Mamici de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Joujou si eu am avut sangerari foarte usoare pe la 9 saptamani. Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji... eu cand am pierdut acum cativa ani am avut dureri sfasiitoare de burta si hemoragie destul de mare... doar cate o pata mica de sange nu cred ca e motiv de ingrijorare.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Nikole, sotul meu a fost ata de entuziasmat ca sotul tau are sapca cu semnul de la mercends in una din poze~ masinuta sotului meu preferata~. Tu vorbesti japoneza?

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata burticute!
Nu am mai intrat de mult tare si vad ca ne inmultim pe zi ce trece! Sa dea Domnu sa fim cat mai multe si toate impreuna pana la sfarsit!
Nu am intrat pentru ca, din pacate, am trecut si trec prin aceleasi probleme ca si Nicole. Doar ca mult mai rau! A inceput acum vreo 3 saptamani, cu o durere insuportabila de ureche, gingie, ganglion pe partea dreapta! Am crezut initial ca e un curent, ca am racit si muream de ciuda si nervi ca tocmai acum mi s-a intamplat. Plus stirile de la tv ( nu stiu daca ati auzit. La Galati cazuri de morti de la viroze respiratorii). Nu ma intrebati cate leacuri babesti am incercat! Daca ma vedea cineva, jura ca sunt extraterestru! Un ciorap plin cu sare fierbinte pe masea si ureche. Un prosop plin cu cartof ras udat cu spirt pe gat, pentru ganglion legat cochet in jurul gatului! Sosete imbibate in otet in picioare ca aveam frisoane! O saptamana m-am chinuit asa. Nu puteam sa mananc ca nu puteam sa deschid gura iar sa inghit era un chin. Dupa o saptamana, am simtit cu limba un colt ascutit si fericita zic, fir-ar ea de masea! Incet, incet, durerea trecea si puteam sa mananc! Acum vreo 3 zile incepe sa ma doara partea stanga! Imi spun: Nuuuuuuuuuu, nu inca o data! Eh, era inca o data! Crestea maseaua din stanga! Acum, rontai ca iepurasii, numai cu dintii din fata si numai alimente pasate! Ma tot intrebam dc acum? Am 30 de ani, mai ies maselele acum? Si realizez, cred eu, ca de 2 luni tot iau vitamine si e posibil sa le fi priit la masele!
M-am lungit ca o zi de post si nu v-am spus ce era mai important. Ca bebe e bine, avem 13 saptamani si nu stim inca ce suntem
Bun venit noilor burticute si s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetele care au avut spoting maro al meu a tinut o luna aproape... dar trece si asta. nu efort,ff mult pozitia orizontala in pat,nu bai fierbinti,nu sex! se opresc.binenteles ca trebuie consultat ginecologul dar din proprie experienta scriu ca nu e draku' atat de negru! acum ma dau si eu rotunda ca numai voi stiti ce-mi tremurau genunchii cand am avut si eu pete maro....
pentru burticile noi venite noi am facu un pact mai de multishor: de aici nu pleaca nimeni! cine s-a inscris in hora,joaca pana la capat! ce spirituala sunt in dimineata asta....

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Amameda mii de multumiri.Nu stiu cum ai reusit asa repede sa dai de toate denumirile astea dar in sfarsit am inteles acum.
Eu am cautat doar denumirea respectiva nestiind celelalte denumiri si nu gasisem mare lucru.
M-am si inregistrat de site ul cu medicamente.

Exista ai aici dar sub alta denumire.Nu se da insa in sarcina pentru ca este de risc B.Occidentalii sunt mai lejeri ca noi.Aici am citit ca nici antihistaminice nu se recomanda.Mie totusi acum mi-e teama .Acum sunt in 12 saptamani.Poate o sa se mai amelioreze greata.O sa renunt de tot si la serviciu.
Oricum,cu primul copil pana la 12saptamani imi puseseradeja perfuzii de 2 ori pentru deshidratare.Acum nu, deci este mai bine.

Multumesc inca o data fetelor care m-au ajutat.

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna mamici cu burtici...am dat si eu cu greu de acest site..vreau sa intru si eu si nu stiu cum ,ajutati-mava rog

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

se pare ca am reusit sa intru,invat sa ma descurc,sper sa ma ajutati,eu sunt o burtica in 12 saptamani...mai avem un bebe de 15 luni...sanatate multa tuturor.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo fetelor !!!! La toate bine v-am gasit !

Juli_g - mie mi-au iesit pana acum 2 masele de minte, cele de jos, si mi-au fost scoase prin operatie ca nu mai puteam de durere. Am 29, si cele de sus nu mi-au iesit. Acum e intrebarea daca vor mai iesi sau nu??? Nu e musai, asa am citit, daca astea vin cand te astepti mai putin. Imi pare rau ca ai suferit asa de mult, mai ales cand esti insarcinata nu iti arde de asa ceva...... Esti oricum o mamica curajoasa sa treci cu greu peste toate nu e chiar usor. Bravo ! Si bine ca a trecut totul.

SIMO_AL_JAAFARI - e minunata imaginea care ti-ai creat-o dar stii ca eu am aici un camin in casa, e la curent dar se vad acele flacari chiar daca sunt artificiale, imaginea conteaza chiar daca e iluzorie. Oricum afara e frumos, mai ales copii se bucura, in special printesa mea care astepta cu sufletul la gura din decembrie sa vina zapada, si cand a vazut ca ninge, a zis ca vine iar Mos Craciun !!!!

CRISTINA - scuze ca ma pun peste NIKOLE, dar idea cu pictura vine de la mine, eu cred ca fiecare om e o pictura unicat. Mai ales aura este un colorit foarte frumos care merita sa fie vizualizat, si nu ma indoiesc ca ai un suflet batran, se vede asta chiar si pe o harta astrologica, dar acea batrana poate ca ti-a vazut aura. Gasesc ca e bine ca ai intalnit-o mai ales in momentele acelea grele, pentru ca exista putini oameni care pot intr-adevar sa dea ajutor in acele momente. Imi pare rau ca ai trecut prin asemenea probleme, dar ma bucur ca esti aici printre noi.

CARLA - te inteleg destul de bine pentru ca eu am aceiasi problema, daca nu ma crezi dute la www.oviart.com la galery si vezi poze cu mine, acele poze le-am facut in toamna 2005, si acum tot asa sunt neschimbata, am in toamna 30 si lumea ma crede de 20, stiu cum te simti la fel si eu, dar gasesc ca un om te cunoaste nu atunci cand te vede, ci cand vede ce nivel de evolutie ai, adica cum vorbesti, scrii, gandesti........ experienta vietii vorbeste, si nu imaginea care si-o creaza altii..... eu aveam 18 si majoritatea credeau ca sunt minora, fapt care ma facea furioasa, ca sa nu zic ca acum 4 ani, se uita una la mine in tren care avea si ea copil in carut, se da la aceiasi statie cu mine jos, si ma intreaba de departe ce varsta am !!!! Si ii spun 25, si holbeste niste ochi la mine ca si cum credea ca o mint, asta a fost impresia care am citit-o de pe figura ei. Asa ca, pentru mine nu mai conteaza ce gandesc altii. Nu ma pot ascunde de fata lumii. La fel cum un negru nu poate sa se ascunda si sa aiba complexe ca e asa, nu are ce face, asa s-a nascut si trebuie sa accepte. La fel si noi, e important sa ne acceptam asa cum suntem ca sa fie fizicul in armonie cu spiritul. Daca vrei poti sa-mi trimiti poze cu tine la privat, am vazut pe cele care le-ai trimis dar nu se vedea chipul tau, ca doar la un asa corp am vrut sa vad si cum arati, si nu am vazut nimic........

LUNA - ti-am trimis un mesaj la PM, am asteptat raspuns dar pentru ca nici NIKOLE nu l-a primit ma gandesc ca se intampla ceva anormal cu PM, nu stiu de ce si nici nu am cum sa-mi explic. Asa ca incearca tu daca vrei sa trimiti sa vedem daca merge....... Am vrut sa-ti mai zic ca semeni putin cu fosta cumnata care am avut-o. Sper ca iti e mai bine de la raceala, si eu de ieri seara mi s-a facut o voce de urs.......

9+ maine intram in sapt. 10 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

OAANA - bine ai venit !
Unele din fete pot sa te inscrie pe prima pagina, fi fara grija ca o vor face.
iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos !

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Samadhi, m-ai dat gata, acum chiar ca nu-mi mai arat fatza AI niste ochi superbi si parul e de vis, esti blonda natural? Bine ca vorbesti de corpul meu cand tu arati ca un manechin! Felicitari si fotografului, se vede ca e profesionist.

M-am uitat si eu printre pozele mele si am constatat cu surprindere ca nu prea am poze normale si decente, pentru ca majoritatea sunt facute la mare, in costum de baie, dar voi cauta printre cele putine de la nunta, poate gasesc ceva cu care sa nu-mi fie foarte rusine.

Nikole, multumesc pentru gandurile tale, si astazi mi-e destul de rau dar parca e putin mai bine ca ieri. Aaa, si am intrat in sapt. 18

Carla, 17+

Mergi la inceput