despre fluor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bic, daca e bun fluorul de ce din ce in ce mai multe orase au renuntat la el? Vad ca e o campanie de excludere a lui si au aparut in mai multe rinduri articole cum ca nu ar fi tocmai bun.
Ce te-a determinat sa dai totusi supliment cu fluor?
Nu mai stii ce e bun. Eu ca sa fiu sigura il evit.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Bic
Ba s-avem pardon asta nu e adevarat deloc. In mai multe orase super liberale, cum e si orasul in care stau eu, populatia a votat excluderea florului din apa.
Eu personal, dupa multa cercetare, am ales sa-i dau copilului supliment cu fluor avind in vedere genetica extrem de proasta cu care vine. Am inceput de la 1 an si nu de la sase luni tocmai pentru ca mi-a fost foarte greu sama hotarasc.

Bic, , suntem pe aceeasi lungime de unda. Si noi ne-mpacam bine cu fluorul tinand cont ca este un oligoelement iar apele si solul din Romania sunt deficitare.
In plus, populatia din unele orase din State mai voteaza uneori si tampenii, precum interzicerea predarii in scoli a teoriei evolutioniste. Prea mult liberalism dauneaza uneori sanatatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

sa ne fie cu iertare dar in romania sunt la moda medicamentele / pilulele - de tot felul: supliment alimentar, imunizant, medicament propriu ziu si tot asa. De la acidul folic luat in timpul sarcinii (dezvolta "inteligenta copilului", imunizante pentru copil: este bolnav copilul sau nu - se dau preventiv un pumn de medicamente - sa il protejeze... De la primul stranut al copilului ii dam iar alte medicamente incat se ajunge incat atunci cand scoti copilul afara raceste instant!!! pana la celebrul zymaflour - de care am auzit tot de la cineva in ro. Mi-am intrebat o prietena de aici - cu doi copii (cel mare de 5 ani) si am intrebat-o daca pediatrul ei i-a zis ceva de acest medicament de care mie pediatrul nu mi-a mentionat cum ca este atat de miracolos, protejeaza dintii dar tb luat continuu, zilnic, timp de 14 ani!!! Da, i-l recomandase un pediatru roman - pediatru pe care l-a schimbat (s-a mutat) iar noul pediatru nu i-a zis de asa ceva. Aici nu este vorba de apa care contine sau nu flour ci de mentalitatea fiecaruia.
De acord cu Anuska - eu merg pe acelasi principiu - prefer sa ii dau copilului toate aceste lucruri pe cale naturala din fructe si legume - si flourul si vitamina C pt imunizare si tot restul si am grija sa il invat constiincios igiena dentara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by roxi2004
sa ne fie cu iertare dar in romania sunt la moda medicamentele / pilulele - de tot felul: supliment alimentar, imunizant, medicament propriu ziu si tot asa. De la acidul folic luat in timpul sarcinii (dezvolta "inteligenta copilului", imunizante pentru copil: este bolnav copilul sau nu - se dau preventiv un pumn de medicamente - sa il protejeze... De la primul stranut al copilului ii dam iar alte medicamente incat se ajunge incat atunci cand scoti copilul afara raceste instant!!! pana la celebrul zymaflour - de care am auzit tot de la cineva in ro. Mi-am intrebat o prietena de aici - cu doi copii (cel mare de 5 ani) si am intrebat-o daca pediatrul ei i-a zis ceva de acest medicament de care mie pediatrul nu mi-a mentionat cum ca este atat de miracolos, protejeaza dintii dar tb luat continuu, zilnic, timp de 14 ani!!! Da, i-l recomandase un pediatru roman - pediatru pe care l-a schimbat (s-a mutat) iar noul pediatru nu i-a zis de asa ceva. Aici nu este vorba de apa care contine sau nu flour ci de mentalitatea fiecaruia.
De acord cu Anuska - eu merg pe acelasi principiu - prefer sa ii dau copilului toate aceste lucruri pe cale naturala din fructe si legume -si flourul si vitamina C pt imunizare si tot restul si am grija sa il invat constiincios igiena dentara.

Sa ne fie cu iertare dar acidul folic este absolut necesar si in plus recomandat de OMS. Spina bifida iti spune ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu astept in continuare sursa articolului.

Ce alimente contin fluor? (in afara de apa fluorurata)?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by aschiutza
Si inca un punct: eu nu am incredere in tot ce umbla pe internet. Uneori e suficient sa traduca unul aiurea un articol (vezi ciclul Krebs al acidului citric in organism, a fost tradus cuvint cu cuvint, fara sa se stie ca aici "Krebs" nu trebuie tradus, ca e numele descoperitorului. daca il traduci inseamna cancer). Apoi de la un articol preia toata lumea gogomania mai departe, si uite asa se raspindeste ceva gresit prin tot internetul.

Ca aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=93068

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

In sfirsit! Sper ca articolul asta le va determina pe mamici sa nu mai dea acele suplimente cu fluor.
Interesant articol, multumesc.

Ramona,
(Am vazut ca locuiesti in Statele Unite)Iti recomand cartea "The Fluoride Deception" de Christopher Bryson, ai sa gasesti foarte multe informatii interesante in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Jazz, o caut.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am gasit si sursa:

http://www.armonianaturii.ro/www/index.html/articles%7CdisplayArticle?id=728

si in engleza:

http://www.informationliberation.com/index.php?id=14949

Am apucat sa-i dau lui Bogdan fluor, asa ca voi continua.
Eu ramin la parerea ca daca nu faci exces, nu-s probleme, dar daca ar mai fi inca o data, nu i-as mai da, dar in nici un caz din cauza a ce scrie in acest articol.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Daca s-a inceput administrarea flourului cu 3 saptamani in urma la un copil de 1 an...se poate opri fara probleme sau este prea tarziu ??

Multumesc

Mergi la inceput