Bucurii de sept - oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise n-am reusit sa pun povestile alea pe mailul comun, am incercat de mai multe ori si nu-mi da voie. Poate ti le trimit pe mess.

Ignatica iti inteleg perfect supararea, dar nu vreau sa stiu ca nu mai postezi alaturi de noi. Eu asteptam cu interes postarile tale si as fi dezamagita daca ai lua hotararea asta. Numai cine nu a patit nu te intelege, stii ca si eu am patit-o si am citit ca 90% din copii cad din pat macar o data. Nu poti sta non-stop cu ei, si de multe ori cad de fata cu noi, la noi s-a intamplat noaptea, nu-l mai luasem langa mine in pat de la 2 luni si nu se rostogolea inca... si se poate intampla oricui si oricata grija crezi ca ai, copiii te surprind mereu...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mai fetelor sunteti de "coma"!

Cred ca suntem cea mai tare "gashka" de mamici de pe forum!

Traiasca toate mamicile bucuriilor de septembrie-octombrie impreuna cu puiutii lor!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ignaticaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!?

Susa sotului tau....pentru ieri!Frumos rau cadoul tau!

Am si eu o intrebare pentru toate mamicile: voi ati auzit vreodata de copii care nu au cazut deloc pana nu au inceput sa umble singurei???????
Ca eu nu!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor! Nu am mai postat de mult la acest subiect, dar sa stiti ca va citesc de cate ori apuc.
As avea si eu cateva intrebari si poate imi raspundeti voi, nu mai am rabdare pana saptamana viitoare pana mergem la dr. Cu toate ca sunt la al treilea copil constat ca toti sunt diferiti si nu stiu ce sa fac. Alexandru, cel mic este alimentat exclusiv la san si vreau sa va spun ca are un program tare dubios. Acum mananca ziua cam la 3,5-4 h, dar doarme tare putin, cam 30 de minute, dar destul de des, cam la 2 ore. Iar seara, pe la 20,30 ii fac baie, pe la 21 mananca si adoarme tare greu, cateodata este nevoie si de 2 h pana adoarme. Atipeste iar apoi, dupa 15-20 min. se trezeste si vrea in brate, unde adoarme din noi. Si uite asa ne prinde ora 23 pana adoarme dus. Si mai nou se trezeste noaptea si plange si foarte greu il linistim, daca i-as da sa pape s-ar linisti, dar nu vreau sa-i dau asa des, in schimb mai mult de ora 3 nu il pot tine sa nu pape. Papa ceva si adoarme la loc, dar alta data se trezeste si are pretentia sa ma plimb cu el. Ideea este ca inainte, cand era mai mic dormea mai bine; m-am gandit ca poate ii dau dintii, dar nu se vede nimic cu toate ca saliveaza destul. M-am gandit ca poate nici nu se mai satura, am luat lapte pref, dar nu vrea sub nici o forma (poate nu accepta pt. ca nu are suzeta). De gras este gras, acum nu mai stiu cum a pus, dar pana la 2 luni a pus 2,8 kg. In afara de lapte de la mine nu ii dau nimic, pediatra noastra mi-a spus ca pana pe la 6 luni sa nu ii dau nimic daca papa exclusiv de la mine. Poate imi veti da voi vre-un sfat, ca ma cam dispera aceasta situatie si as dorii si eu sa dorm macar o noapre linistita.
Va doresc multa sanatate, sa cresteti mari si frumosi si ... ne mai auzim.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Cu cazutul sunt si eu speriata rau sa nu-l scap ... mai ales cand trece de la mine din bratze la altcineva, daca actinea nu e bine sincronizata. Eu nu l-am lasat niciodata nesupravegheat nici pe pat, nici pe masutza de infashat, niciunde. Daca nu e la mine in bratze e ori la el in patutz, ori in coshuletz ori in fotoliul lui in care e atashat. Dar imi inchipui ce va fi cand va invatza sa mearga si sa se catzere, acolo clar ca nu mai putem controla nimic.

Pe mine ma mai obsedeaza sa nu se innece cu ceva ... si tocmai am vazut la stiri un bebelush care s-a innecat int imp ce mamica lui ii dadea nurofen siropel ... si a murit pt ca a ajuns salvarea prea tarziu ... mi se pare groaznic !!! Doamne fereste de asa un necaz ! :-(

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Pufy eu nu am auzit dar hai sa nu o punem la zid acum nici pe Simona ca a avut "tupeul" sa scrie un asemenea mesaj avertisment pentru mamici. Acest lucru se poate intampla oricui (sa cada copilul din pat)si mie mi se poate intampla si prietenei mele i s-a intamplat o data....dar eu una am luat-o ca pe o atentionare si pe cuvant daca nu de aseara is mai atenta unde pun copilul.

Si Simona a subliniat in mesajul ei ca nu se refera la copii care deja incearca sa umble in picioare.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

MEXXA sa ai parte de nunta pe care ai visat-o!Si mie imi place a doua rochie mai mult.
SIMOKY e un frumos piticul tau;imi place tare mult cum ii sta in costumasul verde cu albastru;de unde l-ai luat?Eu de cand nu mai imi cumpar mie de imbracat din cauza de gabarit depasit,investesc in hainutele lui Andrei.
AMARANTINA super miscareata frumusetea ta.
IGNATICA poti sa-i dai banana+mar;eu asta ii dau lui Andrei,de fapt e borcanel de la Hipp cu banana+mar+piersica.

Spre bucuria mea Andrei si-a revenit ft. bine cu greutatea,a luat in ultima sapt. 500g asa ca are acum 8kg.Era bietul meu pui tare infometat,daca in 3 sapt. slabise 200g;bine ca am din nou laptic pt. ca de formula si cerealele nici nu vrea sa auda.
Revin dupa ce ajung la zi cu cititul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza-

Offff, ce mi-e drag cand vad ca rarim randurile. Ignatica,ai toata admiratia mea pt curajul si puterea de care ai da dovada pe parcursul acestor luni! Multumim pt prima Bucurie si multumim pt 'Bucurii de sept-oct'!

Si eu sunt panicata rau cu inecatul! Al meu se ineaca si acum cu ceai sau apa! Am auzit ca cel mai rau se ineaca bebelushii cu siropuri, de ce nu le dizolva in apa sau in ceai?

Am vrut sa mai spun ceva dar nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by Vauva
Pufy eu nu am auzit dar hai sa nu o punem la zid acum nici pe Simona ca a avut "tupeul" sa scrie un asemenea mesaj avertisment pentru mamici. Acest lucru se poate intampla oricui (sa cada copilul din pat)si mie mi se poate intampla si prietenei mele i s-a intamplat o data....dar eu una am luat-o ca pe o atentionare si pe cuvant daca nu de aseara is mai atenta unde pun copilul.

Si Simona a subliniat in mesajul ei ca nu se refera la copii care deja incearca sa umble in picioare.

POZE

Nu am pus si nici nu pun pe nimeni la zid, fiindca nu sunt cea "fara de greseala" sa-mi permit a arata pe altii cu degetul!
Ce ziceam eu e ca nu am auzit de copii care sa nu fi cazut pana la varsta la care au inceput sa mearga singurei....
Si hai acum sa fim sincere: cate dintre noi pot sa fie atente 100% din timp la copil?Accidente de genul astora(cazaturile) se intampla intr-o fractiune de secunda....

Miha bine ai revenit!Cum te descurci cu toti 3?Cum se inteleg piticii?Nu stiu ce sa zic de pitic....poate il necajesc dintii....ai incercat sa-i dai in vreo seara ceva analgezic(ex. panadol Baby) sa vezi dc nu cumva doarme mai bine(dc se linisteste de la el inseamna ca il durea ceva...)?

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sa va mai spun ca azi doar s-a uitat la ochisor, i l-a spalat o asistenta si ne-a chemat si luni? Cred ca se astepta majoritatea mamicilor. Mai are mucisori si se poate infecta canalul cat lucreaza la el.
Gripo si Mexxa, eu chiar am fost in sitatia asta, ca nu puteam face o baie ca ccc cand ma bagam in cada incepea sa planga Maria de n-o putea linisti nimic si trebuia sa ies imediat sa o linistesc cu tzatza. Acum s-a facut fata mare. Cand mai incepe sa se smiorcaie ii spun ca o marit si sa o diversifice barbatu-su'.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput