oscilococcinum - eficient in prevenirea virozelor?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

In nici un caz oscilo nu inlocuieste vaccinul antigripal. Exista si vaccin antigripal homeopat in a carui componenta intra si oscilo. Parerile medicilor sunt impartite si in homeopatie asa cum sunt impartite si in medicina (daca mergi la 3 dr vei avea 3 pareri diferite despre acelasi diagnostic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Eu cand dau un medicament mie, la sot,la copil mai intai fac forari adanci sa vad despre ce e vorba. acum o luna i-am dat fetii pt prima data si i-am dat augmentin direct. si l-am tampit de cap pe pediatru sa-mi spuna ce si cum si cum actioneaza, ce contine si reactii adverse. nici prin cap nu-mi trecea ca antibioticul rade tot ce poate, eu credeam ca omoara numai germenul cu pricina. am fost avizata ca in perioada urmatoare administrarii antib s-ar putea sa prinda orice virus. BINGO, la o luna imi facu viroza, in conditiile in care sotiorul iubit a facut vreo 6 pneomonii virale,si pana aici copilul meu nu s-a imbolnavit deloc.
Acu i-as da la sot si, scuzati-ma, kk numai sa nu-mi mai vina pe-acasa cu surprize. de aia ma si documentez cu oscilo si altele asemenea.

Martinica, eu una, cu umilele mele cunostiinte, stiu ca un virus cum e ala aviar ii al nabii de periculos. si daca solutia ar fi oscilo ca preventie nu s-ar mai omorai laboratoare din toata lumea sa faca un vaccin 100% eficient.care de fapt nu exista(o eficienta cat de cat o are TAMIFLU. Virusul gripar obisnuit are mutatii periodice, de aceea nici vaccinul antigripal nu e safe 100%, si periodic e refacut stocul in sensul ca se descopera mereu tulpini noi. nu e ca poliomielita , virus ce nu prezinta mutatii la modul obisnuit.

acum stau sa ma intreb cum anume poate actiona un extract de ficat de rata ca un antiviral.ar fi prea simplu si am descoperi leacul unor virusi incurabili(vezi virusul HANTA,EBOLA etc. denumirea compusului respectiv depaseste puterea mea de intelegere, deci nu ma bag.

eventual poate creste imunitatea,faci forme mai usoare si nu dai coltul. o sa vad dupa o perioada, ii fac o cura preventiva la sot, kit ca o sa ma sece rau la buzunar

Sunt curioasa cate mamici stiu exact ce contin aceste medicamente ,sau, ca sa nu sperie,REMEDII , care sunt posibilele interactiuni,etc atunci cand le administreaza bebelusilor.

Monica Elena, o sa caut sa-ti transmit linkurile unde scrie ca se poate inlocui vaccinul antigripal cu oscilococcinum

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinica spune:

E clar ca oscillococcinum nu poate inlocui vaccinul antigripal. Vaccinul pune organismul la treaba sa produca anticorpi si astfel sa nu mai faci boala respectiva. Asa cum sunt vaccinurile pentru hepatitaB, DTP si rujeola, rubeola, varicela si tot ce se mai face obligatoriu la copii.
Asta cu stimularea imunitatii este alta chestie. Iar Oscillococcinum nu stiu cum ar putea sa o stimuleze prin ficatul de gasca.
Eu una ii dau fetitei mele (si eu si sotul luam) Broncho-vaxom. Cate 10 zile pe luna, timp de 3 luni si nici unul nu avem nici o problema cu racelile, gripele, virozele si alte cele de infectii. Doctorita de familie ni l-a recomandat pentru fetita dupa ce iarna trecuta imi racea la fiecare 2 saptamani si tot lua antibiotic. Pana sa i-l dau am tot cautat pe net si tot ce am gasit acolo, inclusiv pe siteuri straine, m-a convins ca dr avea dreptate. Asta chiar stimuleaza imunitatea si argumentele sunt solide. Pe mine m-au convins. Vi-l recomand si voua.
Multa sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinica spune:

"Martinica, eu una, cu umilele mele cunostiinte, stiu ca un virus cum e ala aviar ii al nabii de periculos. si daca solutia ar fi oscilo ca preventie nu s-ar mai omorai laboratoare din toata lumea sa faca un vaccin 100% eficient."

Pt. Falviutza: cand tot ziceam de oscillo si de gripa aviara nu faceam propaganda pentru oscilo. Din contra, chiar ziceam ca nu am incredere in ceva ce e facut dintr-o gasca salbatica ce poate transmite virusul.

Mergi la inceput

flaviutza cu siguranta iti spun ca oscilo nu inlocuieste vaccinul antigripal categoric. In alta ordine d eidei eu una sunt super patita cu augmentinul pe care tu il lauzi. Mihnea al meu facuse la 11 luni o viroza si medicul ii dadea ptr prima data augmentin si in a saptea zi de tratament cu augmentin copilul face temp 39,8 si face bronsita acuta asa ca......noi asta am patit sub tratamentul cu augmentin si am ajuns sa luam zinnat ca sa ne facem bine. A fost singuar data cand Mihnea a fost bolnav. Si de atunci am trecut pe homeopate. Pot s aiti spun ca verisorul lui Mihnea mai mare cu o luna ca el(Mihnea are 1 an si 7 luni) a facut o pneumonie super urata diagnosticata prost d emedicul d efamilie si a ajuns la 3 luni de spitalizare cu perfuzii etc tot tacamul si in final mama lui a mers la homeopat si ai sa razi dar dupa 24 d eore in care ii administra pastilute homeopate din sfert in sfer d e ore si statea cu medicul homeopat in telefon mereu copilul s-a facut bine. Si avea temp 40. In cele 3 luni i se facusera perfuzabil cateva soiuri de antibiotice super puternice si nimica. Eu inclin s acred ca chinezii nu de prosti s etrateaza de mi d eani cu ierburi si remedii de acest gen.
Depinde de la copil la copil de medicamentele si remediile date. La nepotica mea de ex nu a functionat bronhovaxonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Monica, pai nu stiu cum ai inteles ca laud eu augmentinul....ca nu-l laud deloc. chiar am precizat ca dupa augmentin(l-am dat de nevoie) copilul mi-a luat viroza la numai o luna ...care copil pana atunci nu avea nimic,nu lua virozele ,gripele repetate ale lui taica-su!

nu sunt deloc fana augmentin.sau alte antibiotice, dar la nevoie nu ai ce face.

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am citit aici pe forum ca e apa de ploaie, ca orice medicament homeopat. (Apa de ploaie = fara nici un efct). Si sincer m-a cam convins.. Si m-am oprit sa ii dau lui bb (eu i-am dat anul trecut tot sezonul rece un fund de capacel lunea in fiecare saptamina, tot aici pe forum am citit ca ajunge un fund de capacel si ca nu trebuie un tub intreg, ca cica substanta activa ar fi continuta la fel).

Dar in noiembrie a facut pneumonie asa ca am reinceput sa ii dau. Poate fi apa de ploaie, dar daca nu e apa de ploaie atunci ce bine este. Ce am citit eu e ca substanta activa e foarte putina asa ca e mai probabil sa nu aiba nici un efect decit sa aiba efect negativ.

Topicul este:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81781

Oricum schemele complicate de tratament nu au sens, dupa parerea mea. Faceti cum scrie pe prospect.

Mentionez ca la mine personal nu a avut niciodata un efect pozitiv, eu am luat numai cind m-am imbolnavit si nu m-a vindecat niciodata.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

De cand a intrat in colectivitate baietelul meu de 4 ani a tot racit dar forme nu prea grave, a facut si otita seroasa si eu i-am dat diverse antibiotice(la recomandarea medicilor) si diverse siropuri de tuse, antialergice, si anume: augmentin, ceclodin, nurofen, panadol , euroseptol, mucosin, ketof, aerius,sinupret.
Pana intr-o zi cand am hotarat ca i-am dat prea multe chimicale si ar trebui sa abordez altfel problema.
Am inceput prin ai da Oscilloccoccinum o data pe saptamana,Imunomix dimineata(echinaceea + propolis) si l-am convins(cu greu) sa manance mai multe fructe si legume crude.I-am luat si oua de prepelita din care mananca doar galbenusul.Si efectele deja se vad.Nu a mai facut febra si o tuse pe care a luat-o de la gradi i-a trecut fara sa ii mai dau si altceva.
Iau si eu oscillo si desi am racit am facut o forma mult mai usoara decat alte dati.
Si sotul meu cand a racit s-a tratat doar cu oscillo , o doza la 6 ,ore si i-a trecut in doua zile.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Ok flaviutza este asa cum spui tu. Tu iti cunosti cel mai bine si copilul si barbatul si vei sti cu siguranta ce sa alegi ptr ei ca sa le fie bine.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karola spune:

Remediile homeopatice ar trebui sa fie personalizate pentru fiecare pacient in parte si de aceea Oscilo nu merge la toata lumea. Pe de alta parte nu protejeaza fata de infectiile bacteriene care pot complica virozele. La fetita mea nu s-a vazut nici o imbunatatire!

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput