PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Dragi mamici de piersicutze, va rog mult ca de fiecare data cand piersicutzele noastre dragi inregistreaza cate o performanta sa specificati de ex. "pentru listuta: 1 dinte la 5 luni". Sper sa nu va suparati, dar asa cred ca este mai usor sa ne organizam mai bine, sa evitam greselile. Fiecare progres al piersicutzelor trebuie marcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Cu scuzele de rigoare, voi felicita azi sarbatoritii de ieri!

7 luni
RALUCA

5 luni
ANTONIA NICOLE
CHRISTIAN ALEXANDER

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

romaniaau, dandana, babee, Taty bine ati revenit!
Eugcem mai are febra Nicolae? Astept vesti!
Mamaluidavid ai descoperit cauza alergiei Patriciei? pentru fetele bolnavioare!
Katik, Lushk, Save inca o data muuuulta sanatate si cat mai putine vizite la Luati de-aici niste remedii virtuale pentru nemernicii de virusi si bacterii
Ramoon si Clara transpira mult la cap. Se intampla atunci cand suge sau doarme. La noi sigur nu-i de la caldura, fiindca o tin doar cu bluzita si Pampers prin casa. Am intrebat pediatra noastra de pana acum si nu mi-a dat nici un raspuns... Saptamana viitoare merg la altcineva si te anunt daca aflu vreun motiv al aparitiei transpiratiei.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

7 luni
de la Luca
ALEXANDRA
MICHAEL

6 luni
REBECA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

La multe lunute puishorilor care inregistreaza azi 7, respectiv 6 lunisoare:
Alexandra, fetita lui Sabana
Michael, baietelul lui 25Miky
Rebeca, fetita lui Babee

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele!va invit la o
intrebam de transpiratia la cap k eu parca am citit undeva k e unul din semnele rahitismului...Timeea mea e mai slabuta dar sper k nu e vorba de asa ceva, dr. nu mi-a zis nimic...oricum daca afli ceva sa-mi zici si mie pls.
Ramo si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

la multe luni inainte bebeilor sarbatoriti azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 7 lunisoare

Alexandra, fetita lui Sabana

Michael, baietelul lui 25Miky

- pt 6 lunisoare

Rebeca, fetita lui Babee

Sunt suparata, bebe al meu nu are pofta de mancare.
Era mofturos si inainte, dar acum nu mai papa deloc bine.
Ii dau cateva lingurite (cu chiu cu vai) si apoi pauza.

Am fost la vaccin vineri si este tare marait.
Vineri nu prea a facut febra, dar ieri a facut cam 38 - 38,3 si scadea greu cu antitermice (paracetamol supozitoare). Aseara i-am pus o compresa mare cu otet la burtica si sosete cu otet in picioare (leacuri babesti) si i-a scazut la 37,3 si toata noaptea nu a avut, dar tot nu a vrut sa pape laptele nici aseara si nici dimineata.
Si cu pireurile si cu branzica ma chinui tare mult.
Acum dimineata vad ca a facut iar febra cam 37,9 si i-am pus iar un supozitor.
Nu stiu ce sa fac? Este normal sa mai faca febra si la 2 zile dupa vaccin?
Sunt foarte suparata pt ca nu a luat in greutate decat 400 grame in 2 luni (mai putin de jumatate) si nu stiu ce are.
Doctorita a spus sa venim de acum in fiecare saptamana la cantarit si dupa o luna de la vaccin sa ii facem niste analize sa vedem o eventuala lipsa de fier sau altceva.
La 6 luni si 11 zile avea doar 6700 grame si 69 cm.
Este sub limita minima a greutatii corespunzatoare varstei luni.
Nu stiu ce sa fac? A mai trecut sau mai trece cineva prin asta? Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Sunt disperata.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Alexandra,
Michael,
Rebeca,

Apar si eu la cam tarziu dar e a doua la mine...si piticul meu transpira rau la cap...de ce credeti ca e o problema asta?
Gagici am intrebat si eu cum sa pun linkul cu pozele la semnatura...nu ma baga nimeni in seama????

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by Taty

Buna, fetelor, mai dau si eu din cind in cind pe aici caci nu am timp prea mult, mama a plecat de 2 sapt si suntem singurei..mai greu dar ne descurcam cu toate, mai putin cu statul pe net...
Tot citesc despre diversificare si parca tot nesigura sunt...
Ieri si azi Mariuca a fost constipata si asa tare a plins, se arcuia si nu ma lasa sa umblu la fundulet ...a trebuit sa o pun in apa calda si apoi sa o stimulez cu termometrul...ma gindesc eu ca a fost de la dovlecel ca i l-am dat cu tot cu mijloc (ori nu a fost prea proaspat)sau de la ardelul gras pe care i l-am adaugat la supica de 2 zile (cite o fisie). Ori o fi de la cerealele caci contin orez...nici eu nu stiu si sincera sunt cam stresata de subiect, imi vine sa ma las pagubasa si sa cumpar borcanele..mai ales ca legumele de aici sunt cu mai multe chimicale decit in Ro.
De exemplu ce explicatie puteti voi sa gasiti la faptul ca am fiert de citeva ori morcov sau mar si a iesit SARAT, desi totul a fost minutios spalat si nu am adaugat nicicum sare...efectiv m-am ingrozit...
Va pup!

Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums

Frumoasa Mariuca.
Vad ca ii place la calculator! Super!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput