Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 26
bumbita spune:
am incercat si noi sa mancam supa de legume cu pui...dar, baiatu' meu avea chef de joaca....o stropea afara din gura si se distra de nu mai putea..m-a stropit pe fata, pe jos e totuna...pana la urma a mancat jumate din castronel, dar ce sa mai...nu-i era foame...
poze si filmulete sebi
bumbita
6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
marchplayer spune:
Mira, sa stii ca de cate ori mi-e greu ma gandesc la tine
Giova chiar nu se poate fara rochite si fundite![]()
daniela
12w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
miraklucker spune:
Deea, hai sa-ti spun si parea mea despre homeopate.
Sunt farmacista dar toata stiinta mea despre homeopatie se rezuma la 2-3 cursuri facut in anul 5 de facultae care au fost mai mult facultative. Aici sunt mult folosite. Nici pediatrul copiilor, nici medicul nostru de familie nu sunt pro homeopate.
Eu am mai incercat sa le dau, bilute sau spayuri....se gasesc peste tot la drogerii si farmacii si se obtin fara reteta. Poate din cauza ca nu stiu cu ce se prea mananca, nu stiu corect sa le administrez, nu stiu cum actioneaza nu sunt prea incantata de ele. Dar....sunt de acord ca sunt situatii cand poti sa le dai dar si situatii cand nu merg.
Selin nici la ora asta nu are nici un dinte. Cum nu se punea problema sa -i dau paracetamol sau Nurofen cand a inceput noaptea sa nu mai doarma bine, i-am luat si eu supozitoare cu Camomilla si Beladona si am fost tare multumita de ele. Dupa primul supozitor nu s-a mai trezit deloc noaptea......Am preferat supozitor decat bilute care le dai tot din ora in ora. Cand au fost fetele mici si erau constipate tot cu bilute homeopate le-am tratat.....doar ca efectul a aparut dupa vreo luna de tratament.
Anul trecut gravida in luna 8 am facut o sinusita de toata frumusetea. Am luat o cutie intreaga de pastile homeopate dar pana la urma tot la antibiotice am ajuns.
Acum ma gandesc poate reusesc sa fac vreun curs de homeopatie poate o sa-mi schimb parerea!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
bumbita spune:
daniela multumesc mult
. si tie iti doresc o sarcina usoara, fara probleme, o nastre usoara si bb sanatos si frumos!!!
daca vrei, poti intra pe odisee, la proaspete mamici, gravidutze din nou.
![]()
poze si filmulete sebi
bumbita
anasebe spune:
Mira Chiar misto supozitoarele alea. Habar nu am daca s-or gasi aici.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
oachi_79 spune:
Aici a inceput totul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69226&whichpage=1
Iar aici e un subiect pentru ea:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=69393
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
miraklucker spune:
Bumbita te felicit si eu!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Sa vezi ce fericit o sa fie Sebi cu un fratior sau o surioara.
March, ai grija de tine. Incearca sa te odihnesti cand doarme Ioana.....si mai las-o incolo de treaba. Eu asa faceam, la Selin mi.a fost mai greu pentru ca erau doi care nu dormeau in acelasi timp, dar il puneam pe David la televizor si ma intindeam pe canapea in sufragerie.
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
miraklucker spune:
ana, nici eu nu am avut habar ca se gasesc asa ceva. Lui David i-am luat eu bilute dar nu au avut nici un efect. O colega de servici care a facut homeopatie pentru copii mi-a spus de niste bilute care se dau doar o singura data. Dar cum ea e nemtoaica aici in Elvetia nu aveau si mi-a oferit ori bilute cere se iau de n-ori pe zi sau supozitoare....si au fost bune!!!
.....chiar mai exista vreun bebe fara dinti??
Vad ca voi vorbiti deja de masele a mei e inca baba stirba. Abia a Daria i-ua dar masele acum vreo 2 luni![]()
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
anasebe spune:
Chiar daca stiam ce contin linkurile puse de Oachi tot le-am deschis. Iar m-a luat cu plans si cu durere de cap. Mama ei de viata!
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
bumbita spune:
mira, multumesc si tie pentru urari!
fetele, noi plecam la dr. la control sa vedem daca e bine samburelul nostru drag.

si revin pe seara.
multa sanatate si pofta de mancare spiridusilor!!!
poze si filmulete sebi
bumbita