Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mirela- si eu zic ca BEE ca s-ar putea sa fie o tuse alergica aia seaca peste carea venit o raceala cu muci. la Alex asta a fost si dupa ce mi-a tusit din noiembrie pana acum pe sec, de cand i-am dat antialergicul s-a oprit.........intreaba-l pe dr lui de asta. ei ezita sa dae asa ceva, dar dupa atata timp merita sa incercatzi. de muci noi am scapat cu pivalone-poate exista si la voi.



ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, ma gandeam sa facem si noi un gest pentru Andreea si pentru Mariuca pe 16 februarie.
Dar ar insemna ca cineva sa stie unde locuieste Mariuca si unde e inmormantata Andreea.
Ma gandeam sa strangem ceva bani si sa facem o coroana pentru Andreea.
Iar pentru Mariuca sa comandam un tort deosebit.
Ce spuneti?

Nu ne-ar costa mult daca trimitem mai multe bani.
Eventual intrebam moderatoarele de locatiile lor si una dintre noi, o mamica inimoasa sau mai multe sa mearga sa le duca.

Eu as trimite bani.


Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana, excelent!
Si eu ma gandeam la ceva de genul asta cand am vazut pozele!Doar ca ma gandeam sa nu fie un tort ca probabil tort va avea facut de tatisi/saiu bunici. Ma gandeam sa-i cumparam o jucarie frumoasa. Tu care ai fetite cred ca te pricepi mai bine! Eventual o casuta pentru prinsesa sau ceva. Poate vin fetele cu idei.....sau cum vreti voi.......sa fie ceva de la mamicile de ian-febr 2006 si sa se poata juca mai mult timp cu jucaria respectiva!


Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2


"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza mamici cu comori frumoase,
Inainte sa va raspund la cateva si sa va spun ceva despre noi, vad ca inca se mai dezbate probl homeopatelor.
Deea- sut perfect de acord cu tine, eu nu ii dau nimic Emmei, f. rar si vigantolul ala, fier nu a primit de cand s-a nascut nici macar o picatura si nici nu ii dau, consider ca in lapte, si ce papa ea e suficient si nu am vazut-o sa aiba probl, si eu in general caut remedii homeopate si naturiste, apoi apelez la medicina alopata, antibioticele le urasc ca si siropurile astea care nu ajuta si nu sunt naturiste.
Moni- fiecare organism e diferit, dc homeopatele la mama ta nu au actionat, nu ins., insa ca nu sunt bune deloc- uite pe mine ex. cel mai bun- cand behaiam de speriam totzi veciniii , nu mai zic de cei din casa, am incercat 2 siropuri homeopate si degeaba, m-am dres cat de cat cu unul alopat dar si ala am luat doar 3 zile, banui ca de aia mai am ramsite de tuse, in schimb am luat homeopat oscicocilum si ala mi-a facut bine in decembrie,adica m-a ferit de o raceala urata pe care 3 membri ai casei au avut-o, deci conteaza cand actionezi si cum raspunde la momentul ala organismul-gata, pupici si tzie is lui Dia si am vazut filmuletzel , bestiale.
Giova- eu ii dau de 4 ziel Emmei si belladona(3) si chamomila(5 bilutze) de 3 ori pe zi si papa mai bine si doarme de 2 noptzi fara sa se trezeasca, nu stiu insa cate zile e bine sa ii dai, daru eu pina nu vad cele 2 masele iesite, nu intrerup deloc!
Mirela si Ursulina-sanatate multa lui Dani si Raisei!
DaneEne- de acord cu initziativa legata de Mariuca si Andreea(pupici si multumim ca esti merue inaintea noastra cu asemnenea idei)- deocamdata eu nu ma pot uita la poze, sunt la job si numai cand am citit de cuvantul mama- m-a busit plinsul-scuze.



Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, Ioana, e bine.
Asteptam si alte idei. O sa ma gandesc si eu.
Pentru ca noi oricum ne gandim mult la ele (eu cel putin o fac) e bine sa ne simta si alaturi.

Denisa, asa este. Si eu am aceeasi parere buna despre Oscillococcinum. Cand am fost insarcinata cu Oana am trecut printr-o gripa nasoala pe care am "dovedit-o" cu Oscillococcinum.
Acum am avut probleme cu o tuse a Oanei de care nu mai scapam de peste o luna si i-a trecut cu Stodal, un sirop homeopat. Efectul s-a vazut inca din prima zi, de nu ne venea sa credem.



Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Despre noi:- pe mine m-au luat deja emotziile ca miine si vineri mergem sa ne acomodam la daycare si desi nu ar trebui sa ma stresez ca Emmei ii plac copii, tot o fac in anumite limite, asta este.In rest cum ziceam doarme noaptea legat cate 11-12h, ceea ce nu s-a mai intampalt de vreo 3 sapt si papa parca ami bien si un pci ami mult, deci isi face ceva rezerve pt primeel zile la cresa pian se acomodeaza, banuiesc ca asta este- aseara cand am fost la shopping cu soacra, careia i-am luat un costum de baie de 40 cad(cica la vara o duce fisul din anglai in grecia si pe socrii ailaltzi), desi eu nu mi-am luat niciodata unul mai sucmp de 30, dar de, ce vroia nu erau reduse(cica sa imi dea banii- am incerca gagica)-Emma s-a agatzat de toate umerasele si se juca cu niste babe haioase pe acolo, abia am indupelcat-o sa pelcam, cu metoda eu plec, ii fac bye si ea dupa cateva minute vine dupa mineCam atata ca m-am intins c ao palcinta si e posibil sa treb sa fiu si intr-o sedintza-poate scap tousi!

Ioana-cum mai papa frumusetea mica? Eu nu pot sa scriu la mamici de iulie-aug 2007 ca abai tzin pasul cu voi si cum ziceai tu sunt f. multe, ma bucur insa ca Daniela poate fi activa si acolo- eu ca si Moni fac multitasking la job, scriu aici, pregatesc documente pt. o sedintza si dc suna telefonul raspund si la el
Bee- pupicei Anei si multa sanatate, sa scaptzi de febra!
Silvi si Anas-pupicei la frumosii vostri!
Andiaro, Bumbitza si restul-pupicei dulci si voua si numai bine.


Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Denisa Tin pumnii pt o acomodare cat mai usoara la daycare.


ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Denisa, am inceput sa mancam, multumim!(pate iar se razgandeste fi-miu, daca tot l-am laudat.
Poti sa-mi spui ce conditii sunt pentru daycare la voi? Am si eu o cunostinta in Canada si fetita ei face 1 an in 23 februarie si eram curioasa ce va face cu ea. In prima faza am inteles ca merg socrii ei (sunt vecinii mei) sa o ajute dar apoi?!!...
Sunt convinsa ca Emma se va acomoda repede si usor.ma tot gandesc la Alexandre frantzuzul ce rapid a fost cu acomodarea

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2


"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA super idee,iar cea a Ioanei cu o jucarie pe termen lung si mai buna O sa ma uit si eu la poze,ca la birou nu puteam.
Si rezumatul lui SILVI trebuie sa mi-l salvez si sa il citesc.
DENISA ai perfecta dreptate cu ce ziceai de homeopatie,sunt perfect convinsa ca asa e,fiecare organism reactioneaza diferit.Dar daca la mami si fratelo n-a mers,genetic nu prea avem nici noi multe sanse,nu?
Adevarul e ca eu cand am auzit ca s-a deschis si in Arad (acum cativa ani buni),cabinet cu medici homeopati,eram pornita sa merg si eu - curiozitatea ,dar fiind la servici,mi-a luat-o mami inainte,la fel fratelo.Si dupa aia, cand am vazut ce rau i-a fost la mami si dupa a doua reteta de bilutze nu m-am mai dus. Am si uitat de astea Nici n-am avut eu probleme majore. Eu am fost prin '92 la Craiova,la Iulian Urziceanu,la 10 zile de bioenergie - pentru miopie cica si de atunci mi s-a stabilizat (daca nu era doar de la varsta,ca in jur de cca 20 de ani se stabilizeaza miopia ) Pe urma am fost la unul cu iridiologia,care mi-a dat un kg de medicamente naturiste si mie si lui Ghitza si dupa 3 luni am ramas gravida La fel am fost si la aparat d-ala cu rezonantza bio magnetica tot inainte de a ramane gravida cu vreo 4 luni
Deci chiar sunt foarte deschisa la toate draciile astea extra -alopate
Chiar aplic un tratament homeopat propriu - beau o gura de cafea si un pahar de apa (doza minima ) si pe urma ma culc si adorm - deci are efect glumeam,dar pe bune ca dintre toate astea ne-alopate,homeopatia imi inspira cea mai putina incredere,dar nu o contest.Dar am citit undeva,ca mai nou e foarte contestata.
Mi s-a parut aiurea sa faceti misto cu drogurile ,nu stiu cine,dar cred ca Ingrid,a zis doar ca belladona e(era) un drog,dar evident nu si in cantitati homeopatice e drog,ca doar stie chestia asta.Sincer nici mie nu-mi place denumirea si nu i-as da Dianei . Dar nimeni n-a scris ca drogati copiii cu homeopatele,sau ceva de genul asta,ca sa sariti cu Sper doar sa aiba simtul umorului respectivele la care ati sarit ...

In alta ordine de idei,ma bucur tare ca e Mirela calare pe net,dar cand aud tot de belele ,imi vine sa pe cineva. Nu stiu pe cine Buna ideea fetelor,ca poate tusea e de la alergie,ar trebui controlat. la vorbaretzul de Dani
BIANCA cum stai cu examenele?

Pe noi ne-a chemat al vaccin vineri dimineatza
Diana e ok,i-am oprit antibioticul,papa binisor,desi mami zice ca nu Mie mi se pare normal si sa pape cantitati mai mici - nu neaparat 200-250 g odata cum facea pana pe la 7 luni.Asta pentru ca mananca mai des acum.Mai si rontzaie una alta.Si eu fac la fel,mananc putin si des.
Si ea e alba-palida,dar seamana pe mami si pe mine la ten,analizele-s bune (si la noi nu doar la ea ),dar eu tot i-am dat si fier si calciu,cum a zis pediatra. Nu m-am temut de crescut cuie in stomac
Si eu iau vitamine sintetice,ca nu-s asa constiincioasa ca Diana,adica nu pap zilnic banana + mar + alte fructe si nici suc de citrice desi ar trebui macar cat ii faceam eu piureul papam cojile (de piersici,caise,pere ) Acum ciuciu coji,ii face piureul cu coji cu tot - alea comestibile,evident
Vaaai cat m-am intins

Am uitat sa va zic,Diana pe langa faptul ca "hraneste" orataniile si papusile,le dezbraca si "imbraca" (adica le pune in cap tzoalele ,ca altfel nu-i iese ) mai nou le si pune sa faca nani in locul ei in bouncer si le mai si leagana ba le mai si cante de nani "lalalala'
Si se mai incaltza cu papucii nostrii - a reusit doar cu unul de fapt si se chinuia sa mearga Parca am mai citit de ceva spiridus care facea asa,mai demult.


MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4


"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mai, nici eu nu ii dau lui Mateias nimic.
Ah, ma rog, ii dau Vigantol dar atat.
Fier nu i-am dat, nici zinc, nimic.
De ce sa-i dau daca nu are nevoie si isi ia vitaminele necesare din fructe si legume.
Si nici medicul nu mi-a zis nimic de genul asta.

Dana, de acord cu ideea ta


Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput