Bucurii de sept - oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Asa cum a zis si LEXI cred ca ar fi bine sa ne oprim aici cu disputa pe marginea acestei teme pana nu reusim sa transformam un subiect in care mamicile se sprijina,in unul in care isi scot ochii.Exista un subiect special pt. dispute asa ca ar trebui sa postati acolo continuarea subiectului daca credeti ca mai e ceva de adaugat la ce s-a spus pana acum.
ELOISE si eu am patit asa si asa cum a spus si PUFY l-am pus pe pitic sa suga din sanul cu pricina pana a reusit sa desfunde canalul.
Am uitat sa va spun ca am primit si eu banii,aproape 23 de mil.Asa ca le-am pus deja gand rau:scaun de masina (9-18kg.),scaunel pt. masa si dulap pt. camera lui Andrei.Asa ca se vor duce la fel de repede cum au venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ELOISE in cazul in care nici bebe si nici pompa nu reusesc sa desfunde canalul,pune-l pe tati la treaba.Eu asa am facut si a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cri sa-i folositi sanatosi!(banii adik....si ce luati cu ei)

Lilina Try a fost prima mamica de bucurie care ne-a parasit.....speram sa nu se mai intample....

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Cri sa-i folositi sanatosi!(banii adik....si ce luati cu ei)

Lilina Try a fost prima mamica de bucurie care ne-a parasit.....speram sa nu se mai intample....

Eu

merci
eu nu prea stateam pe forum la inceput
am si avut ceva probleme...si stateam mai mult in pat

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, exact asa un pepene are si fii-mea dar la ea nu pre are succes.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Andra, multa sanatate si sa-ti treaca repede problemuta!

Wow Cri, 23 milioane? Eu mi-am verificat cardul si mi-au intrat doar 760 lei...stau si ma intreb diferenta de 40 lei unde e? Si-o ia banca drept comision?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

...multumim de aprecieri la adresa minunii mele! la noi dureaza baia o ora! bineinteles ca ii incalzesc apa intre timp! prima jumatate sta in suport si il spal pe cap, iar el da din maini si din picoare, iar cealalta jumatate il tin in fund si pe burta in baie pe partea cu plasticul acela antiderapant!ne chinuim sa prindem cu manutele jucariile pe care bineinteles ca apoi le ducem la guritza! sapuneala finala e inainte sa-l scot!
si daca tot suntem la capitolul laudat, ne da un dintisor! nu stiam ce are copilul de acum rade, acum plange si numai cu manutza in gura statea! dar nu isi sugea degetul, ci baga cate doua si le tot plimba prin gura! asa ca mi-am bagat degetul si am simtit efectiv un coltisor! l-am chemat pe sot cu lanterna si am vazut pe gingie un punctisor alb, in fatza jos, cel din dreapta!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Beatrix felicitari pentru primul dintzuc!Sa fie fara dureri!Cred ca e primul dintisor iesit efectiv de la bucurii!

Nu mai are nici o bucurie dintisori????(Lexi, Ignatica?)

Lilina si noi avem pepene ca al vostru....dar nu e prea interesat de el

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Lilina, exact asa un pepene are si fii-mea dar la ea nu pre are succes.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

eu cum l-am cumparat, l-am spalat bine si i l-am bagat in gura
si fraieru' a deschis gura, s-a strambat, apoi a inceput sa suga la el
dupa care i-a trecut curiozitatea
mai incercam cand o sa inceapa sa-l doara gingiile

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

despre ce pepene vb, ca am cautat prin poze si n-am gasit?

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput