Bucurii de sept - oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aaaaaa...Ignatica, nu mai spun nimic . Absolut tot ce voiam sa-ti spun au zis-o, deja, foarte bine Dorina si Sybille (mey...aveam si io chef sa scriu un ditamai mesaju' ).
Am fost intotdeauna de parere ca observatiile (chiar daca pe moment deranjeaza si dor ..si te inchizi in camera sa nu mai vezi sa nu mai auzi nimic)sunt constructive. Observatiile facute cu bun gust nu cele facute intr-un mod vulgar.
Tine cont ca sunt venite tot de la o mama. Cred ca te deranjau mai tare daca ti le facea cineva care n-are habar de "meseria" asta...dar se gaseste sa-ti dea sfaturi gratuite.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara si de la noi! Ultimele vesti: ieri lavaj la ochisor, dupa care secretia s-a diminuat considerabil, dar ne-a mai chemat si maine. Sper sa fie pentru ultima data!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alexxia, imi vine sa urlu cand aud de povesti d-astea de prin spitale... Am fost si eu cu fi-miu personajul rincipal intr-una, atunci cand a cazut de si-a facut juma de fatza varza, as povesti, dar nu vreau sa-mi mai aduc aminte. Sanatate Rutycai, cica primii doi ani in colectivitate is mai uratzi, apoi se usuca su cade. Cine care? Virusu'.

Ana, si ce tratament ati primit?

Gety, ma bucur pentru vestile bune!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Adameasca, pupici!
N-am reusit sa citesc din urma, dar am nimerit intr-un moment delicat: Ignatica vrea sa se retraga de la Bucurii. Si eu si Maria o rugam sa ramana si sa continuam noua odisee impreuna.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ignatica, si eu zic ca nu are sens sa parasesti forumul atat timp cat pana acum toate te-am sustinut cu sfaturi si cu o vorba buna.

Mergi la inceput

A fost dr. la noi, ne-a prescris Fe Haussman, fetita nu este racita si mi-a spus ca la 4 luni ar trebui sa aiba 6 kg. dar daca ajunge la 5.800 nu este rau. Deci n-am copil slab si asta ma bucura! Nu este racita, mi-a mai dat ceva pentru mucisori, in afara de Sterimar. Fontanela o are putin cam mare.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, ai lansat o invitatie, dar eu maine iar merg cu Maria la oftalmolog si s-ar putea sa raman in casa dupa aia. Protejez ochiul. Dar poate ne vedem cu alta ocazie.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eu atat am de spus: n-are nici o treaba Monica cu faptul ca este mama. Cred ca se intreaba acum cat trebuie sa mai stea pe-acolo si s-o lase pe dadaca. Si o mai si chinuie cu tenisi si blugi pe mititica

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Alexxia off. Te-ai gandit sa nu o mai duci la gradinita vreo luna- doua? Pana trec virozele astea nenorocite.

Ro-Ana rosul in gat e foarte pacatos, desi nu pare la prima vedere. Daca nu e tratat cum trebuie poate degenera in altele mai grave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am revenit..stiam io ca am uitat exact esentialul. Amarantina ti-a dat un sfat de la egal la egal...pt. ca nici pe ea nu o ajuta nimeni. Cand a fost David mic statea si fara sotz cu saptamanile (delegatiile). Acum are 2 pe cap...cu sotzul 3 ..care apare uneori tz de tot. Deci nu e o persoana cu 7 bone si ea sa stea prin coaforuri ziua si cafenele noaptea.
Na' ca am spus din casa ei... .
Am indraznit sa fac asta pt ca o cunosc ceva mai bine si mi-am permis...adica..chiar am avut tupeu ..sper sa nu o deranjeze.
Ignatica nu fii suparata pe ea ca nu a vrut sa fie rautacioasa sau sa se creada superioara tie in vreun fel. A fost doar un sfat...poate a parut mai dur, dar nu astea au fost intentiile.

Amarantina...de bunavoie si nesilita de nimeni ma iei de avocat ?

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput