Mamici de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Samadhi chiar ninge ca in povesti? Acum vin! (apropos ti-am raspuns mai acum cateva capitole ca daca simiti drag sa ma vizitezi esti Welcome!)

Anto frumoasa povestea, stiu prin ce ai trecut cu cusatura ca nici la mine nu a prins xilina la cusut si am simtit tot. In plus m-am rupt intern si a durat ceva cusutul. Insa cum zici tu am simtit cum merita din toata inima.

Fetelor eu am racit. Ma doare gatul, jumatate de cap (de la curent) ma simt groaznic. In plus credeam ca s-au dus gretzurile insa dimineatza am baut un ceai cu miere si cand am avut tupeul sa ma ridic din pat l-am dat pe tot afara.

Sotul meu e si el bolnav si stiti cum sunt barbatii cand sunt bolnavi. Imi vine sa-mi iau campii, ma simt groaznic, copilu' mare saracu nici nu stiu cum rezista cu noi in casa iar barbatu zici ca a dat masina peste el, asa se vaita.

Unde sa fuuuuug?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina.a, nu-ti face probleme, pentru ca te vei descurca. O sa iei bebelusa cu tine peste tot. Eu am carat-o pe bancheta din spate a masinii de cand o am, intai in cosulet, apoi in scaun de masina. Asa calatorim amandoua prin oras, la cumparaturi, in vizite, chiar si la stomatolog am luat-o (pe vremea cand alaptam, si a plans asa de tare, incat am luat-o si am pus-o la san in timp ce d-na dr imi lucra la o masea ). Cu ea in carucior mi-am cumparat si haine, am colindat magazinele, am fost chiar si la cosmetica. E drept ca de cateva ori am lasat-o la valen pentru cateva ore si am lipsit cu incredere, ca a alaptat-o ea. Le punea la san pe rand, pe Sarah si pe Anya.

Cristina26, ai povestit f frumos nasterea. Si Anto la fel.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

frumoase povesti,abia astept sa am si eu una!
anya pe asta ma bazez si eu ca o voi lua cu mine peste tot.deja am pregatit terenul si le-am comunicat si coafezei si maseozei ca din iulie nu mai vin singura! soacra mea sta sub mine are 72 de ani dar e in stare sa-mi puna copilul cu cainele ei la masa.pana si sotul a fost de acord ca fara noi si in vizite f scurte copilul nu are ce cauta jos.si cum tu ai avut-o pe valen asa o am si eu pe prietena mea.toata ziua vorbim numai de asta cum o sa facem "schimb de mame",adica ramane una cu amandoi.hei dar va am pe voi,sa vedeti atunci ce va mai bazai...
luna multa sanatate!

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

scuze..am uitat sa urez bun venit noilor burtici, o sarcina usoara si fara aventuri, cu un rezultat minunat

pupici

PRIVILEGE 12+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare! Am de citit din urma o gramada, insa v-am ramas datoare cu articolul despre epiziotomie. L-am gasit in alta parte, daca nici link-ul asta nu e permis atunci o sa-l citez integral.

Luna, mersi ca ti-ai dat seama ce voiam de fapt referitor la epiziotomie. Asta era ideea, sa nu ma taie ca "asa se face", ca e "sport national" la noi, ci numai in ultimul moment, cand ruptura ar fi mai rea decat taietura. Si nu vreau sa impun nici unul doctor ce sa faca, dar macar sa gasesc pe cineva dispus sa discute despre nastere fara epiziotomie si care sa fie constient de riscurile unei taieturi si urmarile pe termen lung.

Revin dupa ce citesc din urma, uitati si articolul:
http://arhiva.alb.ro/sarcina_nasterea-1/epiziotomia.html

Carla, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

interesant articol. acum nu stiu ce sa zic daca as prefera sa ma rup sau sa ma taie. eu oricum sufar de fisuri anale asa incat ma gandesc ca am o mare probabilitate sa ma rup. si iarasi intervine increderea in medic si competenta acestuia.

pupici

PRIVILEGE 12+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare fetelor si bun-venit burticilor noi

Vad ca voi vorbiti de nastere deja, va ganditi la epiziotomie... hmmm eu nici nu vreau sa ma gandesc pt ca mi-e o fricaaaa. Nu stiu cum sa fac sa-mi fie mai bine: ori natural si risc sa ma chinui in dureri si cu cusatura de dupa (ma lupt cu infectiile urinare fara prea mult succes si nu cred ca mai vreau un disconfort in plus), poate si ruptura de cristalin (am miopie nu prea mare, dar...) ori cezariana si risc sa ma refac greu de la operatie. O prietena care momentan e rezidenta la maternitatea unde voi naste mi-a spus ca la nastere naturala nu se face epidurala, doar niste calmante - apa de ploaie Oricum, pana in iunie-iulie (iunie pt o eventuala cezariana) mai e timp si voi vedea cum decurg lucrurile si ce imi va recomanda medicul ginecolog.

Nikole imi pare tare rau ca te chinuie o masea tocmai acum. Am vazut ca fetele ti-au dat deja ceva sfaturi asa ca nu-ti mai spun decat insanatosire grabnica

Cat priveste activitatile sociale si profesionale de dupa... ma cam sperii cateodata si ma intreb daca voi fi o mama buna, daca voi sti sa-mi educ copilul in asa fel incat sa nu fie ca la emisiunea Nanny. Dragostea mea oricum o va avea intreaga

Peste cateva ore tre sa ma duc la o cumatrie si nu stiu daca voi rezista mai mult de 2 ore. Atata paguba...

Alina intr-adevar doaaaare gravibinonul si nu stiu cum de ai curajul sa ti-l faci singura. Uite toata admiratia mea

nasica de moflea burtica
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ma hotarasc si eu sa dorm o ora si il visez pe ginecologul meu cum se invartea in jurul patului de spital alergand soareci sa-i prinda.... cum pot visa asa ceva! binenteles ca m-am trezit dupa o jumatate de ora....

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Fetelor, ajutor! Am nevoie de incurajarile voastre... Acum o jumatate de ora, dupa ce m-am ridicat din pat sa merg la toaleta ca orice burtica gravidoasa (adica cal putin de 2 ori la interval de o ora), am observat pe chilot o mica pata , sau mai precis, o dungulita maronie....bineinteles ca s-a-nvartit totul cu mine si m-am panicat putin, asta poate si pt. ca in urma cu o jumatate de an am pierdut o sarcina tot cam in perioada asta (eram in 8 saptamani) si totul a inceput de la o pata maronie pe chilot si cateva firisoare de sange pe hartia igienica....consolarea mea este ca de data aceasta pe hartie nu a mai curs nimic, ca si cand scurgerea era mai veche (in ultimele 2 ore nu am facut altceva decat sa stau in pat si sa butonez la tv...) Iau utrogestan inca de la 5 saptamani, practic de cum am aflat de sarcina si la recomandarea ginecologului meu....primul lucru acum a fost sa-mi sun medicul si sa-i cer parerea, mi-a recomandat sa maresc doza de utrogestan de la 2 la 4 pe zi...si atat...ce sa fac, cum sa alung vocea din capul meu care imi spune ca...oofff....istoria se poate repeta?

Joujou9 saptamani si crestem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Alina.a, nu degeababa se spune ca au o imaginatie mai bogata...
Samadhi parca imi si inchipui tabloul acela perfect de iarna, cu ninsoare marunta si deasa deasa...sunt ani de cand nu am mai vazut asa ceva...uite ca am mai invatat ceva:nu stiam ca teoria cum ca nimic nu este intamplator, in care dealtfel cred si eu, apartine budhismului...
multumesc mult ptr. invitatie, poate schimbam traseul, venim prin Germania, mie mi-ar fi mai usor, ca am muuuuuuuuult mai multa incredere in Lufthansa decat in AlITALIA.Absolut, nici nu mai trebuie adaugat , ca usa mea ti-e deschisa, in cazul in care te-ai gandi la o exursie in Japan.
Nu ar fi mai mare bucurie decat sa-ti calce pragul cineva "de departe", sa oferi cuiva ce ai tu mai bun...mi se pare ceva demn de toata admiratia...
De altfel, cine se hotaraste sa ajunga pe meleaguri asiatice sa-mi dea de stire, eu mi-s aici ptr voi, fete minunate de pe DC
aSA...azi am fost sa-mi cumpar un ipod, si am experimentat cu groaza primul lesin din sarcina!!!Groaznic!Nici nu am cuvinte sa descriu senzatia de neputinta si panica ce m-a cuprins, motiv ptr care trec la lucruri mai frumoase...
Anto, Cristina frumoase povestile voastre, acusica tre sa va antrenati condeiul ptr urmatoarea poveste
Ca tot era vb despre nasteri, eu una sincer tare mi-as dori, si indraznesc sa sper ca voi naste normal, fara nici o anestezie...insa cum nimeni nu va sti ce va fi, ma gandesc ca-i tare posibil aici, in tara asta sa iti faca si vreo cezariana daca li se pare lor ca travalui dureaza prea mult!
Pana la urma cum o vrea D-zeu, nu mai conteaza cum o fi sa nasc, sanatoasi amandoi sa fim,la asta ma gandesc doar.
Fetelor, voi la primele analize, v-ati testat si glicemia?sau asta nu face parte din analizele obligatorii in sarcina?
Din cate stiu eu, lesinul are legatura cu glicemia, nu?
care daca scade, sau e mica de fel, duce la scaderea tensiunii de unde si lesinul...
Acum un an, aveam glicemia 70, asta fiind limita inferioara, si tare ma gandesc acum poate o fi si mai mica, ca am f dese tentative de lesin,ceea ce parca e prea mult...
pup fetele fara exceptie

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+

Mergi la inceput