Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 21
anasebe spune:
Mai fetelor eu zic sa lasam lumea sa dea cat vrea. Acum fetele din strainatate doar nu s-o care la posta ca sa puna in plic 1,4 euro
. Efectiv nu merita sa se care pana la posta sa plateasca timbrul cat pun si in plic. Disxutii nu cred ca ies, deoarece nimeni nu e fortat sa dea.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
dana_ene spune:
Propunerea Giovei si a Ioanei este excelenta in conditiile in care ne-am vedea zilnic si am putea sa strangem usor banii.
Dar cum noi suntem fiecare din diferite colturi ale lumii e greu sa impartim o valoare ipotetica.
Pana pe 9 februarie se pot intampla multe, poate unele dintre noi vor avea diverse alte probleme si nu este nimeni obligat sa trimita daca nu poate.
Mie in conditiile date mi se pare cel mai potrivit sa trimitem fiecare cat are posibilitatea pana pe 9 februarie. Apoi Ana ne va spune exact care este suma stransa si abia dupa aceea vom vedea ce se poate cumpara.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
Cum vreti.
Moni si la noi cica a nins cu fulgi mari de dim. dar acum...zicci c-a plouat.
Bianca, mama mariei, adica, AndreeaC a murit dupa ce a nascut-o pe fetita. Sper sa gesesc subiectul sa-ti dau sa citesti.
AnaS sa vedem poate sapt. viitoare trimit banii, sa vad cand ajung la banca cu piciul. Si sa-i dea noul card la Clau, ca am zis ca l-am pierdut, si-a facut altul si cel vechi era la mine in portmoneu
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, nu m-am suparat, de ce crezi asta? Doar m-am enervat
, credeam ca suntem femei, nu copii care se joaca de-a nenea doctorul prin parc sau acasa. Eu mi-am spus o parere, dar sa fiu al naibii daca ma mai bag intr-o discutie vreodata, vad ca mistourile sunt la moda, eu sunt experta in asa ceva, dar nu mi-as permite sa glumesc pe aceasta tema, totusi. Nu sunt importiva mamicilor care dau remedii homeopate la copii, fiecare face cum doreste, cum n-am fost impotriva si nu m-am bagat cand s-au adus argumente si s-au certat pe tema Peritolului. Dar ma gandeam ca e bine de stiut unele chestii, vad insa ca m-am gandit prost...si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva.
Legat de Diana, am facut un film ieri, dar e mut, pana si Chaplin a facut filme mai bune
, e si intunecat, desi am aprins toate becurile din camera, iar Diana statea ca un sfinx si nu facea nimik (tocmai ce se trezise saraca), asa ca e inutil sa-l pun. Incerc sa fac altul, cu aparatul digital, ca asta a fost facut cu o camera atasata la comp, una mica si naspa ca si calitate.
Am studiat-o legat de mana dominanta, vreau sa zic ca isi foloseste ambele in aceeasi masura, ca si dexteritate, dar daca ii intind un obiect, din 10 incercari, toate 10 il alege cu stanga. O sa mai vad, pana la urma nici nu conteaza ce e, vroiam sa fie dreptace, dar daca nu, nu. Mersi pt postarile legate de subiect
.
Cu banii: si eu vreau sa dau, langa mine la 2 pasi e BCR-ul, deci imi convine. Eu dau o suma care o cred de cuviinta, zic ca e ok cum vrea DanaE, daca se strang mai multi, putem sa-i mai luam ceva, eventual pampersi, parca asta le lipsea, sau sa le dam suma ramasa in plic la bunici. Cum hotarati voi ca e mai bine...eu sunt de acord, oricum.
Va
pe toate!
Ingrid S si
Diana
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor.nu am apucat sa citesc inca aproape nimic din urma, ieir mi-a fots bebele tare morait, abia a adormit pe la 11 asa ca n-am mai avut timp de minic.
Vad ca vreti sa strangeti bani pentru Mariuca, felicitari pentru initiativa
o sa particip si eu, sa imi spuneti ce s-a hotarat, dam o suma fixa, da fiecare cat poate eu sunt deacord oricum.
Pana la urma trebuie depus extras de cont pentru alocatie?Daca ne-a intrat si anul trecut in cont?Stie careva ceva concret?Eu tot sunt dar nu-mi raspunde nimeni acolo.
Eu merg azi la Cluj ca am de rezolvat niste chestii si maine o sa vina si bb cu mama si tata cu masina, merg sa-i fac vaccinul si apoi ma apuc de cursuri.
Merg sa vad cat mai apuc sa citesc ca iar nu stiu ce s-a intamplat prin zona....vad ca au mai fost discutii cu homeopatele..![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
bumbita spune:
' neata fetelor!
ce idee minunata ati avut!!!
bineinteles, ca contribuim si noi! maine voi vira si eu banii.
am vazut si eu pozele cu mariuca noastra si am fost emotionata
, gandindu-ma la taticul ei...la mariuca, care vede prin parculete fetite cu mamici si ea...
...ooffffffffff!!!!!!!!!
poze si filmulete sebi
bumbita
6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
acina spune:
Buna fetelor ,
Giova am vazut pozele cu Marco dormind in scaunelul de masa.
E f haios.DEci bun venit in clubul pozitiilor ciudate.
Irinutza felicitari pt pasii Sabinutei.
Pupici tuturor.
In legatura cu Mariuca sunt de acord sa particip si eu cu bani pt orice veti hotara voi sa cumparam.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
Hello INGRID mai incearca,asa patzesc si eu
,cand sunt pe faza cu aparatul nu prea imi executa ordinele,face numai ce vrea ea,cum opresc aparatul cum devine activa si imi aduce ce am cerut,parca sa imi faca in ciuda 
O sa mai incerc odata cand avem musafiri,ca atunci aduce orice si face tot ce ii zicem,v-am mai zis eu odata,cred ca vrea sa se laude cu ele si cu ce stie ea![]()
Si ieri,cum a venit mami,s-a dus si a aprins TV-ul si a schimbat posturile si tot se uita la mami sa vada ce zice? Adica a vazut ce stie ea sa faca
? Ceva de genul asta face pitzipoanca 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
acum am terminat si eu de citit din urma. Raman la ideea ca ma voi conforma la ce suma se va decide....daca se va decide....Ioana poti sa ma treci si pe mine pe lista.
Despre conspecte va spun ca o sa iau o pauza scurta cu el ca m-a rugat cumnata mea care e studenta la psihologie sa-i imprumut cartea pentru un examen asa ca o sa i-o dau ei vreo saptamana doua, scuze.
Despre discutiile pro sau contra homeopate....eu una sunt chair intr-o pasa mai proasta acum...personala...si nu mai am chef sa ma inteind la dicutii despre cum suntem noi femeile...daca ne ambalam prea tare sau nu.
Mie imi sunteti dragi toate si eu una am capacitatea de a intelege si accepta pe fiecare in parte asa cum e ea, pro sau contra vreunei idei sau tratament. Pentru ca totusi ma indispun discutiile create de multe ori de la simpla si inocenta
idee si pentru ca nu imi mai amintesc bine daca am fost sau initiatoarea descitiei despre homeopate...eu una nu voi mai lansa idei noi.Va raspund cu drag la orice ma intrebati pe PM sau pe forum cum vreti voi dar sincer nu mai vreau sa vad ca se creeaza valuri in zona.
Va sarut pe toate
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Am uitat sa va spun ca am sunat la Directia muncii si trebuie depus in ianuarie un extras de cont pentru cele care ati optat pentru virarea alocatiei in cont.