Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Diana a adormit acum jumatate de ora, eu ma bag la serialul meu preferat in curand..dupa o baie.
Azaz, am vazut un filmuletz cu Maria, e tare scumpa , am vazut si pozele, are un par frumos si bogat, imi place ca ii poti prinde bretonelul. Diana are un par slab, dar am sperante, ca si eu si tata-su avem par destul.
Moni, i-am vazut dintii...frumos zambeste, bine ai zis ca e reclama la Colgate!
La Diana ii ies acum dintii pe banda rulanta, noroc ca m-am gandit la calciul asta..i-a iesit incisivul central dreapta si un coltisor de la incisivul lateral stanga..probabil ca in 2 zile il avem si pe al doilea central. Asa aiurea sa-i iasa dintii, n-am mai vazut..
Ma duc la baitza, azi am avut o zi plina, dar nu vrea sa uit sa o felicit pe Florininisi sa-i urez o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!!
LA MULTI ANI SI FRUMOASEI CARLA MARIA!! SANATATE, FERICIRE SI MULT NOROC IN VIATA SA AI!!
Va las acum, intru maine. O noapte buna sa aveti!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana se culca intre 21,30 si 24 Si se trezeste intre 7 si 10 (asta cu ora 10 mai nou,de doua ori a dormit asa saptamana asta si doar cu tata-su,ca in WE se trezeste las 7-8 )
Am pus 2 filmuletze de azi cu boscorodeli.La ora asta striga si mai tare si lalaie: are energie ca a papat cereale d-alea bune si amestecate cu 2 iaurtzele
Nu pare sa ii fie inca somn

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- astept poze de la marea intalnire si te rog pupa-l pe mario si pe Irina din partea noastra, ok?
Moni-super fain zimbeste Dia-pupici!
Azaz-faine si filmuletzele voastre-dulcica foc printzesa!
Mirela- ai vrut sa zici ca Dani doarme de la 20 seara la cat dimineatza?
Merg si eu sa lucru ca is cam terminata si am o groaza.

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irinel mersi.
March ce fain. sa faceti poze multe, asa-l mai vedem si noi pe Mario. Cred ca se vor intelege super, si cine stie, poate se infiripa o noua idila, daca tot e un don juan singurel.

La filmulete ma uit imediat.

A venit mama cu daniela, iar marco e in culmea fericirii. ce face cu Dani, cum se alearga unu pe altul n-am mai vazut asa ceva.
Nici nu le-am lipsit ca am fost la cumparaturi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,doarme pana la 8.00-8.30 dimineata si mai doarme apoi ziua intre 12.00 si 13.30.,max 14.00 si gata.
ANAS,si eu am trimis pplicul ieri si cu dedicatie speciala pt tine
TOANCA,am uitat sa-ti spun ieri ca si dani la fel mananca numai blenduit desi a inceput sa roada biscuiti...
IOANA,tre sa fie tare delicioasa reteta cu paste care ai facut-o,dar o blenduiesti sau o papa asa?
AZAZA SI ALINAMATEI,TARE MULT MA BUCUR SA AUZIM VESTI DE LA VOI,SPER SA INTRATI MAI DES DE ACUM.LA FETITZE
BOMBO,deci stai in umbra,zici ca n-ai inspiratie...pai zi si tu de nora mea,pupe soacra pe ea de demolatoare mica.pai lasa fata sa exploreze
MONI,si tie vroiam sa-ti zic la fel,lasa pitica sa exploreze,asa isi dezvolta simturile
RALI,maine poimaine te aud si pe tine ca vine barza aia buclucasa
BUMBITA,sebi bea din canitza deja,ca dani i-am dat azi si statea cu gura deschisa ,nu stia cum sa bea.apoi a inceput sa lipaie ca un catzelus...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

a cazut netu si credeam ca inebunesc.Am terminat de spalat vasele si cred ca daca nu isi revenea ma apucam de sters si geamurile. Nu mai puteam de draci.Ca doar o data sunt si eu cat de cat odihnita si cu mult cherf de stat pe net si hop a cazut

mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA acum ma uitam la Marco ce mai manevreaza el aspiratorul ala,ba il mai si opreste
Mi-am adus aminte ca mi-a zis mami ca in timp ce ea spala vasele in buctrie,Diana a aparut cu ... un lighean de plastic plin cu hainele ei puse pentru spalat,adus taman din baie Pe urma i-a adus si peria de WC
DENISA sa ne zici cum a fost Emma a doua zi la gradi.Ai dus-o si azi,nu?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

e un frig aici si un vant,cred ca la trimis MARAKI din germania...si asa ca stau cu dani in casa si ne plictisim de moarte,mai ales ca tre sa tin liniste ca doarme iulian

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Gata, tortul Andreei e facut, mai am antreurile dar mare parte din ele le fac maine dimineata. Acum trec la curatenie putin si maine sarbatorim.
Azaz frumusica foc spiridusa ta cu ursul. O sa ma uit si la filmulete imediat.
Florinini felicitari si pupici la samburel!!!!
Bumbita, Denisa pupici si la samburei vostri. Va doresc o sarcina usoara.
Bumbita spre rusinea mea si eu inca o mai alaptez pe bulina mea. Incerc si eu saptamana asta sa o intarc dar dimineata cand se trezeste vine in pat cu noi si cere asa de gales Bubu(san) Si eu cedez imediat, offf... Sper sa imi iau inima in dinti si sa zic gata nu mai este bubu. Pupici lui Sebi tau care este cumintel si nu cere.
Denisa felicitari pentru prima zi de gradinita. Noi cred ca la anul o sa mergem.

Diana si Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor] Eu iaeri am fost toata ziua pe drumuri. Tipa de la directia muncii mi-a zis ca daca imi intru deja banii de alocatie in cont nu mai trebuia sa duc extras de cont
Florini !!! Felicitari si sarcina usoara, tare ma emotionez cand vad ca se inmultesc randul gravidutelor.
Ioana,
Nu am apucat sa citesc ultimele pagini,a m citit azi la pranz da n-am mai apucat sa scriu, am fost la vaccin, am facut Pentaximul. Am fost si la cursul de franceza azi si ma durea capul ca naiba ca aseara am fost la fratele meu si ne-am uitat la 7 episode de LOST pana la 1,30 noapte.
Giova raportez 12500 gr si 83-84 cm( asa a zis asistenta trece 84)
Cred ca saptamana viitoare vom sta in CLuj ne tot schimbam locatia. I-am pus un supozitor dar cred ca dupa ce sunete aud nu-i prea bine de el.Fug la bb revin daca rezolv repede si se culca bb.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput