Mamici de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hehehe.iar discutatzi despre soacre? interesant subiect. si a mea are o javra de talie mare, maidanez, cu care doarme in pat si cu care cred ca ar manca si la masa. din fericire si multzumesc lui Dumnezeu, eu nu mai stau cu ea de un an. insa cat am stat acolo mi-a mancat zilele cu javra aia pe care io nu o suportam delok. si akum me super naspa sa ma duc pe acolo din cauza parului si mizeriei pe care o face cainele ala. chiar nu-i inteleg pe oamenii astia.............
lorinaoo , de fiecere data cand citesc ce scrii de soacrata, ma gandesc la tine si la cat de greu tre sa-ti fie, ca sunt patzita. stiu ce inseamna sa stai in casa cu dusmanu'.

salutare noilor venite iar celor care se plangeau de hemoroizi pot sa le dau un leac babesc cu care eu am scapat de 2 monstruletzi care mi faceau viata amara: alifie de tataneasa (se prepara din untura de porc cu radacina de tataneasa) la care se adauga frunze de zmeura si flori de musetzel. se topeste se strecoara se lasa sa se raceasca si cu alifia respectiva se trateaza local. sau cu miere zaharisita tot local. face minuni. va zic din proprie experienta.

+11

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna mamicilor

Bun venit noilor gravidute

Am reusit sa citesc din urma si zau ati scris de numa numa.

Poate sunt eu norocoasa(de data asta),dar vreau sa va zic ca eu nu ma pot opri din papat orice si la orice ora.cred ca atat na-m mancat in viata mea.rau mi sa facut de trei ori de cand sunt graviduta dar si atunci am stat o ora pe wc dupa care a trebuit sa pap din nou.Nu mai stiu ce sa pap.mi sa pus pata pe smantana si portocale.

In legatura cu suzeta luata de pe jos si alte faze deastea vreau sa va zic ca eu na-m lasat pe nimeni sa se atinga de bebe pana la vreo trei luni si nici dupa nu a putut nimeni sa o ia in brate ca urla din toate puterile.

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mihaelada, e nasol cu soacrele astea. Nici mie nu-mi plac cainii care lasa par intr-un apartament. Am noroc ca al meu nu naparleste. Il tund eu cam la 3 luni o data si daca stii cum sa-l "educi" e si mai placut. De ex al meu stie ca atunci cand vine de afara trebuie sa mearga la spalat pe labute si se duce singur in cada, stie ca nu trebuie sa umble la gunoi s.a.m.d.

Roxy la translucenta nucala, ca si la triplul test ti se indica un risc, deci nu e litera de lege ca bebe al tau va avea SD. Si faptul ca ti-a iesit sub limita alarmanta e un semn bun. Linisteste-te si fa-ti triplul test.

nasica de moflea burtica
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

otim nu stiu de ce lumea asta simte nevoia sa iti povesteasca despre nenorocirile altora vis-a-vis de momentele prin care treci. sunt patita cu asta. in loc sa se bucure si sa te felicite incep cu "vai de mine ce a patit X-uleasca".
singura metoda este sa iti inchizi literalmente urechile si sa nu ii mai asculti, sa incerci sa schimbi subiectul si sa ii rogi sa nu mai vorbeasca despre asa ceva in preajma ta ca nu asta ai tu nevoie sa auzi acum.
succes.

PRIVILEGE 12+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Si inca ceva....

Eu nu suport animalele in casa.Sora mea are un papagal dar il tine in balcon sau (iarna) pe hol.daca as vedea caine sau pisica la masa cred ca ma-s imbolnavi instantaneu.

Cat despre soacre eu am noroc de o soacra mai in varsta dar cu sufletul tanar.discut mai multe"prostioare" cu ea decat cu fisu.

Va pup dulce si ne mai auzim.

14+Anreea

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

acum am trimis si eu poze din luna de miere pe emailul comun.

alina 14+

Mergi la inceput

alina.a mi-ai facut o pofta de vacanta...

PRIVILEGE 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mie imi spui....
daca eram bine mergeam in februarie in austria. asa ramane sa mergem la anul cu piticul.

alina 14+

Mergi la inceput

si noi trebuia sa plecam de sarbatori la socri in Emirate, dar eu am avut alte preocupari

PRIVILEGE 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

bun venit noilor mamici!!! va doresc sarcina usoara si bblusi frumosi si sanatosi!!!

madalina_s, vad ca avem acelasi DPN si nastem amandoua la Elias.

problema pe care o aveti voi cu soacrele o am eu cu mama, care isi doreste foarte tare un nepot si este mai mult decat dornica sa ma ajute cu copilul si toate cele. are insa caine si nu vreau sa vina la copil dupa ce a spalat cainele si sa il ia pe bb in brate. am incercat sa bat apropouri subtile ca poate in primele luni, pana mai creste, ar fi bine sa ma ocup eu, dar nimic... ca doar n-o sa o tin departe de nepotul ei. nu stiu cum sa pun problema astfel incat sa nu o jignesc.

jadi, poti sa imi trimiti si mie parola de la mailul comun, te rog?

Iulia

12+

Mergi la inceput