Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma feli, decat sa-mi umble in fuste cat palma si sa dea din buric... mai bine rasa in cap. si cu cercel in nas is e acord, numai sa fie de-aia cu clema, sa nu-si dea gaura. tatuaj are voie, da' numa' pe fund. sau lavabile, cate vrea ea . partea cu rasul in cap nu e grava, parul creste... cand se racoreste destul
daca vrea senzatii tari, sa faca bungee jumping, sau sa se arunce cu parasuta. ca-s total anti tabac, alcool, droguri...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Io inca nu l-am tuns pe Stefan pana acum. E blondut bine si deja i-a crescut parul. Am sa-l tuns io ca la frizer n-am nici o sansa. De fapt, mi-e teama sa-l duc acolo ca n-o sa steie...si la cateva floace de-ale lui n-are rost sa merg pana la frizer

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Joy, multa sanatate lui Vladut!

Camy , eu nu am de gand sa o tund, bine Bianca are si par marisor, dar chiar daca nu avea tot nu o radeam in cap. Eu zic ca daca vrei mai bine o tunzi mai scurt, dar nu ras cu lama.

CristinaH, super dragut Andrei in poza nr2. Are parul frumos si des.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Maria-alexia, l-am lasat pe Bogdan complet singur (adica eu stateam pe canapea) inca de la primii pasi, cand mai mult era pe jos decat in picioare. Nu-l deranja sa cada, nu a plans. La fel a fost si cu datul jos de pe canapea, cu urcatul/coboratul scarilor in casa (astea le-a facut supravegheat indeaproape totusi, dar netinut). Acum le face singur pe toate. Inca mai cade cand alearga, se impiedica. Acum cade mai rau ca la inceput, adica ff rar, dar se loveste. In schimb, dupa atatea luni de "antrenament", cand vine soacra pe la noi ori alte rude, au tendinta sa stea sa-l prinda si sa-l ridice atunci cand cade. Eu nici nu l-am ridicat vreodata, il astept sa se ridice singur. Doar daca se loveste il iau in brate si-l mangai. Bpna abia de curand a aflat ca Bogdan se da singur jos de pe canapea de cateva luni! La inceput (eu n-am vazut_ cum incerca baiatul sa se dea jos, cum il lua repede-repede si-l depunea ea pe covor! Pana l-a prins asupra faptului si ma anunta mandra ca s-a dat singur jos copilul... M-a apucat un ras!

Ioana, bonei deja i-am zis sa-si gaseasca cate ceva de facut, sa-l lase singur, sa nu-mi strice bunatate de educatie. Cand vrea companie, Bogdan vine si o cere. Nu renunt la asta nici in ruptul capului. Dupa-amiaza are nevoie mai multa de companie, de ce sa-l corup si pt dimineata?!

Daca voi va speriati de colturile din casa, ce-o sa faceti de la 3 ani in sus, cand vor cuceri redute importante, tot soiul de jucarii impresionante din parcuri, de la gradinita etc??? Eu eram tare sportiva si curioasa, si eram fata! De baieti ce sa mai vorbim?! Si aveam la julituri.... de care de ce sa mint, eram aproape mandra!

Leea, BOgdan are doar un somn peste zi si el, dureaza intre 1,5-2,5 ore. Iar noaptea cam 10,5-11 ore. Dar depinde de copil. Cand al meu se trezeste tipand, il iau in brate si ma mai culc putin langa el, ii ia 5 minute sa se obisnuiasca cu noua stare, ma pupa cu drag, apoi se scoala de tot, de data asta fara plans. Noaptea nu merg la el cand plange. Doar dupa, ca sa-l invelesc. In 3 secunde se potoleste.

Lavi, pe cuvant ca m-ai facut sa rad, la amintirea unor clipe din liceu!!! Iti zic eu ce se intampla daca te razi pe picioare! Si acum ma distrez... ei bine, eu sunt f blonda din nascare si am un pufusor fin si nu prea des pe picioare. Eh, dar a venit clasa a XII_a, cand fetele erau deja mari si incepusera sa se depileze... Si schimbau pareri. La mine se vedea parul cand eram la soare, ca stralucea! Asa ca am decis ca e cazul sa ma rad!!! Si pt ca nu aveam curaj, am luat o lama si am ras doar o duga, de latimea lamei, sa vad cum arata! Ce crezi ca s-a intamplat?! Mi-a crescut o dunga cat lama de lata, de par negru, des si tare!!!! Am crezut ca mor!!! Asa ca a trebuit sa ma duc la coafor sa bage o ceara! Si de atunci ma depilez, doar de la genunchi in jos, numai cu epilatorul electric, ca atunci cand creste sunt 3 fire razlete, care abia se vad la microscop!!! De pufuletul blond si moale de pe coapsa sunt tare mandra acum, cand stiu cum stau lucrurile! Deci lama face ravagii dragelor!!!

Cat despre tuns in general, mama nu a facut-o cu mine, desi am fost complet cheala pana la 8 luni, iar mai tarziu (cativa ani) aveam o claie de par de nu stiam cum s-o asez, des rau, cret si aspru! Toate vin la timpul lor, asa cum le-a lasat natura.

Cristinamh, si mie la fel imi plac copiii, au farmecul lor de copii cu parul asta asa moale si rar!

Cu aspiratorul... Aseara dupa baita, iau betisoarele sa-l curat in nasuc pe Bogdan. Zic "hai sa scoatem mucii". Cand vede betele, urla! Se da jos de pe canapea, se aseaza langa aspirator si pana nu i-am pus aspiratorul la nas, nu m-a lasat. I-am explicat ca nu mai are muci din ai de aspirat, ca doar curatam putin, nu si nu! Pana nu am dat drumul la aspirator, nu s-a potolit.

Cristinamh, cuscra, chiar ca imi place cum gandesti. O educi bine pe nora-mea, tine-o tot asa si cred ca o ia Bogdan si rasa in cap! Poate isi lasa el plete, ca tot e cret ca mama-sa!

Gandacel 27+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hilde,Lavi multumesc.Compresele sper sa ii ajute.Lavi nu te supara ca ai mai scris acelasi raspuns la aceeasi intrebare de mai multe ori.Oricum la fiecare vaccin cred ca fiecare din noi are cite ceva de intrebat.
Tunsul.Parca nu imi vine sa-l rad in cap pe T.L-am tuns pina acu de 5 ori si are un par superb.Ondulat si des.Cred ca nu e nici un motiv sa i se schimbe textura.
Roxi ia vezi nu cumva e si capul de la batusta bb-ului lui T pitita dupa DVD-ul tau?Ca la mine nu-i nicaieri.
Catuza io le-am trimis adresa de acasa acu 2 zile (parca) exact ind ti-am dat si tie mailul.Deci nu a sosit inca acel card de fidelitate.Ma indoiesc ca sint in halul asta de operativi.
Aparatorile de nici un fel nu prea sint de folos.De colturi nu am pus ca nu prea am colturi de dat cu capul,dar cele de dulapuri ,aragaz,nu fac fata.Trage T de le smulge.Si odata cazute nu se mai lipesc bine.A facut comanda de la Tigex.Imi par mai robuste.Farlin sint de tot kk.
Gindacel nici io nu sar sa-l giugiulesc pe T la orice actiune esuata sau la orice scincet.l ignor cind cade fara sa se fi lovit.Doar cind o face lata il iau la alintat.Iar noaptea,la fel ca tine,il las sa mai si strige.Insa daca se intetzesc plinsetele ma duc si ii dau ceai.Apoi se linisteste si adoarme.Problema cu zbieratul se intimpla doar la somnul de prinz.Nici T nu vorbeste mai nimic,la fel ca Bogdan.Eu singura fiind cu el,si nefiind prea limbuta,nu pot sa zic ca ma omor vorbindu-i.Sint mai tacuta de fel.Si tu la fel?Adica incerc sa descopar daca nu cumva asta-i motivul pt care T e mutulic.

Va ziceam ca imi tremurau ieri picioarele inainte de a pleca la vaccin.I-am spus asta lui tata de Tudor.Stiti ce motivatie a gasit? Pertinenta cred.Ca m-am atasat din ce in ce mai tare de copil (mai tare decit o facusem pina acu citeva luni la vaccinul de ,4,6 luni)si de asta mi-e frica sa nu i se intimple ceva.Bineinteles ca a urlat T de aproape a mutat cabinetul din loc.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

ma feli, decat sa-mi umble in fuste cat palma si sa dea din buric... mai bine rasa in cap. si cu cercel in nas is e acord, numai sa fie de-aia cu clema, sa nu-si dea gaura. tatuaj are voie, da' numa' pe fund. sau lavabile, cate vrea ea . partea cu rasul in cap nu e grava, parul creste... cand se racoreste destul
daca vrea senzatii tari, sa faca bungee jumping, sau sa se arunce cu parasuta. ca-s total anti tabac, alcool, droguri...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Raluca, de face Maria? Cum se simte? Ai mai fost cu ea la dr la control?

Eu de la vremea asta am o stare de moleseala...nu am chef de nimic, dar ma cheama datoria ma duc sa-i dau de mancare Biancai si sa o culc.

Leea , am trimis si eu mail, acum sa vad cand ajung acasa. Daca e ma anunti si pe mine, sunt tare curioasa daca sunt seriosi.

Wow ce ploua afara! Am avut geamurile dechise si mi-a bagat apa in casa , m-am saturat de cate ori ploua patesc chestia asta.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumesc de urari de sanatate - din nou! Of, sper sa scapam odata de febra asta.

Rianna s-a trezit pe la 3 si cand m-am dus la ea avea din nou temp., asa ca i-am dat niste tylenol si a baut o canita intreaga de apa. Am pus-o inapoi in patut si a inceput sa se maraie, asa ca i-am facut si niste lapte, i-am dat cu ceva orajel pe gingii (ah, v-am zis ca iarasi ii ies 2 dinti deodata? ), si acu' e inapoi in patut, sper sa adoarma.

Gandacel, sa stii ca am uitat complet sa o intreb pe dr-ita de ceva pt. sistemul imunitar, dar dupa ce-am ajuns acasa de la spital m-am gandit la asta. Cum se face dimineata o sa sun sa intreb ce-as putea sa-i dau ca sa nu ajungem si saptamana viitoare in aceeasi situatie.

Ma duc sa mai prind ceva somn. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Meems, vrei sa-ti trimit prin posta supozitoare de Novocalmin? Iti iau, 10 pachete vrei?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am trecut intr-un sfert de ora numerele de telefon dintr-o agenda in alta. Titi langa mine...rezultatul..dzatrsu in jur peste tot. Pun poza dupa ce se culca sa vedetzi cum ii arata camera.

Cu ras in cap-bungee-droguri-rokereala la greu - io NU-s de acord. dar parca e dupa mine!

Dupa vaccin si io o las sa isi faca efectul fara nimik altceva. Decat daca face fe bra. La ultimele vaccinuri nu mi-a facut! Asta de la medic citire. Asa a zis si el, ca dr lui Lavi!
Si compresa cu apa de la temperatura camerei = rece pe locul cu pricina!

Maaaammmmaaa...ce zbiara1 E in niste crize de nervi mai noi, de-mi vine sa ma impusc! ma duc la ea!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput