Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anasebe, acum am ajuns si noi acasa.
Banii i-am pus azi la BCR in jurul pranzului. Eu am trimis, cum va spuneam, 20 RON. Atat am putut acum. Va pup !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Denisa, stai sa vezi ce o fi de saptamana viitoare. Samabata pleca mama mea si rame numai sotul cu copii.....si joi eu.Pe de o parte imi pare rau ca pleaca dar pe de alta parte ma simt usurata.....ea cu Heinz nu se prea inteleg. De fapt nu se inteleg la vorba si nici la ideei. Asa ca in fiecare seara cand ajung acasa mama are placa pregatita.
Cumva sunt sigura ca Heinz se va descurca chiar daca nici mie nu-mi convin intotdeauna metodele lui.....cum nici lui nu i-au cnvenit ale mele dar n-a avut ce face.

plec ma duc sa-i imbrac sa ies cu ei afara. La noi ieri a nins in sfarsit, prima data pe iarna asta. Mergem sa ne dam cu saniuta.

Va pup .....urmeaza si niste poze zilele astea!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am pus 10 roni, tot din motive financiare (spre rusinea mea)

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

fetelor, ma voi alatura si eu celor ce participa cu "fonduri" la cadou.o sa gasesc o sol pentru trimis banii ca eu in posta nu am nici o incredere.

la noi cica a venit "marele frig", adicatelea -1 si a fost ieri o "pseudo"ninsoare de o jum de ora, iar eu am avut proasta inspiratie sa zic ca o sa-i fac poze copilului cu fulgii cand ajungem la destinatie ....si atunci-parca nici nu se intampale ceva

vorbeatzi de jucat cu papusele- baietzei si masinutze -fetitzele...alex are o papusa blonda preferata( tot blondele-deh)........e de fapt a mea si e f speciala, intr-o rochitza verde fistic si isi misca capul in ritmul unei muzici....pe el il intereseaza atunci cand e in miscare si aude muzica si i-a si rupt o mana de atata iubire......daca nu canta nu-l intereseaza, dar pe mine ma amuza f tare.mai am eu niste papusele(toate primite cadoua) si la celelate nu are nici o reactie, dar ma bucur ca asta il atrage si nu sunt impotriva atata timp cat nu e un exces

AnoOO-te-am prins!-glumesc. De 2 ori am scris aici ca exista supozitoare cu Camomilla.......eh! macar acum stiu ca imi consum energia degeaba su scrisul....cred ca mesajele la adresa lui Ingrid si parerea ei despre homeopatie au fost putin cam "exagerate nefondat"- parerea mea. ea a avut o opinie si nu trebuia raspuns cu asa ironie

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana, Toancuta , felicitari pentru promptitudine si nu uitati, gestul conteaza, nu suma!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

-------------------------
Lista mamicilor care vor sa contribuie la cadoul Mariucai:
BCR - nr. cont 5101600033848536
cod IBAN: RO57 RNCB 5080 6000 3384 8536
Sebe Ana Rodica

1. T_Ioana
2. Denisam
3. AnaS
4. Monica70
5. Asteryaro
6. dana_ene = 20 lei
7. diana12
8. Giova
9. doina_laila
10. Bee
11. mirela10
12. Bombonicaaaa
13. micio
14. Nicole
15. Bianca
16. Florina
17. Cosmina
18. Toanca = 10 lei
19. irinadum
20. IngridS
21. Silvi_2005
22. bumbita
23. acina
24. irinel2005
25. ralirali
26. Oachi_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna la toata lumea.

Multumim celor care au intrebat de Peter, este un copil sanatos si vesel, nu foarte mancacios. Inca nu merge si nu prea il tenteaza sa invete atata timp cat se poate deplasa de-a busilea destul de bine si cu folos.[:D}

Si daca tot am ajuns iarasi pe subiectul asta din greseala (Dana e de vina, ieri eram in graba si vroiam sa intru pe subiectul mamicilor de Buzau, imi sare in ochi id-ul ei, nici nu mai citesc pe unde intru si ma trezesc aici, tamam cand Dana scria ceva de Mariuca. A fost telepatie sau altceva, nici nu stiu ) am sa zic si eu la multi ani celor care si-au serbat primul anisor si celor care il vor serba in viitor. Sa fie niste copii sanatosi, destepti si norocosi iar viata sa le ofere numai momente placute.
Eu inca nu sunt convinsa ca mai sunt una din secta, au fost multe certuri, iar timpul meu e asa de limitat incat daca intru pe forum intru sa ma relaxez si sa nu vad discutii care in mod normal nu isi au loc intr-un mediu virtual. Dar la multe dintre voi ma gandesc cu drag si ce bine a fost pe aici cand eram burtici nelinistite si cu dureri sau greturi in fiecare zi. No, gata cu melancolia asta.

AnaS, am sa vorbesc si eu azi cu mama sa puna niste bani. Inca ma gandesc daca sa ii puna la banca sau cu mandat telegrafic. Am sa vad cum ii este ei mai usor, stiu ca posta e mult mai aproape de noi decat banca. Dar am sa te anunt cum hotaraste si in caz ca vrea mandat telegrafic, am sa iti cer si adresa postala.

Legat de cadou sunt de acord cu ce alegeti voi, doar ca din suma totala care o trimit vreau ca un sfert sa mearga la cadou, iar restul as vrea sa fie bani in plic. Nu stiu care e situatia financiara a taticului sau bunicai Mariucai, dar cand era Ecaterina mica eram asa de amarati incat de cele mai multe ori cand eram intrebata ce cadou sa primesc eu sau copila de ziua noastra, ziceam scutece sau lapte praf. O jucarie tot imi mai permiteam sa ii iau, bineinteles nu de firma, dar tot avea.Si acum de fiecare data de Craciun cand vad cadourile sub brad am lacrimi in ochi si imi aduc aminte ca la primul Craciun fiica-mea a primit cadou lapte praf, ulei de corp si scutece de unica folosinta, chiar avem si poza. Poate si de aceea acum am tendinta sa exagerez si sa cumpar cat mai mult.
No, ca m-am intins prea mult. Deci chiar daca probabil la unele dintre voi nu va surade ideea cu plicul, eu vreau ca din banii mei trei sferturi sa ajunga in plic si sa isi ia oamenii ce vor si au nevoie. Aici se practica foarte des cadoul "gift card", prietenii iti cumpara un card la un magazin, iti pun bani pe el si tu il folosesti. Cei care nu au timp scriu un cec si sunt prea putini cei care au timp sa alerge dupa un cadou.

Cam atat. Salutari la toata lumea si feclicitari pentru initiativa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Diana ma bucur ca mai dai un semn de viata.
Mira stai linistita nu exista copil fara dinti, daca apar mai tarziu o sa fie mai rezistenti.
Pupici si aveti grija de voi.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Off, nu mai zic nimic.......eu chiar glumeam la aresa Cristinei, pentru ca imi permit, relatiile dintre noi imi permit, si nu am avut nici o secunda intentia sa fac "misto" de parerea/postarea lui Ingrid. Iar cand am spus ca ma amuza ca in Evul Mediu femeile isi puneau belladona in ochi pt a-i face mai stralucitori nu ma amuza postarea lui Ingrid ci faptul ca faceam mental o paralela cu un articol citit mai demult despre Marilyn Monroe in care se spunea ca desi era super mioapa refuza sa poarte ochelari iar privirea ei "magnetica" atragea barbatii ca lampile fluturii de noapte.......iar ea saraca le arunca privirile alea "hipnotizante" dar in realitate de abia ii zarea

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

-------------------------
Lista mamicilor care vor sa contribuie la cadoul Mariucai:
BCR - nr. cont 5101600033848536
cod IBAN: RO57 RNCB 5080 6000 3384 8536
Sebe Ana Rodica

1. T_Ioana
2. Denisam
3. AnaS
4. Monica70
5. Asteryaro
6. dana_ene = 20 lei
7. diana12
8. Giova
9. doina_laila
10. Bee
11. mirela10
12. Bombonicaaaa
13. micio
14. Nicole
15. Bianca
16. Florina
17. Cosmina
18. Toanca = 10 lei
19. irinadum
20. IngridS
21. Silvi_2005
22. bumbita
23. acina
24. irinel2005
25. ralirali
26. Oachi_79
27. andiaroro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Diana, partenera mea de discutii burticoase nocturne, chiar imi era de tine!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Diana .
Sunt deliciosi cum merg de-a busilea, eu recunosc ca-mi face placere s-o vad mergand asa.

Ioana, nu stiu daca e bine sa punem si sumele alaturi. Eu am spus ce suma am trimis ca idee pentru alte fete, dar nu ma intereseaza cat trimite fiecare.
Mie nu-mi place suma aceea inrosita acolo, pentru ca nu asta era ideea, repet!

Daca AnaS face o lista cu sumele trimise ca sa existe posibilitatea efectuarii unui total e perfect. Dar nu cred ca si sumele trebuie sa apara pe lista de pe forum. Cel mult poti - eventual - sa subliniezi numele fetelor care au trimis, ca sa existe aceasta situatie, dar atat.
Parerea mea!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput