Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 7
Bombonicaaaa spune:
Seara' gagici
Ma eu nu am inspiratzie la scris dar ma bag si eu inseama pe aici
Maraki mi-am luat si cartea recordurilor si chiar am cautat sa vad daca o gasesc pe Adriana Iliescu , adevarul ca e super naspa in poza aia
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Denisam spune:
Acina- saru'mina de oferta , o sa retzinem.
Moni- si eu eram la fel cu papa, de coma si acasa mi-a dat bunica cu lingura supa pina la 8 ani
ANAS SI ASTERY- mai scrietzi si pe aici, lasatzi mess-ul sau mai rugatzi-i pe sotzi sa va mai lase la "laptop-uri" macar 10 min-va rugam frumos, noi secat din schimbul 3!
Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Denisa Mie tot nu-mi vine sa cred ca esti deja in 16 sapt!!!
Pune mana si mananca sanatos. Nu trebuie neaparat sa iei in greutate, dar mananca suficient si sanatos.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
anasebe spune:
Na ca aparu si Bombo!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Bombonicaaaa spune:
Pai daca tot se vorbea de vremuri trecute
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
MARAKI da' ce cautai in librarie? Si mai ales la orizontala ?
DENISA in momentul asta pap ciocolata.Am mai mancat azi asa: una cana lapte,la birou:un sandvish cu cascaval,bacon si castravete,2 buc. curmale,una buc. cafea,3/4 pizza,una buc. cafea facuta de pe zatz (am zis ca nu mai beau atata,de aia),ir 3/4 din pizza,pe urma acasa supa de cartofi,iar una buc. mica de pizza (ce-a ramas de Ghitza) si ciocolata.Si un pahar de suc de pere.Si o sa mai beau lapte.Cam putin am mancat azi ... dar recuperez eu in alta zi.Si am 53 de kg inca.Nu urc deloc
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Denisam spune:
ANAS- pai eu pap, la 2 ore rontzai ceva, rarma prinde 3h nemincata- doar ca am luat maxim 1.5 kg, nu ca ma supar ca stiu ca o sa explodez in curand ca dimensiunisi v atreb sa anuntz laslujba.
BOMBO-pupicei si eu sunt de acord cu poza aia ciudata-ce face Jasy? -uite ai ce scrie acuma!
Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
Seara' gagici
Ma eu nu am inspiratzie la scris dar ma bag si eu inseama pe aici
Maraki mi-am luat si cartea recordurilor si chiar am cautat sa vad daca o gasesc pe Adriana Iliescu , adevarul ca e super naspa in poza aia
POZE
Bombo pai ai vazut si tu la protv internat. ca asa arata ea...e plina de riduri....mie imi face placere sa o ascult ca este o femeie culta.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
acina spune:
Moni aia cu farfuria o tin minte si eu , pe mine ma obligau sa mananc zarzavaturile si nu-mi placeau deloc
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
doina_laila spune:
LA MULTI ANI, CARLA MARIA LA IMPLINIREA UNUI ANISOR!
SANATATE SI FERICIRE!
Alina Mattei poate ne mai povestesti de mica spiridusa!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)