PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, , ma bucur ca sunteti bine!
ramoon, si bb mea transpira pe cap, daca e imbracata cu caciulita, se agita sau o acopar cu paturica mai groasa;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Robert doarme de 3 ore si nu da semne ca se trezeste prea curand. A avut o mica pauza de 5 min in care l-a suparat burtica, a dat 3 parturi si s-a culcat la loc. O fi de la vaccin. N-a mai dormit atat de cand era de o sapt.

Tweety ma bucur ca a iesit bine. pt Clara curajoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

tweety, felicitari! mama mea imi povestea k si mie mi-a facut incizia asta dar nu stiu prea multe de aia nu am scris...
anasia, eu nu-i pun caciulita decat atunci cand ii fac baita...deci nu-mi explic
nu am mai fost azi la doc k nu era...cica e la nush ce curs ....s-o pieptene k niciodata nu o gasesc cand am nevoie

Ramo si Timeea (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

LA MULTI ANI CELOR NASCUTI AZI!!!
Ramoon si al meu transpira la cap atunci cand are o caciula mai groasa si am intrebat doctora si a zis ca transpiratul la cap sau pe corp este de la imbracaminte iar numai daca transpira la maini sau picioruse este de la lipsa de calciu.
Eu ii pun o caciula mai subtire in casa doar seara la culcare si afara ii dau una fara blanita inauntru cum ii puneam pana acum si fara gluga. Gluga o punem doar daca bate vantul bine si e foarte frig.
Am vazut ca mai transpira dimineata daca il pun cu capul pe perna mea cu fulgi si are caciula in cap, asa ca ii dau caciula jos.
Nu stiu cat de coerenta am fost...ca ma cam chinuie un tusit din asta enervant si eu am fost racita cu viroza pana in revelion, doar nu o fi revenit raceala? O sa dau o fuga pana la doctora mea sa ma consulte nu de alta da' sa nu dau ceva la bebe.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

fetele mersi de rasp.
era sa uit: LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Multe salutari mamicilor de piersicute!

tweety, ma bucur ca totul a decurs binisor

lucians, si eu sunt cu naturistele sa stii, chiar sunt pasionata tare

katik, multa sanatate va dorim eu si balenica!

larissa, pai semanam sa stii, ca si eu nu pot dormi daca nu e liniste si daca nu e intuneric bezna, ce sa mai zic ca trebuie sa nu ma deranjeze nimic, si balenica vrea numai in picioare sprijinita si are chiar de necrezut o mare putere in picioruse

in ce priveste somnul noi dormim de la 18 pana la ora 22, apoi ne bem sticluta si dormim pana la 6-7, iar ziua doua reprize scurte, dar ne cam smiorcaim inainte de a adormi

ramoon, e foarte dragalasa piersicuta!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Tweety ne bucuram tare ca ati scapat repede
Katik sa treaca raceala repede
Consi felicitari pentru MAMA...si al meu zice Ma-Ma-Ma-Ma da` numai cand plange...deci nu se pune desi mie imi tresare inima de fiecare data
Dariana facem tratament cu antibiotic...am facut amoxicilina injectabil cateva si acum continuam cu Ospamox suspensie orala...+ siropel de tuse, vitamina C, picaturi de nas...
Leistra de ce-i spui "balenica" puiului tau?

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor azi bianca a mancat fff putin si fff rar
acum seara nu vroia deloc biberonul si am lasat-o in pace si mi-am taiat un mar si o para sa mananc eu
si eram langa ea si se uita cu pofta la mine (si nu mi s-a parut)
i-am dat putina para si se lingea pe degete si i-am facut repede un pire de para cu mar si l-a mancat .... m-am bucurat tare
asa ca incercati cand nu mananca puii sa mancati in fata lor
parca pika pika zicea ca a observat si ea ca se uita aina la gura lor
tweety - mi-e mila de tine; tin pumnii sa fie bine - nu stiu in ce consta operatiunea dar ma gandesc ca daca o faci acum - cu cat e mai devreme cu atat mai bine. ia de la mine multi si te asteptam cu vesti bune. sa fii tare
ma mir ca s-a sesizat asa de tarziu dr pentru ca o prietena de-a mea are aceeasi problema cu fiul ei si i s-a spus de cand l-a nascut
ea inca nu a facut procedura de taiere si puiul ei are 7 lunisoare

mamicilor care alaptati: puteti sa mai dati san ??? bianca (se vede ca a crescut mult) de cateva zile bune imi da palme , pumni, ma trage de al doilea sfarc, imi baga degetele in ochi , suge si trage de sfarc ca de prastie....ma rupe
asta nu ar fi o problema daca ar suge sanul dar ea nici nu suge sa ia laptic si nu stiu daca fac rau ca ii dau in completare lapte praf
voi cum faceti??? stau cuminti puii vostri?

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Am facut si eu un album pe yahoo si nush cum sa copiez linkul sa-mi apara la semnatura ...ajutati o mama nepriceputa si cheauna

pana atunci uitati aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciobanu_madalina/album?.dir=/85a9re2

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Tweety Bravooo!!! Ati scapat!Pfiu!Pupa printesa curajoasa!
Consi nu-mi vine sa cred ca am uitat sa iti zic felicitari pentru "MAMA"! Sorry! Dar mai bine mai tarziu decat niciodata,nu?Pup Luca cel mamos!
A zis si Razvan TATA..ieee..l-a facut pe domnu ta-su fericit....ne trece cineva pe listuta?
Va pupam!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput