gama cosmetice

gama cosmetice | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Folositi cumva produse din gama L'Occitane en Provence? Ce anume? Cum vi se par? Eu acum le-am descoperit si m-am indragostit de ele dar nu ma prea pot apropia din cauza preturilor. Mi-am luat un sapun lichid cu miere, propolis si laptisor de matca, o apa de toaleta cu aroma de verbina si citrice si o pastila efervescenta petru baie cu levantica.... Aromele sunt sublime, nu credeam sa spun asta dar mi-au alungat Lush-ul din minte. M-ar interesa cat costa ele in strainatate, sunt chiar asa de scumpe ca in Ro.? Adica o crema de fata 2 milioane, apele de toaleta spre un milion, etc?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Da, eu le-am folosit cand le-am primit cadou Sunt absolut superbe, dar preturile ma doboara... Am vrut sa mi le cumpar, dar cand am vazut "scorurile" la farmacie- Sensiblu - am renuntat, din pacate.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Si in strainatate sunt scumpe, stiu ca am intrat intr-un astfel de magazin si am remarcat chestia asta.

Nu stiu din pacate sa iti dau exemplu de preturi, nu am cumparat nimic de la ei.

Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ma bucur ca nu sunt singura cucerita de ele.

Mai stie cineva ceva referitor la preturile de dincolo?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

http://www.loccitane.com/

Preturile de afara par mai mici. Se pot vedea intrand pe fiecare produs in parte.
M-ati facut curioasa. O sa le incerc.

Mergi la inceput

Melanies, m-am uitat pe site-ul indicat de tine, eu il foloseam pe cel francez. Pai, in Romania figureaza doar Bucurestiul cu magazine, dar eu am luat in Timisoara de la Sensiblue care au raion. Pe siteuril din strainatate apar tot felul de reduceri - cu pana la 50% pe care la noi nu le gasesc

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Sunt persistente parfumurile lor?

Mergi la inceput

Da, eu sunt multumita de modul in care persista mirosul apei de colonie de verbina si citrice. Plus ca are un miros extrem de, nu stiu cum sa zic ca sa ma intelegeti mai bine, natural, e parca ai mirosi plantele in sine si nu ceva chimic.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput