PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 6 lunisoare

Andreas, baietelul lui angelli[

?, fetita lui Shihana

Maria Alexia, fetita lui lili

- pt 5 lunisoare

Maria Alexandrina, fetita lui oona

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Maria Alexia, Andreas, Maria Alexandrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mamidestefan onorez si eu invitatia la cafelutza alaturi de-o felioara de tort! Mmmmmm...delicious!
Consi cred ca n-ai facut publica poza. Treci la treaba si rezolva problema ca de-abia astept sa-mi arunc ochii la Luk cel contorsionist!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

mamidestefan, m-ai omorat cu tortul ala... O reteta ceva...eventual cu multe multe indicatii. ( eu inca cumpar toate torturile...si tare as vrea sa ma risc si eu sa fac...macar o data). Am luat si eu ieri capsule cu ulei de somon, sar'na de pont!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Si eu cumparam ..mai ales cind munceam pina noaptea tirziu si chiar si in week-end...dar am fost o mare amatoare de torturi facute in casa ...cind ma mai invredniceam cumparam blat si faceam doar crema ...dar diplomatul era o corvoada ..aveam o mare problema si emotie cu gelatina...dar tot internetul ..
bata-l vina ..m-a salvat ..iti dau link-ul (copii rindul de mai jos si scoti pauza de la cu linar)
http://www.cu linar.ro/forum/index.php?showtopic=6841
Citeste tot subiectul ..in afara de reteta propriu-zisa..mai sunt si alte ponturi pe acolo.

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)
ALBUM DE BEBELUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Babee si Robert refuza ceaiul, dar mai ales apa. Eu ii mai dau cu lgt si asa il mai accepta. pt papusica ta

larissa, alina felicitari pt dintoci.

andreea daca tati a auzit atunci felicitari pt "mama"

adelapop nici eu nu cred ca e bine sa-l lasi 3 ore si apoi sa il dai, eu il mai bagam imediat la frigider cand il refuza si apoi il incalzeam. Cat despre programpatim acelasi lucru de 3 zile , Robert adoarme in timp ce mananca pe la 10 si cum il pun in pat face niste ochi mari si incepe sa dea din piciore, parca este dimineata si e foarte odihnit... Si eu sper sa fie doar o perioada.

elyia sanatate multa puiutului si felicitari pt dintisor

mamidestefan mai dar ce ai fost la bucatarie. Cat timp ti-a luat sa faci minunatia aia? si... da da-ne si noua reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Am sa felicit sarbatoritii zilei :

LA MULTE LUNITE ..
sarbatoritilor zilei de 28 ianuarie ...
Andreas,baietelul lui angelli
????,fetita lui Shihana
Maria Alexia,fetita lui lili
Maria Alexandrina,fetita lui oona

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)
ALBUM DE BEBELUS

Mergi la inceput

Andreas, baietelul lui angelli
?, fetita lui Shihana
Maria Alexia, fetita lui lili
Maria Alexandrina, fetita lui oona

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna dimineata!
multumim pt urarile de dintzoc! pup fetele!
fetelor care aveti bebici dintzosi, la cat timp da si cel de-al doilea? mie mi se pare ca o cam roade cel de-al doilea dinte? e posibil asa repede?

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Buna dimineata la in

La multi ani piticilor sarbatoriti astazi!!!!

Mamidestefan ce reaaaaaaaa esti....pei noi numa ce ne vaicaream ca nu slabim si tu vii cu minunatia???

Andreea felicitari pentru "Mama"
Elyia pupam puiutul bolnavior

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina2006

fetelor care aveti bebici dintzosi, la cat timp da si cel de-al doilea? mie mi se pare ca o cam roade cel de-al doilea dinte? e posibil asa repede?

Pai, la noi au venit la interval de 3 saptamani. Primul la 4 luni si 2 zile si al doilea la 4 luni si 3 saptamani. La cateva zile dupa aparitia celui de-al doilea am remarcat umflarea gingiei de sus. Inca nu s-au ivit dintzocii numarul 3, respectiv 4. Acum are 5 luni 1 saptamna si 3 zile si asteptam rabdatoare. Foarte rabdatoare.

Mergi la inceput