Mamici de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Alina si la mine tot ca mare salvare este! mare descoperire! Avand in vedere ca dimineata am mancat si eu de pofta juma de feliuta de portocala si am vomitat de parca as fi mancat 1 kg...Deja mi-am creat portia de 1/zi...voi duce familia la falimet!

Andra12+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu burticile si o saptamana frumoasa va urez!

Mi-e tare greu sa tin pasul,mai ales ca de cand merg la servici abia seara mai apuc sa citesc, si cum voi sunteti f harnicutze...
Luna, sa-ti traiasca burtica! esti tare frumoasa si chiar ca e mare! cam asa e burta mea acum la aproape 17 saptamani!
Alina, ce poze superbe! esti o frumoasa! mi-aduc aminte si eu de luna noastra de miere! o sa pun si eu poze de-acolo pe mailul comun!
Bun venit noilor gravidutze si sarcini usoare!

Ca vorbim iar de soacre : si mie mi-e teama sa las copilul in primele luni cu soacra-mea! imi povestea odata ca al meu sot era asa dragalas cand era mic, incat il ciupea si-l musca intr-una de obrajiori, ca nu putea sa se abtina! si bietul copil avea mereu semne in obraj! faza asta mi s-a intiparit in minte cu litere rosii, si mi-am zis ca doar pazita o sa puna mana pe copilul meu, ca inseamna ca nu-i sanatoasa la cap daca face asa ceva!!! si nici cu cumnata-mea nu mi-e rusine, ca la finutul nostru care avea doar vreo 3 luni il tinea de manute si-l forta sa le tina asa cum vroia ea, desi el se agita intr-una; normal ca nu-i convenea copilului sa-l forteze sa stea intr-o anumita pozitie! trebuia sa ma iau mereu de ea sa nu-l mai tina asa, sa nu-i mai faca aia, ooof, ma ia groaza cand ma gandesc! or sa aiba amandoua impresia ca-si permit mai multe pt ca le este nepot!
Simo, si eu am probleme cu sutienele si mi-am gasit ceva super pt perioada asta! de la Carrefour , de la firma Pompea ( au si ciorapi) niste bustiere din bumbac 100%, cu bretelute subtiri si bumbacul este elastic. Tine super sanii si nu te strange deloc! eu am crescut in astea 4 luni de la 75B la 85C! nici mie nu-mi vine sa cred, de sot nu mai zic! Mi-am luat si pe alb si pe negru, dar mai caut si altceva, ca nu mi-s suficiente. Am vazut ca sutienele pt gravide sunt scumpe, pe bebelusultau poti face comanda on-line, dar costa 60 ron si mi se pare cam scump.

Andicu 16+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andutzy eu aici il gasesc in piata cu 75-80 de mii vechi.e destul si asa.dar eu m-am declarat mai demult dependenta!
andicu,multumesc,a fost atat de frumos ca inca nici nu ne vine sa credem.eu din metro mi-am luat ceva pt sani din bumbac 100% ca un fel de bustiera,a fost aproxi 200 de mii.off eu nu ma pot obisnui cu ronii astia.
fetelor eu va las,seara nu prea stau pe net pt ca dragul meu sot toata ziua e la lucru si numai serile suntem si noi impreuna....
la toata lumea

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Heeey, Ioana, ce bine ca ne-ai scris. Naspa cu gauritul venelor, dar e pt o cauza nobila.
Am ID pe ambele, pe YM este anto_dumi ; pe MSN nu stiu decat ca e facut pe o adresa de email ovidiu.dumitrache@skynet.be .
Ma conectez aproape zilnic.

Luna, ptiu sa nu te deochi, ce burtica frumoasa. Sa porti cu placere panatalonii.

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Samadhi, am vazut acum pozele tale : ai o fetita superba! sa-ti traiasca! si tu esti asa tanara!!

Andicu 16+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor hai ca ma speriati cu burtica mea mare. Mama o tine una si buna ca sigur am gemeni ca a visat ea, cand am fost la doctor ca nu mai puteam de gretzuri cica sunt mai pronuntate la gemeni, soacra-mea mai sta ce sta mai baga un "ce-ar fi daca ar fi gemeni" acum ziceti si voi ca parca e cam mare burta. Daca va mai spun si ca am inceput sa simt vagi falfairi, miscari e clar ca ceva e aiurea (si fiind la a doua sarcina stiu cum se simte). Abia astept duminica dar poate pana atunci pune vreo burtica cu gemeni o poza sa vaz si eu la ce stadiu sunteti.

Alina eu sunt inebunita dupa Spania in special insule, numai acolo as sta. Am fost asta vara e superb. Am inchiriat masina si noi, am colindat Mallorca, daca ai timp poti intra in album la mine poate recunosti zonele. In plus imi plac ofertele All inclusive, mananci fara grija ca uiti sa platesti nota, copilu a avut suc inghetata la discretie non stop, plus refreshment pepene, ananas, sandvisuri prajituri intre mese, plus noi bautura tot ce dorim, club pentru copil, discoteca pentru pitici si spectacol pt adulti in fiecare seara. Ce mai nu am miscat un deget vacanta asta.

Ma bucur ca v-au placut blugii fetelor ,trebuie sa se gaseasca si ni Romania ca sunt de la Mothercare (daca isi ia cineva sa-mi spuna si mie cat a dat, eu aici am dat 30 lire, echivalentul la app 1 mil jumate). Au haine superbe la mothercare insa eu inca nu intru in toate ca sunt de burtici mai mari.

Ioana asa pateam si eu in Romania, ziceai ca sunt dependenta de droguri, toate venele sparte cand imi luau sange plus ca daca ma crezi mi-e mai frica de ace decat de nastere.

Fetelor cine vrea sa mai vb cu mine si pe mess ID-ul meu e alinacarmenpuiu (numele de fata). Adaugati-ma si pe mine si mai vb.

Va pup

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andicu deci gata m-ai imbolnavit cu Maldivele! Visul meu de o viata si era in plan daca nu venea bebe, acum iar mai am de asteptat...

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Luna, e adevarat, e de vis! pt noi a fost o experienta de 1 data in viata! e destul de scump si ma indoiesc ca o sa ne mai induram noi vreodata sa dam atatia bani! asa ca... visez la ce a fost si parca nu-mi vine a crede!
Si daca's gemeni, lasa, sanatosi sa fie! si noi vrem sa mai facem un bebe, si cum nu se poate decat prin FIV, chiar glumeam cu al meu sot, poate a2a oara sunt gemeni si ne facem cu 3 copii!

Eu va si va urez noapte buna, ca maine merg la "scarbici".
Of, nu stiu cum o sa dorm ca-mi simt burta ca un balon si mai si bolboroseste cateodata...e plina si nu vrea sa se goleasca .

Andicu 16+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Schimb capitolul

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Un nou capitol ne asteapta aici

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput