intotdeauna.Nici nu vreau sa ma gindesc ca dupa incercari nereusite de inducere ajung la cezariana de urgenta.
IoanaN bine ai revenit!
Imi pare rau ca ai avut unele probleme, insa important ca sinteti okay.Daca nu te superi si ai un pic de timp liber ne-ai putea spune despre ce complicatii ai avut?
Sabina
39+
mamica lui Aleksi Joel 
maria72 spune:
Ylilimic scuze
, mi se mai intampla si mie...
Aiska mi s-au intetit durerile, de fapt sunt permanente, durere de spate, de col cu niste "cutite" exact in col, durere la ultimele vertebre si in "fund", undeva acolo inauntru doare tot timpul. Nu stiu ce sa fac, dr a fost de garda, a iesit de dimineata, il mai las sa doarma. Daca cu sunt contractii regulate ce sa fac? Nu cred ca e de nascut. Eu zic ca e pretravaliu, dar, in acelasi timp, mi-e frica sa nu ma ia pe sus, ca tot am eu presimtire ca nasc pe drum. Am si visat asta. Cat am vrut eu sa nasc acum parca nu mai vreau. Ce inseamna durerea asta permanenta????
maria 39+1z
loremunteanu spune:
Fetelor, n-are legatura cu subiectul, dar va intreb... Stie cineva un hotel bun si ca pret si ca servicii in Baneasa? Chiar pe langa aeroport (Baneasa). Vine cineva in Bucuresti si vrea sa stea la hotel... Pe net, am dat de unul: "Parc Baneasa", dar astia nu au nici o poza, macar asa ca sa ne facem o idee...
Loredana
38+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
aiska spune:
Maria72 mie imi suna a inceput de travaliu daca s-au intetit durerile.
La mine a fost la fel, mai intai dureri mai slabe ca sa devina din ce in ce mai putrernice tot asa sub forma de cutite.Durerile de spate sint de asemenea tipice travaliului.
Incearca sa stai cit mai mult in pozitie verticala ca sa te dilati mai usor ca dupa parerea mea,azi cel tirziu maine ai bebe in brate!
Ia verifica daca durerile cele mai ascutite se repeta la intervale de 15-10 minute sau mai des?La mine erau ceas: din 5 in 5 pe ultima suta de metri iar apoi din 3 in 3.
Galeria continua

Sabina
39+
mamica lui Aleksi Joel 
loremunteanu spune:
Wannajo, ti-am trimis PM...
Dureri permanente de spate am si eu, dar nu cred ca are legatura cu travaliu/pretravaliu, cel putin nu la mine... le am de la inceput... Cutite in col/vagin sau ce-o fi pe-acolo am, cand se misca bebe tare, dar tin foarte putin...
Loredana
38+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
monykk spune:
Aiska nici bb al meu nu a coborat si aveam colul scurt si moale dar inchis
si mie imi este frica de inducerea asta si la ceza nu vreau sa ajung
de aia ma apuca disperarea , maine ma duc la control si tare sunt curioasa
ce imi zice si daca nu se intampla nimic vineri ma interneaza 
mony
aiska spune:
Monyyk am dat cautare pe Google si am gasit un tabel cu BISHOP SCORE in care se arata sansele de reusita la inducere in functie de consistenta(rigida,moale), lungimea, orientarea-anterioara sau posteriora- si gradul de deschidere a colului.
Il gasesti www.fpnotebook.com/OB32.htm" target="_blank">pe acest site.
Colul scurtat si moale este semn bun la sansele de inducere.
La cei 4 cm ai mei nu stiu cum va fi posibil o inducere reusita.
Sabina
39+
mamica lui Aleksi Joel 
adinush spune:
Fetelor eu eram in saptamana 41 si nu aveam nici un semn de nascut prea curand,chiar aveam a doua zi programare la inducere si mi s-a rupt apa asa ca nu mai asteptati semne...daca e sa se intample,se intampla si fara semne si dupa cum bine spunea cineva...nu ramane niciuna nenascuta
Adinush
de
Ayleen-Alexandra